Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Candylongju

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up daggerami z dobrymi % do umiejętnosci

jak to jest z tymi bonami na zombie?? one są tylko widoczne na cliencie?? czy na spol są widoczne po inną nazwą?? a tak wogole to te bony na zomie dają coś zeby mocniej bic w metiny 100lvl??

x

Opublikowano

Tak da się musisz kupic zwój powrotu statusu u handlarki.

Naciskasz na niego i tam będziesz miał 2 nazwy do wyboru wybierz coś tam ze skillem

Zrób reloga będziesz miał do wyboru ponownie bodiego albo mentala ps. statystyki, polimorfia,combo itp. też zostaną wyzerowane.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Mam problem . Ściąłem ten plik od Mapy handlowej . Wrzuciłem go do folderu z metkiem (chinskim) i gdy kliknę na tobół , pojawiają sie 2 opcje Yes i No . Gdy kliknę Yes nic się nie dzieje , Gdy kliknę No również nic się nie dzieje . Co mam robić ? A pilnie potrzebuje kupić broszurkę szermierki ...

Opublikowano

I tak nie moge wejść na mapkę handlową . Wejdę klikne Yes przenosi mnie Ale nic nie widze , Jest tylko czarne tło . (na modzie a na clijencie wgrałem ten plik i nawet nie widać tobołu w eq tylko żółć u handlary (nawet żółci w eq nie widać ) ) . Pomoże ktoś mi coś z tym zrobić ?

Opublikowano

@Dandysowski da się mieć większy + niż +6 musisz tylko zrobić naszyjnik/bransoletę/kolczyki z lez na +7/8/9 i wtedy wyprodukować bursztynową biżuterię.

@ XxMxTisoXx, ściągnij clienta od Fryty93 ja tam nie miałem żadnych problemów z tobołem czy mapą.

xb4c9CP.png

Opublikowano

To ściągne chba dziś w nocy Clienta od Fryty . Takie 2 pytanko . gdzie expić woj body 100 lv , 25kHP 750def ? Eq w miarę . HMmm ?

jak masz buffa to idz do dt v2 ja w 3h wbilem 2 lvl z 105 do 107

jak nie masz to idz do groty v1 na żołnierzy ale exp tam bedzie masakrą bez buffa

wiec zrób buffa minimum 70lvl i weź go w pt i dobij ten 80lvl buffowi i potem bez pt mozesz expic

do6qfp.jpg

Opublikowano

jak nie masz to idz do groty v1 na żołnierzy ale exp tam bedzie masakrą bez buffa

wiec zrób buffa minimum 70lvl i weź go w pt i dobij ten 80lvl buffowi i potem bez pt mozesz expic

mam już buffa 80 lv Pomoc i Błogo po 48.7% ... tylko jest jeden problem. Gdzie jest to DT v2 ? I jak wogule na tym serwerze dojśc od kowala w DT ? Bo byłem raz ale nic z tego nie rozumiem ...

W grocie v2 expiłem do 100 lv i jako tako leciało .

PS to ja XxMxTisoXx ale na drugim kompie bo nie pamiętam pasów z starego ....

Opublikowano

mam już buffa 80 lv Pomoc i Błogo po 48.7% ... tylko jest jeden problem. Gdzie jest to DT v2 ? I jak wogule na tym serwerze dojśc od kowala w DT ? Bo byłem raz ale nic z tego nie rozumiem ...

W grocie v2 expiłem do 100 lv i jako tako leciało .

PS to ja XxMxTisoXx ale na drugim kompie bo nie pamiętam pasów z starego ....

Opublikowano

Siemka wszystkim ma ktos poradnik jak uzywac proxy w internet expolrer bo vreative dal jeden ale nie kumam ma ktos inny thx za pomoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@kubin017 stronę czy dwie wczesniej masz wytłumaczone wszystko pliki itp.

@DT v2 jest na ch2 i ch3 normalnie idziesz do DT i teleportujesz się przez takiego ducha.

@Kansu poradnik jak się zarejestrować nie jest mój tylko worlda71 co do rejestracji na explorerze nie wiem jak ale na Operze dajesz Narzędzia>Preferencje>sieć>serwer proxy i tam zmieniasz IP.

xb4c9CP.png

Opublikowano

Teraz ja mam pytanie, jak widać oklepane.

Gdzie najszybciej mogę wbić z lvl 100 do 105 ? Jestem Sura Weapon

Mówicie wszędzie, że dt v2, ale nie mam buffka, a bez buffka biorę max 3 grupki, żeby nie paść. Jakie zrobić eq, żeby brać więcej? Na pewno zmienię arma, ze stalki +9 kd +8 kupie arm na 99 +6/+7 kd +8, także już bęzie plus. Co jeszcze? Jakie bony? Exp nie efektywny, chyba, że tak trzeba.

Jest gdzieś lepsza miejscówka?

baner3.png

Opublikowano

@Osth rób buffa . Bez buffa na +100 lv nic nie zrobisz . (ja osobiście mam buffka 80 lv 48.7%)

@Dandysowski według mnie lepszy jest bodziak w pvp . Nie widzisz bodych bo oni ciągle expią (osobiście mam bodego 100lv) a mentale nie dają rady i kączą expić wieć siedzą w m1/m2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...