Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hs]Wprowadzili Next Faze"Trojki"

PanExtremeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"GF pracuje,żeby andrzej jeszcze bardziej pracował." buhahahahahaha prosze Cie, andrzej tu nic nie robi, najwieksza robote odwala team em2, andrzej tylko wtryskuje jakies patche przez ktore wywala z gry i denne mh i to jest cala prawda o Waszym niby "bogu"

juz widze ze lamerskie minusiki jakie zaraz otrzymam... bawcie sie, mi to loto

Brawo dla tego pana! I mnie też minusujcie jak chcecie :huh:

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mnie też kicka :/

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

Zamiast pierdolic w kolko to samo, ze nie dziala to probujcie cos zrobic. ;). Na szczescie mi EM2 nie jest potrzebne bo robie przerwe od Metka, moze tez sprobujcie. ;P

To po 1, po 2 mysle, ze w koncu GF wygra ta wojne :P. Nie moga stracic gry, na ktorej zbieraja wiecej kasy w miesiac, niz my uzbieramy za cale zycie ;).

Opublikowano
Nie moga stracic gry, na ktorej zbieraja wiecej kasy w miesiac, niz wy uzbieracie za cale zycie ;).

u mówi to 15 letni szczeniak. No kurwa. Jebane zero spoleczne.

Swoja droga to faktycznie, GF zaczyna brac sie za metka, szkoda ze w tak krytycznym momencie.

Opublikowano

Jak jestes Taki Dobry to spolsz nam em2 dodaj rozne ciekawe rzeczy takie co andrzej a nie piszesz głuopty, prawda taka że ty nic nie umiesz to chociaz nie komentuj innych, bo on chce nam pomóc.

bot z oficjalnej strony em2 jest spolszczony, w opcjach jest wybór języka, nie sprawdzałeś to nie pitol, andrzej nie jest z teamu em2... koniec kropka

819531478353821175209.gif

Opublikowano

a mi wyskakuje ten jak odpalam moda od Kamera najnowszego (8.10.2010) coś tam HackShield :(

7145.png94501195.jpg

7403.jpg19247550.jpg

No nie daj sie prosić , otwórz spojlerek <dirty>

goracalaska.jpg

Opublikowano

Sposób jest taki

1.Sciagasz najnowszego em2 z stronki

2.Instalujesz od nowa metina ze strony glownej

3.dajesz do pack dmg hack

4.instalujesz samego em2 do folderu ztorentowanego i spatchowanego metka2

5.cieszysz sie gra bez kickania ja juz 24 min i bez kicka

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Opublikowano

kicka

Sprawdz a potem mow moze nie usunolem i nie wgrales od nowa albo kamer moda masz

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...