Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Metin2 Us Z8Games

dawio966

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na freekingdom i super serwer najlepszy global na jakim grałem :D mam 38lvl i teraz stop w expie boja trza zrobic . Dobre jest to ze gm nie są komercyjni . Na polskim metku jak jest 50% expa przez 3 godziny to juz sie podniecają , a tam są takie eventy 3 dniowe . Ogólnie jest super bardziej rozbudowany ,codzienie konkursy OX , i te questy z Piece of pearl :D za które dostaje sie bodzie .Ale jesli nie znacie angielskiego to się nie biercie do gry ... bo tylko takie nooby zaśmiecają serwer . Polecam ;))

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

LUDZIE OMG

czemu nie stal na +9/fms/rib wtf... co wy chcecie priva?

ten bon z misji na 7lev albo 10lev juz nie pamietam działa tylko do itema do 10 lvla!!!!

Dla osób zainteresowanych grą Shaiya

s1 Thesan, Dark Sin 16Lv+, zakładamy gildię.

Opublikowano

Mam pytanko używacie tam DMG'a hacka jak tak to jakiego bo mam tam woja 30lvl i 0kasy,0potek a eq wmiare dobre FMS +7 i podstawowe do +6 ale nie poexpie bez potek więc myślałem że pomoge zobie DMG ale mam wrażenie że niby działa ale niedziała :F testowałem na ninhy z chmurką na M i za nic nie ubije spota. Nie wiem czego to wina na Plu grałem na tym samym DMG i na chmurce działa bdb

Opublikowano

na us nie dziala DMG hack ile razy mam powtarzac -,-" wbijcie sobie do glowy to jest profesjonalnie zrobiony serwer globalny na ktorym nie chodzi glownie o topke ale o dobra zabawe na us nie czuc znudzenia a botki to tylko te chinskie ;/ tak to nikogo na botach nie widzialem i mam nadzieje ze widziec nie bede ;) bo to wlsnie hakerzy niszcza swietna zabawe na serwerach takich jak te :angry:

Opublikowano

No na początku też grałem bodym na dmg ale tylko szarża ma obrażenia x2 i trzystronne x2 nic więcej. Ale gram bez hackow i też gra się dobrze...

Opublikowano

Założyłem kanał ts3 wbijać kto gra na metin2.us NW CHUNJO

Dla tych co grają na Metin2.us

Mamy kanał TeamSpeak3 info:

Adress: prospeak-serwer.eu

Port: 9987

Numer kanału: 2

Znajdziecie to w Kanałach Zarejestrowanych

2.Metin2.us Z8GAMES

hasło: metin2.us

Opublikowano

postanowiłem że sprzedam mojego FMS'a i zaczne od nowa w chunjo? szmanem smokiem :)

#edit może mi ktoś zaznaczyć na mapce m2 chunjo gdzie jest najlepszy spot z dzikusami? bo jakoś nigdy nie grałem w tym królestwie i nie za bardzo wiem co i gdzie

Opublikowano

Dopisz mnie bo napewno zagram z Wami. Sciagnelem clienta teraz mi sie paczuje :D

- Nick zaraz dostaniesz ;) - Nick ' Rattler '

Justin Bieber: Pan bóg* powiedział, że jestem najlepszy.

Eminem: Ja nic nie mówiłem.

* - błąd zrobiony celowo. Bóg jest tylko jeden.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@UP

Poszukaj w google ; p

@TOPIC

DMG hack istnieje na US'a od z8games.

Nie mówcie bzdur! Mi prawie każdy działał na woju bodym...

PS. Nie odkopuje tematu - 2tyg nie minęło :)

Dla osób zainteresowanych grą Shaiya

s1 Thesan, Dark Sin 16Lv+, zakładamy gildię.

Opublikowano

Polecam serwer a tym bardziej Gildie PolnishElite czy jakoś tak bardzo miła atmosfera xD :P

Pomogłem? Kliknij beztytuuubs.png

Opublikowano

Widzę że temat już trochę istnieje więc zapewne obeznani jesteście.

Moje jedyne pytanie : Działa jakikolwiek dmg? PL mnie nudzi, wolne expienie,brak botów i dmg ;< a jakby działał to chętnie wbije.

Opublikowano

Działa tylko na broń. A tak w ogóle to lider gildii już nie gra bo ktoś go hacknął. Pech. Więc trzeba się wziąć za zakładanie innej gildii. No chyba, że wróci , bo z tego to wiem miał wyjebiste eq jak na taki lv. A większość osób to przeciętne, więc zdążył by odrobić te straty .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...