Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Candylongju

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co zrobić aby mi odblokowali konto bo gdy sie loguje wyskakuje mi "Twoje konto jest zablokowane"

Pomogłem?? Daj + i 5 : ))

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Kliknij a nie pożałujesz ;D

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ozyns co Ty brałeś^^. Da się zmienić z ninja kobieta/mężczyzna ale nie klasa klasa. Tak to każdy by grał woj potem zmienia na bm/szaman i koks . Ozyns jaki lev i królestwo

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Idzie robić konta nowe??

Pomogłem?? Daj + i 5 : ))

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Kliknij a nie pożałujesz ;D

Opublikowano

@up raczej małe są szanse ;p znajdź sobie jakąś włoską gildie z fajnymi ludźmi i niech ci założą gildie a jak nie masz konta wgl. to poproś kogoś z MPC o to ;p

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

Gdyby Ktoś chciał to zapraszam w shinsoo do Gildi SuperStar nie jest to polska gildia lecz naprawde są tam fajni ludzie ogólny czat angielski jest kilku włochów którzy po kilku dniach i rozmawianiu z nimi pozakładali by wam konta ;p myślę że do gildi biorą od 100+ mamy jak oni to mówią kilku "shoperr" ;p to nie żadne ogłoszenie ale jako jedyny polak w tej gildi nudzi mi sie a chętnie bym z kimś pogadał ;p więc zapraszam Pisać pod nick Ubuntu lub Linux a chętnie przyjmę ;D

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano
kc1phu.jpg Ile warte te itemki + noze 85 wachalrz 8 trigamow tam jest to nie zatruty tylko to szare ^^. Dzieki za wycene mam jeszcze duuuzo pytan o cene jak cos Gromer Redzi 96 wp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Kansu

OBS z 700/800KK

KSiężycowe 200/300KK

Pogromca niebieskiego 200KK

Reszta 50KK max

@Xerio

Po certyfikatach jest misja na czerwone konary zelkova ale na tym serwerze nie ma tego.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

@Kansu

OBS z 700/800KK

KSiężycowe 200/300KK

Pogromca niebieskiego 200KK

Reszta 50KK max

@Xerio

Po certyfikatach jest misja na czerwone konary zelkova ale na tym serwerze nie ma tego.

CreatiVe to prawda że gdy biolog nie daje nam już misji to trzeba kupić te 6 kamieni iść z nimi do beak-go i kliknanc 1 okieko potem check pro i daje nam bonusy? ja zrobilem misje na biologa i nie daje o co w tym chodzi takie wiadomosci mam z tego tutka

http://www.mpcforum.pl/topic/213525-info-candylongju/

sygnature.png

Opublikowano

CreatiVe to prawda że gdy biolog nie daje nam już misji to trzeba kupić te 6 kamieni iść z nimi do beak-go i kliknanc 1 okieko potem check pro i daje nam bonusy? ja zrobilem misje na biologa i nie daje o co w tym chodzi takie wiadomosci mam z tego tutka

http://www.mpcforum.pl/topic/213525-info-candylongju/

a masz 100lvl bo widze po sygnie ze nie

wbij ten 100lvl i oddaj kamyki wtedy dostaniesz bonusy

do6qfp.jpg

Opublikowano

Tak jak napisał OzynS musisz mieć 100lvl idziesz do baek go i wybierasz check pro z resztą masz to wszystko opisane w 2 poście tego tematu.

Dawno nie grałem na CL, może się coś zmieniło ? ^^

xb4c9CP.png

Opublikowano

To moze ja sie wypowiem bo wy cos wyceniacie. Pisze z psp wiec sry za bledy. No to tak: pierwsze to zmiana proxy ale to niewazne. Minus taki ze nie ma boja ale jak sie umie grac to to nie przeszkadza. Teraz gram na innym serwie a na tym pozniej pogram.

Dla osób zainteresowanych grą Shaiya

s1 Thesan, Dark Sin 16Lv+, zakładamy gildię.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/240059-tutrejestracja-na-candylongju-po-bloku-ipproxy/page__p__1639437#entry1639437

Tutaj masz tuta jak się zarejestrować, tut by Xerio dodany do poradnika w 2 poście.

xb4c9CP.png

Opublikowano

Gdzie expic wp 94lev? bo troche mi jest ciężko w atla na golemach wolno leci a te setau mnie zabijaja jakie absy na nich robic?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

UP... Poszukaj w tym temacie zanim coś napiszesz.

Na grote to ludzie/dodawnaie do PZ/ Max PZ / abs na Strzały i Blok.

xb4c9CP.png

Opublikowano

własnie dostałem Bana do 26.11.2010 ;D . Za masowe otwieranie rybek ... (miałem 105 lv i miałem rybki po 50 sztuk . Włączyłem moda kamera i z całego eq rybek poszło około 350 małż . Otworzyłem w h*uj perel było a 2 min później Ban ;D )

Tu moje pytanie ... Da się jakoś unieważnić bana czy czekać do Piątku . Nie jest tak źle bo dziennie w dni robocze gram po 20-40 min. Ale dla relaksu mógł bym sobie pograć chwile . Więc da się czy nie ?

Opublikowano

@ XxMxTisoXx jeśli masz wtyki to można anulować ^^ ban nałożył pewnie system bo z tego co wyczytałem to właśnie jest jakiś program wgrany na serwer, który wykrywa takie rzeczy.

@ 1 obsydian od 40 do 100KK Destino ponad 4KKK zależy jeszcze jakie KD.

xb4c9CP.png

Opublikowano

KoksKoks a gdzie dropisz kase droperem jaki lev itp. I kto mi omówi tego destino i ta agonie co ejst potem. To tak mam załóżmy +9 to najpierw wbijam kd bony itp czy potem juz w agoni bo jakbym ja zrobil to też był w kilka dni do +9 wycisnal bo mma farta do kowala truciak +6-9 za pierwszym razem i ksiezycowe noze od +6-+9 za 1 razem ale oddałem dla kolegi. to jak najpierw wbijac w destionio kd i bony bo potem i tak bd musial wbijac srednie da ktoś ss agoni?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zwyczajny droper 75lv, militarek (bojowiec wystarczy), 23khp all skille na P, woj body.

Zatruciak +9 49% srednie

Maska +9

Bransa na 54lv +9

Fenki +9

Ebony +9

Sokola +9

Naszyjnik z nieb lez +7

Stal +9

Kase dropie tam gdzie sie te rybki kupuje, idziesz troche dalej i siedzisz na tych drzewach.

Oczywiscie uzywam wszystkich wspomagaczy typu rosy, poty na speeda itp.

Nie gram na hackach.

sugna70kz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...