Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Metin2 Us Z8Games

dawio966

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tam są bany za ksucie metinow ? BO mialem 2 razy taki przypadek ze napisal typ ze nagral film i idze zglosic cos tam cos tam -.=

Opublikowano

Ok Client instaluje sie ;] Robimy ekipe FK Jinoo Nick "AnymouSe" ;)

PRZEMOC nie jest OZNAKĄ SIŁY ale SŁABOŚCI - Bł.Ks.Popiełuszko

Wiesz co :-) : Nie obchodzi mnie to czy dasz -/+ - to jest beznadziejna zabawa wasza ... lepiej wejdz na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka ;]

kisloo.jpg

Za co Kurwa ten WARN ?!

Opublikowano

@tripipi

Najlepsze jest to, że u kowala gildyjnego tez chyba masz za 0 yang. Ale 90% (z misji) i 10% gildyjnego = 100% na ulepszenie ;)

Wiec twórz postacie i ulepszaj sejmitar do +9 ^^

@TOPIC

Najlepszy MH- Metin2mod US

metin2mod.tk

co do fishbota z minimalizacją to nie ma.

Na Free Kingdom w weekend w nocy masz 4 kanały FULL... na ch11 cud zeby wejsc <_<

Graj na New World.

Generalnie już tam nie gram. Wole Metka SG :)

Dla osób zainteresowanych grą Shaiya

s1 Thesan, Dark Sin 16Lv+, zakładamy gildię.

Opublikowano

Tak, są bany za ksucie, czy to metków czy mobów ;) 1 Dzień za ksucie, hacki : 1 dzień, 2 dni, tydzień, miesiąc, PERM :), kradzież 1 dzień, spam : "mute" (blokada chatu) 1 - 2 dni.

Wszystko tanie... Ciężko zarobić (najlepsza książka na FK (Heroic Strike - Aura) max 1kk więc zarobek to to nie jest. Silne 200k... Wir 500k. Można śmiało grać bodym, WP, BM i daggerem ( Dlatego, że kd +5 są mental jest daremny[AC +5 = 100 defa]). Nawet pan .KOSTOMAN to powiedział, gdy pytałem się kim najlepiej się gra :)

o8bh2s.jpg
Opublikowano

Wlasnie sie zalogowalem :) Szukam kogos do gry lub kto pomoze troche da cos na start ^^

jbc. jinno nick: Gawra New world jestem teraz na ch26 xD 1 lvl xD

Opublikowano

UP Wydaje mi sie ze dziala bo pelno ludzi sprzedaje malze po 200-300k

Szukam kogos do pogrania mam 17lvl moze ktos pomoze :) Coraz ciezej sie gra bo mam 7k i eq +2 :(

Opublikowano

metin2.sg jaki to jest metin chodzi mi o jezyk kraj itp ??

Mogl bys go troche opisac ceny czy jest tak z misjami jak na us ze do 21 lvlu dostajesz 90% expa itp ??

Opublikowano

Ja też zaczynam w chunjo tak? xD mam jeszcze starą instalke teraz spatchuje i będzie git .... Mój nick to dami2504 ale mam teraz dylemat kim grać ninja i szaman odpada może tkoś by cos doradził dodam że sure wp mam na plu i gram na nim wiec żeby nie było monotonnie ;] albo bm body lub mental

Jeśli pomogłem daj +... xD

Opublikowano

Nie gadaj mi tu o metin2.sg bo to jest wszystko tam po chińsku i w ogóle prawie ten sg jest jak priv!

Nie chcesz grać na us to nie wchodź w ten temat ! :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...