Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wiadomość] Yitian2 & Remia - Zaatakowane

escapeuni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny FAKE : D

Tak samo było z xLastem :P

Dlatego się rozpadł, bo Zonni coś zwalił i baza poszła w ... :P

Teraz pewnie na serwie było pełno broni z is, to wymyślili atak hackerów ;]

@offtop

Anell, myślałem, że już tam nie grasz xD (Nie ważne kto ja xD).

Opublikowano

" Jestesmy: Funfun and Xan4ey

My Kochamy Pieprzonych No0bów

Dzieki za pliki strony ;) Wykorzystamy :P "

Myślę, że nawet najgorszy hacker na świecie napisałby lepszy tekst.

Ten tekst miał pokazać nam, że to niby prawdziwi hackerzy [Turek i Polak] - śmieszne!

Ale co do tych 33% to w jakimś stopniu prawda, ponieważ wczoraj wieczorem udało mi się wejść na server na 3min. [i zaraz wyłączyli go] i faktycznie nie miałem paru rzeczy; m.in. rzeczy 7b. i paru mieczyków.

Kradnę, gwałcę i morduję!

^^

Moim Bogiem jest Zielony Pan owinięty w Biały Szal!

A Pan Spayki jest z Jamayki!

Peace and love to all under Jah!

Opublikowano

Tak, tak. I myślicie że podali by nazwę serwera który zamierzają zrobić?

Żeby się na nich mścili, albo podali właścicieli Priri (lame name) do sądu?

Z pewnością =d ..

hehe .. Gdyby GA Yitiana podał ich do sądu sam by miał wtedy problemy bo z tego co pamiętam to Yitian to serwer nie legalny ; > .

3d676a5e9ed64894dfcb95e67825e6ba_Bez nazwy.gif
Opublikowano

GM mysli ze ujdzie mu to płazem .. pfff ja sie napewno nie dam oszukiwac a ich bajeczki to moga sobie wsadzic w dupe... Nie po to tracilem tyle kasy zeby oni zarabiali kase a po jakims czasie wylaczali i pisali jakies bajeczki o chakerach z xlast bylo tak samo,zadne dyski sie nie spalily poprostu jak zwykle spierdolili cos i puscili bajeczke ze winna jest elektrownia...Tak to jest jak serwer zakladaja dzieci majace po 14lat.No szkoda serwa bo milo sie gralo ...Zegnam all i dziekuje za swietna gre

Opublikowano

Noo tak jakby piractwo bo nie ma sie prawa do plikow Yimmira (Tworcy metin2) ani gameforge ...

PRZEMOC nie jest OZNAKĄ SIŁY ale SŁABOŚCI - Bł.Ks.Popiełuszko

Wiesz co :-) : Nie obchodzi mnie to czy dasz -/+ - to jest beznadziejna zabawa wasza ... lepiej wejdz na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka ;]

kisloo.jpg

Za co Kurwa ten WARN ?!

Opublikowano

Noo tak jakby piractwo bo nie ma sie prawa do plikow Yimmira (Tworcy metin2) ani gameforge ...

///Sorry Duble Net slaby ;//

PRZEMOC nie jest OZNAKĄ SIŁY ale SŁABOŚCI - Bł.Ks.Popiełuszko

Wiesz co :-) : Nie obchodzi mnie to czy dasz -/+ - to jest beznadziejna zabawa wasza ... lepiej wejdz na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka ;]

kisloo.jpg

Za co Kurwa ten WARN ?!

Opublikowano

Mogę jeszcze dodać że wczoraj przez cały czas trwania tej akcji byłem na serwerze, nie wydaje mi się że to bajka.. a ten FunFun cały czas kazał pisać po angielsku bo nie rozumiał co piszą ludzie.. niby pomaga tworzyć nowy serwer polakowi.. i był na serwerze tylko po to aby informować ludzi co się dzieje.. // gadałem z nim sporo czasu i według mnie to nie fake, pisał też że nie było to trudne (włamanie).. nie wiem jak jest naprawdę przekazuje tylko to czego się od tego gościa dowiedziałem.

Opublikowano

Witam wszystkich z prosby moich kolegów i mnie chcialem poinformowac ze serwer metin2 -yitian zostal zaatakowany o 3 nad ranem przez 2 polaków -turka i serwer jest naprawiany i bedzie dostepny dnia 18.10.10r o godzinie 18 tak samo Remia pozdrowienia .Nie ponosimy winy za utracone itemy oraz konta.

Opublikowano

Tak lecz hackerzy nie daja odbic serwera a robie co moge z reszta GMów ,maja pelno hacków itp szkodliwych dla naszego serwera rzeczy.Nie ponosimy winy za utracone itemy oraz konta.

Opublikowano

Tak lecz hackerzy nie daja odbic serwera a robie co moge z reszta GMów ,maja pelno hacków itp szkodliwych dla naszego serwera rzeczy.Nie ponosimy winy za utracone itemy oraz konta.

No komment... ^^

I jeszcze :) Popraw ort dzieciaku

Opublikowano

Strona jest identyczna jak Yitaina2 xD

Widać że nooby nawet zaprojektować strony nie potrafią - na pewnie nie zagram

I napisali że podobny do Yitaina2 ;) pewnie takie samo gówno :)

Pozdro

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

haha w regulaminie ktos sie wlaną i napisal "Główna zasada:

Remia to gra online w której spotykają się setki ludzi. Gwarancją miłej, spokojnej i przyjaznej gry niech będzie uprzejme i racjonalne zachowanie graczy" hah xD i widac ze to sciema jak chuj :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...