Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapisy] Metin2.Us / Gildia

dawio966

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbieram listę chętnych, którzy chcą pograć na Metin2.us . Jest tam dużo obcokrajowców i polskiej dobrej gildii nie ma żadnej ponieważ nie gra za dużo Polaków. Ja mam już nabite w 3

dni 37 level, więc jutro będzie 40 i zrobię gildię, dlatego zbieram Polaków. Ceny są bardzo tanie np. Fms+9 20 sr za około 10kk, Smocza+9 15kk, bardzo tanie są Kawałki Klejnoty (20k 1x), Księgi też tanie Aura 700k Silne Ciało 500k Berserk, Wir 300k, a reszta ksiąg mniej niż 100k i znajdziesz tam każdą Opaskę Zapomnienia do 200-u k, Kamienie Duchowe też bardzo tanie po 35k. 21 level wbijamy w 30min bo jest co jedną misję polowniczą 99-90% expa. Zostały wprowadzone KD+5,Grota i wierzchowce te same co na PL'u, jest to globalny serwer

,nobów w ogóle nie ma. No i można dobrze nauczyć się języka Angielskiego.Jest 6 kanałów (CH).

Zapisy pod tematem

Gramy w:CHUNJO

Na serwerze:NEW WORLD

Mój Nick:xDarkeyPLx

(Mam nadzieję że Andrzejt17 pograsz z nami jak już wspominałeś w swoim temacie)

Strona pomocnicza do gry: http://www.mpcforum.pl/topic/230279-tut-metin2-us-z8games/

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja bede gral , ale od jutra:d tylko ja pierwszy raz w chunjo takze bedziesz mnie oprowadzal . Zbieraj juz itemki na ninje , jak cos to pisz na pv...

@Lyons chyba mozesz uzyc tego :)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Ja moge zagrac, zalatw mi tylko ip lub lanchulera!

Ewentualnie wyciagnij mi swoje pliki root, z pack w folderze z gra!

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

@Miszel111

Czego?

Jak masz metka us to upnij mi gdzies pliki root.

Dzieki:)

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

@Lyons

chciałeś pliki root to masz sorki że późno ale poszedłem wczoraj spać :D

Pliki:

lub

POBIERZ

Skan

Zagrałbym ale wbiłem już 26 xD i w Jinno a innej mapki nie kontaktuje tym bardziej Chunjo.. schinso jeszcze jakoś daje rade

Więc nie zagram z wami ale moge do was kiedyś wpaść ;D

OndteAw.png

Opublikowano

ja właśnie gram od dzisiaj xD nick: August666, czekam na gildie xD

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

UWAGA!!!Wczoraj event wygralo chunjo i mamy na tydzien 50%expa wiecej wiec ladnie ida lv....Warto duzo grac bo leca tez dynie -1 dynia=300k!!!to calkiem niezla sumka ... :rolleyes:

Opublikowano

@dawio, 50% expa ma każde królestwo przez cały tydzień <_< jestem w jinno i też jest :rolleyes:, zna ktoś może dropi z dynii?

gaara3jc4.jpg

vegetasygna.png

userbarc.png

Opublikowano

Dawio ja już robię konto i wbijam napisałem do ciebie na gg wbije z 10 Lv i możesz mnie expić ja mentalkiem zagram nick potem podam tylko odpisz na Gygy

@Edit nick SoBad

@Edit 2 Dawio żyjesz szukam cie po ch ale wszędzie pisze że nie jestes zalogowany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...