Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Candylongju

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanie ile musze expic w dt (ch2) zeby wbic 101 lvl ninja z dmg ? mam 100 i 0 %

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Nie wiem czemu ale w tym najnowszym modzie jest tak ze gdy biorę pvp ( bez żadnych sh itp tylko mod) gdy uderzam to nie widać jakbym uderzał u 2 osoby ale zadaje dmg tak jest u większości polaków o co chodzi z tym ^^? bo nobki zaraz piszą jak urwie 40k +/- "hacker ban !"

Opublikowano

Witajcie.

Mam pewien problem. Mam 117lvl i dopiero przypomnialem sobie o bilogu. Stworzylem nowa postac zeby zdobyc wszystkie potrzebne przedmioty i na tej wysokolevelowej postaci bezproblemowo oddawalem wszystko, az do zebow orka po czym juz certyfikatow oddac nie moge... Po prostu nie mam juz wiecej u niego misji tylko jakies dziwne "chinskie" znaczki. Czyzbym za pozno sie z tym obudzil i zostalo mi jedynie zrobic tego biologa z kamyczkami?

Pozdrawiam

Opublikowano

Witajcie.

Mam pewien problem. Mam 117lvl i dopiero przypomnialem sobie o bilogu. Stworzylem nowa postac zeby zdobyc wszystkie potrzebne przedmioty i na tej wysokolevelowej postaci bezproblemowo oddawalem wszystko, az do zebow orka po czym juz certyfikatow oddac nie moge... Po prostu nie mam juz wiecej u niego misji tylko jakies dziwne "chinskie" znaczki. Czyzbym za pozno sie z tym obudzil i zostalo mi jedynie zrobic tego biologa z kamyczkami?

Pozdrawiam

o Jezu zrób misje z beak-go i tyle masz na 1 stronie 2 post tam wszystko jest opisane

do6qfp.jpg

Opublikowano

Tak tyle, ze ja chcialbym zrobic misje biologa "normalnie" jak na PL bo dostaje sie chociazby 10% na ludzi a w tym zestawieniu u Beak-Go za kamyczki tego nie widze. Wiec pytam, czy na zebach orkow koncza sie misje biologa, czy po 100 lvl one przepadaja i pozostaje tylko Beak-Go?

Opublikowano

up dziala moze kupiles tobolek i nie poczekales 10 sec po zamknieciu handlu .

Opublikowano

Ja powiem wam tyle ze sura wp bez buffa z maxem na nieumarlych i truciak 44 Srednie 20% na nieumarlych sie nawet dobrze bije nawet bez buffa wbilem tak z 100lvl do 107lvl i expie dalej dzisiaj 108:D

81673720170170670144.png

"Tag by CreatiVe01''

Serwer:

CandyLongju:

Sura wp 119lvl OFF:D

Woj body 124lvl ONN

Opublikowano

Serwer git, ale przestałem tam grać, moje konto okradziono i postać usunięto, gdyby nie keylogger na moim kompie to bym dalej grał.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

@DrHause Zatruty/ Żal +9 śrd 40%+

@OzynS nie chce nic mówić ale lamzaz ma rację Agonia nie pod pvp.

@Jeśli jest ktoś zainteresowany gildią to zapraszam do Survival przyjmuję każdego polaka. Piszczcie na PW lub w Grze do Fenom3n

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Agonia nie pod pvp jest tylko pod expa runica pod pvp , to co zrobisz zalezy od cb.. , jak masz jedna agonie to zrob ja pod expa nie pozalujesz.. , runica mozna pod expa jak i pvp robic smialo ale agonie nie nie ma magicznego ataku....

no wiesz jak kupilem destino +0 to nie wiedzialem w tedy ze potem bedzie z tego miecz na 105 lvl i bedzie on głownie do expa

mam dio pd pvp i destino pod pvp ale tez zrobie dio i destino pod pvm mi narazie starczy zatruty sr 44

do6qfp.jpg

Opublikowano

@ xf Bramka już wykorzystana. ;/

@ Dodałem Nową Mapkę Isola Ghiacciata. Dla przypomnienia Pierwsza Strona drugi Post Poradnik o CandyLongju.

@ Zapraszam do gildi Survival.

@ Ile może być warta Agonia+0 z KD pod expa+8 ?

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

kto powie w ile ( podawanie w h(godzina) ) w dt wbije 101 lvl z 100 0%.ninja na dmg i na ktorym pietrze expic ?

Opublikowano

Chyba normalne, ze full int...

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...