Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][Download] Dark Galaxy Gates

NetTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dgg_logo_2.png

download.jpg

cooltext494663086.png

1. Po pobraniu, uruchamiamy instalator.

2. Następnie wybieramy język instalacji (zalecany angielski)

73498968.png

3. Po zakończeniu instalacji (naciskacie cały czas "next", a na końcu "end") aplikacji uruchomi się automatycznie

4. Należy teraz wybrać język programu (zalecany angielski)

5. Po uruchomieniu aplikacji pokaże nam się takie okno:

82809825.png

6. Zalogować można się przez login i hasło (nie kradną kont, ale niestety gra zmienia język na rosyjski), lub przez SID (Session ID)

Wybierzcie z rozwijanej listy serwer.

Poradnik by Atrox - Jak zdobyć SID?

SID-Czyli Session ID, Jest on rozdawany każdemu graczowi co 2 dni o godzinie 23:00 więc co dwa dni możecie robić nocki, musicie poprostu wychaczyć co jakie dni są rozdawane te ID (Ja wychaczyłem)Bo jeśli dacie w złą noc to bot się o 23:00 zatnie. Ale do żeczy: logujemy się na strone darkorbit, wciskamy ctrl+U

Powinno sie wyświetlić takie coś:

dosid.png

następnie CTRL+F i wpisujecie var SID i powinno wyskoczyć coś takiego

var SID='dosid='0e299d0a8b74cf47b57dd8417afeab9f; kopiujecie tylko 0e299d0a8b74cf47b57dd8417afeab9f i wklejacie to tutaj:

72921148.png

7. Po zalogowaniu możecie korzystać z wielu zalet i możliwości tego programu.

Oprowadzenie po funkcjach oraz ich spis napisze jutro.

Daj mi +, to nic nie kosztuje, a motywuje do dalszej pracy ;p

Program został utworzony przez użytkownika ElitePVP - V.I.R.U.S.

Opublikowano

Avast jak narazie wykrywa trojana ale zobaczymy

Mi też wykrywa, ale tak naprawdę tam nie ma virusa ;p

Opublikowano

Chodzi mu o obejście, z reszta avast jest do dup...y. U mnie w G Data 2011 Total Care wykrywa niebezpieczne połączenie, które jest prawdopodobieństwem trojana. On łączy się tak z serwerem i ma w plikach te konfiguracje, które są uważane, przez avast za trojana (i wiele innych badziewnych anti-virusów)

facepalming.gif

@DOWN

Prezydent kurnika xDB)

Opublikowano

Mi też wykrywa, ale tak naprawdę tam nie ma virusa ;p

Как не существует? Существует Вирус))) Спасибо за продвижение моей программы) Пользуйтесь)))

Jak nie istnieje? Jest wirus))) Dzięki za promowanie mojego programu) Enjoy)))

Opublikowano

Win32/Packed.Themida.AAE

По русски:

Программное обеспечение использует систему защиты от несанкционированного модифицирования и\или взлома Themida от Oreans Technology (http://www.oreans.com/themida.php).

Если ПО было скачано с официального сайта http://www.darkgalaxygates.ru - вредоносного ПО в нем нет.

P.S.

Никто не хочет перевести программу на польский?

W języku polskim

Oprogramowanie korzysta z systemu ochrony przed nieautoryzowanymi zmianami i / lub przerwy Themida[/color z [color=#2E8B57]Oreans Technology (http://www.oreans.com/themida.php).

Jeśli oprogramowanie zostało pobrane z oficjalnej strony http://www.darkgalaxygates.ru - złośliwego oprogramowania nie ma.

Postscriptum

Nikt nie chce przetłumaczyć na język polski?

Opublikowano

@Up Ja czegoś nie rozumiem

@2xUp Loguj się przez SID nie passy

Spróbuj wpisać login i hasło, metoda ta jest wiarygodna i stosunkowo szybko. Ponieważ Nazwa użytkownika i hasło są przechowywane w celu późniejszego uruchamia.

Po zalogowaniu się SID, check out - czy na serwerze logowania się?

Opublikowano

V.I.R.U.S - przecie ty nigdy na mpcforum nie byłeś, i tera tylko udajesz, bo mi sie nie chce wierzysz że zarejestrowałeś sie zara po opublikowaniu progsa. Jeśłi to ty to dodaj na stronę język polski.

Opublikowano

Wirus. Do zamknięcia. Kiedyś go pobrałem to się w ogóle nie uruchomił. Jedno wielkie gówno. Raportuje i mam nadzieję że dostaniesz wreszcie bana 13 letni dzieciaku.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

+ W polskich piszę z pomocą Google Translator, i to, co masz, że program jest zainfekowany?

Co więcej, tak, że program zostanie dodana do języka polskiego, który z was może zrobić?

Opublikowano

Zwracam honor wirus. A Maggot, znam Xeniusa i ty też masz 13 lat bachorze

hehe ja tez go znam, to jest idiota ^^

Mam 15.

albo dobra, jak wolisz - mam 8 latek i 6 miesięcy... czyli 8 paluszków + pół paluszka. Pasuje?

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

hehe ja tez go znam, to jest idiota ^^

Mam 15.

albo dobra, jak wolisz - mam 8 latek i 6 miesięcy... czyli 8 paluszków + pół paluszka. Pasuje?

Jak dodasz do spisu to tak.

Opublikowano

pisało ze trafiłem 4 części a ani jednej nie mam i szkoda ze Poska 3 nie ma

wiedziałem że to pic na wode =D

Opublikowano

Wiesz, każdą, której nie miałeś dostaniesz, ale jeżeli już masz to automatycznie użyje multiplikatora (zamiast części masz multiplikator, jak wylosujesz taką jaką masz)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...