Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wiadomość] Yitian2 & Remia - Zaatakowane

escapeuni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś tu pisał o "ataku na serwery DDoS". Człowieku, wiesz co to wgl. jest DDoS? Zobaczyłeś ten skrót, użyłeś paru terminów i już myślisz, że zabłyśniesz. -,-

Priv to priv. Nic nie jest pewnego. Jak chcecie pograć z is i 100% pewności, to grajcie na globalu. Tam Was nie wyciulają. A nie, że potem płacz, że ktoś zwinął serwer pod przykrywką, bądź nawet z powodu prawdziwego hacka. Ta sama akcja na globalu? Rollback i gramy dalej. A nie hack i kaplica.

Opublikowano

Prosze od cierpliwosc naprawiam biosy oraz system poniewaz jest wszystko pozmieniane ,jest taka mozliwosc ze dzis nie bedzeisz dzialal jeszcze . Jesli chodzi i hackerów to sprawa jest kierowana do naszego kolegi(mojego) dzieki kturemu serwer bedzie dzialal.Jesli chodzi i itemy udalo mi sie odzyskac 90% itemów ale te 10 zostaly sprzedane a byly one najbardziej wartosciowe .Strona bedziesz jutro otwarta i reszta tak samo.

Ja do gry loguje sie kontem GMa i nie ma tam nic to znaczy npc,tp pul miasta oraz lokacje takie jak lungsam las czy dolina .

Opublikowano

@dzieciak udający GM'a

Weź stąd lepiej wyjdź bo nikt twoich głupot słuchać nie chce.

Dawaj sobie co chcesz mnie to zwisa.

Opublikowano

Prosze od cierpliwosc naprawiam biosy oraz system poniewaz jest wszystko pozmieniane ,jest taka mozliwosc ze dzis nie bedzeisz dzialal jeszcze . Jesli chodzi i hackerów to sprawa jest kierowana do naszego kolegi(mojego) dzieki kturemu serwer bedzie dzialal.Jesli chodzi i itemy udalo mi sie odzyskac 90% itemów ale te 10 zostaly sprzedane a byly one najbardziej wartosciowe .Strona bedziesz jutro otwarta i reszta tak samo.

Ja do gry loguje sie kontem GMa i nie ma tam nic to znaczy npc,tp pul miasta oraz lokacje takie jak lungsam las czy dolina .

O kurwa (Przepraszam za słownictwo)

Jaka ortografia weź się zaszyj w krzaki bo żal mi Cie.

Jesli chodzi i itemy udalo mi sie odzyskac 90% itemów ale te 10 zostaly sprzedane a byly one najbardziej wartosciowe

Taaaak i może frytki do tego?

Ciekawe komu to sprzedali (OKLASKI DLA TEGO PANA)...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...