Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hs]Wprowadzili Next Faze"Trojki"

PanExtremeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie być może ta następna faza HS3 objawia się tym, że podczas logowania w EM2 wyskakuje "błąd podczas łączenia z serwerem"...

Dziwne, bo wczoraj jeszcze działał..

Pozrdawiam

BO RESET BYŁ!!!

Wystarczy metka spatchować i wgrać od nowa easymetina i wszystko hula.

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up nie wieze ci !

placki

[/snapback]Masz jakiś problem z komputerem ?

napisz chętnie Ci pomogę :)

GG : 964688

pomocy

http://www.mpcforum.pl/topic/272286-pytanie-cookies/

O fak ! Maniek został globalem ! chyba przestane pisac posty !

Opublikowano

Mnie również kickało, ale to przez reset. Wystarczy spatchować metka i wszystko hula, jak to powiedział wcześniej użytkownik d'emploi :)

zbieram minusyyy ;f

Opublikowano

"GF pracuje,żeby andrzej jeszcze bardziej pracował." buhahahahahaha prosze Cie, andrzej tu nic nie robi, najwieksza robote odwala team em2, andrzej tylko wtryskuje jakies patche przez ktore wywala z gry i denne mh i to jest cala prawda o Waszym niby "bogu"

juz widze ze lamerskie minusiki jakie zaraz otrzymam... bawcie sie, mi to loto

819531478353821175209.gif

Opublikowano
"GF pracuje,żeby andrzej jeszcze bardziej pracował." buhahahahahaha prosze Cie, andrzej tu nic nie robi, najwieksza robote odwala team em2, andrzej tylko wtryskuje jakies patche przez ktore wywala z gry i denne mh i to jest cala prawda o Waszym niby "bogu"

Jak jestes Taki Dobry to spolsz nam em2 dodaj rozne ciekawe rzeczy takie co andrzej a nie piszesz głuopty, prawda taka że ty nic nie umiesz to chociaz nie komentuj innych, bo on chce nam pomóc.

Opublikowano

wrzuci ktoś folder "hshield" na przeklej.pl speedshare lub coś ? Proszę (Ale hshield po dzisiejszym patchu ' Oczywiście za 5* i limit plusów

Opublikowano

Jak jestes Taki Dobry to spolsz nam em2 dodaj rozne ciekawe rzeczy takie co andrzej a nie piszesz głuopty, prawda taka że ty nic nie umiesz to chociaz nie komentuj innych, bo on chce nam pomóc.

A co to [polszczyc wpisac w google tlumacz i cały tekst przetłumaczony

SERWER KRONOS

W obojętnie jakich sprawach prosze o PW...

xAdReNaLiNax 39lvl ON

ZAJEDWABISTA 40lvl OFF

KolesGIT 43lvl ON

Chmureczka 56lvl OFF

To ja i moje DMG:)

Opublikowano

Znalazlem rozwiazanie, w sumie nie ja,tylko poprzednicy wypowiadajacy sie w temacie,ale dam tutaj krociutkiego pseudo tutka:

1. patchujemy i torrentujemy metka - czyli 100% oryginal

2. Sciagamy easy od ps19 link do tematu podaje http://www.mpcforum.pl/topic/218219-allfaqdownloadmoje-wsparcie-dla-easymetin2/page__p__1478785#entry1478785 a w linku do tematu znajduje sie link do pobierania (nie wiem czy mozna tak podpinac, wiec nie podaje wprost, tylko prosze samemu wejsc)

3. Instalujemy easy i dodatek do niego (czyli jak we wszystkich wersjach z patchem).

4. Zakladamy nowe konto na easy, jesli nie mamy. Jesli mamy, logujemy sie na nie.

5. Ustawiamy, zeby gra sie ladowala wlasnie z nowo stworzonego metka juz spatchowanego od ps19.

6. Wszystko powinno dzialac.

U mnie 17 min bez reloga - narazie tyle chodzi,ale godzinke spokojnie powinien wytrzymac.

Uwaga wskazowka: zeby sie nie bawic na nowo w cale ustawiania easy, mozna skopiowac z poprzedniego caly folder user, ktory znajduje sie w katalogu cfg. Na poczatku w bocie konta sie nie pojawia na liscie !!! Jednakze po zalogowaniu sie na konkretne postaci, mamy wszystkie ustawienia potkowania, zasiegu,podnoszenia itp i przy nastepnym uruchomieniu juz widzimy nasze botki na liscie szybkiego wybierania :)

Nie licze na nic.Mam nadzieje, ze komus sie przyda. Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Brawo dla tego pana! I mnie też minusujcie jak chcecie :huh:

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...