Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czego Wam Brakuje Na Mpcforum ? ;)

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak dla mnie to tu brakuje tematow pomocy apropo csro ,isro (tzn tematy ze nei ,ze kazdy zaklada nowy temat tylko jakis osobny temat zalozony przez moderatora z pytaniami ),shoutboxa , nie chcem tutaj niczego kopiowac ale dobra metoda bylo by cos takiego jak www.silkroadonline.com.pl , pierwsza strona głowna z linkami do forum , najnowszymi tematami shoutboxem itd

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Dobrze byłoby dodać pole GG w "Ustawienia profilu/Informacje dodatkowe"

Nom to by się przydało, jest Skype itd. ale gg nie ma :(

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

Przydałaby się ( jak dla mnie ) taka zakładka w profilu Ulubione tzn. jeżeli często piszemy w jakimś temacie , przeglądamy go itp. to żeby można było dodawać te swoje ulubione i przydatne tematy w razie gdyby ktoś zapomniał nazwy czy coś a tak to raz dwa i już go ma ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Muzyka w tle forum, tak aby użytkownik mógł ją włączać i wyłączać ;) Według swojego uznania.

Np. taką spokojną, miłą dla ucha nutką jest Dreamspace - Various artists

Wywalenie reputacji, dodatnie PIW! Dokładnie chodzi o to aby pobrać hacka trzeba będzie dać piwo. mazishare.info (tam macie takie piwka, nie jest to reklama lecz przydład)

MPSForum wystartował! ;) Zapraszam na serwer!

Opublikowano
Muzyka w tle forum, tak aby użytkownik mógł ją włączać i wyłączać ;) Według swojego uznania.

Muzykę każdy lubi inną więc po co ma być tutaj?

Wywalenie reputacji, dodatnie PIW! Dokładnie chodzi o to aby pobrać hacka trzeba będzie dać piwo. mazishare.info (tam macie takie piwka, nie jest to reklama lecz przydład)

Będzie tak samo jak jest tylko zamiast + czy - ludzi będą prosić o piwa.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

taaa UP inteligetnie na fora.pl życzę powodzenia w nierozwijającym sie gównie

ja bym proponował dodać dotacje na forum dzięki temu użytkownicy mogli by pomóc wspierać forum materialnie i za to by była ranga VIP naprzykład i specjalny dział dla nich takto jest ok tylko prefiksy trochę do kitu bo czasami się o nich zapomina

bdccLsFwED.png

Opublikowano

Z piwami nie jest zły pomysł. Pokazane dał/dostał piw :) a dostajesz piwko za to, że pomogłeś a nie tak od.

@2UP raport -.-

@100% = nie perm, tak jak już parę osób napisało 1-2 miesiąc, wiem, że nie którzy dalej bd spamić ale ja nie chce perma :(

Opublikowano

Np. taką spokojną, miłą dla ucha nutką jest Dreamspace - Various artists

1. Chcesz Muze? Włącz Winamp'a .

2. Piwka? Poco jak są plusy, totalny bezsens.

X

by Me.

Opublikowano

brakuje opcji szukaj pod konkretnym działem którym jestem, wpisuje to co chce znaleźć i mi szuka w tym dziale którym jestem, przydała by się taka opcja ;)

Opublikowano

@UP

Przecież jest tak opcja.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Moglibyście dodać taki dział " Przedstaw Się " lub " Poznajmy Się Lepiej " czy coś w tym stylu tak aby można było coś o sobie napisać i każdy bd wiedział kto to jest , co lubi itp ;)

Myślę , że to dobry pomysł :D

@Edit

400 Post xD

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Moglibyście dodać taki dział " Przedstaw Się " lub " Poznajmy Się Lepiej " czy coś w tym stylu tak aby można było coś o sobie napisać i każdy bd wiedział kto to jest , co lubi itp ;)

Myślę , że to dobry pomysł :D

@Edit

400 Post xD

Nie.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
Moglibyście dodać taki dział " Przedstaw Się " lub " Poznajmy Się Lepiej " czy coś w tym stylu tak aby można było coś o sobie napisać i każdy bd wiedział kto to jest , co lubi itp

Jest takie coś na forum, w super mega tajnym dziale dla administracji.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wg. Ciebie ;p

A np. taki andrzejt17 ciężko pracował na taką reputacje.

Poprostu nie powinno być "-" ;)

@down

Może nie był to najlepszy przykład, ale jako pierwszy przyszedł mi do głowy.

Me gusta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...