Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wiadomość] Yitian2 & Remia - Zaatakowane

escapeuni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chlopaki sory nie pomoge Wam w tym bo nie wiem jak.... ja normalnie wchodze na ww.prira.pl i tam mam wszystko :))))))))))) FunFun pisze cos ze moze za 2-3h odb.. yitiana ale to nie wiem .....

Opublikowano

FAKE na 100% Gdy zmienili z xlast.pl na yitian.pl to dało się domyślić że coś kombinują. Chcieli tylko zarobić kasę na is i server zlikwidować z Powodu TURKA(haha) I POLAKA. Już kiedyś taka bajeczka była a po 2 zrobili by pierw stronę. I napisali info, co będzie dalej. A tak jest tylko napisane żę hacked. I zapewne wypuszcza znowu server by zarobić kase.

Privy istnieją po to żeby kase zarabiać i potem padają. Nie warto wydawać na is bo wiadome nie będzie stał tyle CO PL!

Dziękuje i Pozdrawiam. I zapraszam na globalne servery Metin2!.

Radzę nie wydawać kasy w błoto ^^

Czekam na coś totalnie nowego z strony gry Metin2

Opublikowano

ale Oni tak od siebie nie moga zlikwidowac yitiana moga jedynie zmienic server pod warunkiem ze postac +eq bedzie na swoim miejscu ......... przeciez niektore osoby wlozyly w ta gre mnostwo realnej kasy i co im dostanie??? nic??? legalne takie zarabianie?? bo mi sie wydaje ze nie

Opublikowano

Ja również zapraszam na PL :P Szkoda, że ten cały Yitian shackowany! Mam nadzieję, że nie wałują. Był to bardzo fajny server, ale noobki rozwalały Króla przy kowalu i gówno z DT :P

Zbieram +'iki.

.:Tut o Mp3 w Grze:.

.:Opis Mapek w Metinie!:.

supere.jpg

Sygnatura by Paszak

Jak piszę komentarz pozytywny, równa się to z + dla autora tematu!!!

[ √ ] 25 postów

[ √ ] 50 postów

[ √ ] 100 postów

[ x ] 150 postów

[ x ] 200 postów

[ x ] 250 postów

[ x ] 300 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...