Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Candylongju

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, powiedzcie mi proszę co ja źle robię, na 102lvl mam ok 850 defa z potem +200. Mam epicka +7 z all kd +8, hełm na 41 +8, sokolą +9, niebiańskie kolczyki, naszyjnik, branze +8. Z tego co wiem to sporo osób na tym lvl-u ma 1000+ defa

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy pomożecie mi odnowić postać,ponieważ okradli mnie i nie mam żadnego eq. I oto moje pytanie czy dalibyście jakieś niepotrzebne itemki lub kaske( nie chce odrazu po 100kk po 10kk jak byście dali to by było dobrze) to bym poszedł na rybki i by trochę zarobił. Z góry Dzieki!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siemka czy powiedział by mi ktoś jak zrobić dobrego Surke WP??? do expa

Do expy ?

Zbroja . Na dany lv . Bon do HP , % do HP , Strzały itp

Broń . Truciak +9 kd Potwora , śmierci , penetry +8/9 śr +45% 10%zombie

Reszta eq . Bon do HP , Otrucie , Strzały , Blok , Odbicie ,

Buff . Dużo Inta +140 Bufki masz wtedy +50%

Jak ja to mówie + Dopalacze (Rosy itp)

Ja mam 100 lv (Surka WP) 29kHP 1004 Defa +100inta w 1 dzień z taki eq nabijam 2 lv (Moje osiągnięcia to Woj body 110lv , Ninja dag 105 lv i Aktualnie surka WP 100lv + Będę walił do 127 ...)

Opublikowano

mam takie pytanko. czy jak bije sobie te metki 100 lvl na modzie( jak bije na modzie to jestem jakby w piekle wiec tam gdzie sa mury na ich klijencie ja moge bic i normalnie chodzic nie wiem jak oni to widza) czy moge dostac za to bana?

GM daj itema plis!! A może wylizać panu buty? Błagam!

Opublikowano

@kubin017 nikt się nie może zalogować bo coś przy serwie robią.

A mógłby ktoś odpowiedzieć na moje pytanie tzn. "Co ja źle robię, na 102lvl mam ok 850 deffa z potem +200. Mam epicka +7 z all kd +8, hełm na 41 +8, sokolą +9, niebiańskie kolczyki, naszyjnik, branze +8. Z tego co wiem to sporo osób na tym lvl-u ma 1000+ deffa"

Opublikowano

jaka ty jestes profesja? jak wojem body to normalka. tyle deffa powinienes miec

Opublikowano

Ja ci powiem deff nie jest najważniejszy.

również dobrze by ci się expiło jak byś miał 1200 deffa i na blok z 80%i na strzałyze 60%

BONY SĄ NAJWAŻNIEJSZE NIE DEFF

Wiem, że deff nie jest najważniejszy, odpowiadałem tylko koledze, który myślał, że ma go dużo

Co do bloku, to mam (o ile się nie mylę) max, czyli 75% ( Hwang 20% +30% w KD) Fenki 10% i tarcza 15%

jesli gdzieś jeszcze może być, to proszę napisz mi, chętnie dołożę

Opublikowano

@kubin017 nikt się nie może zalogować bo coś przy serwie robią.

A mógłby ktoś odpowiedzieć na moje pytanie tzn. "Co ja źle robię, na 102lvl mam ok 850 deffa z potem +200. Mam epicka +7 z all kd +8, hełm na 41 +8, sokolą +9, niebiańskie kolczyki, naszyjnik, branze +8. Z tego co wiem to sporo osób na tym lvl-u ma 1000+ deffa"

Jeśli cię stać kup sobie hełm na 90 lvl i na +6 starczy ja ninja 99 mam 904 defa

A tu moje pytanie która będzie lepsza tarcza do expa budda +9 nno blok 15% def +8 czy cukierkowa??

Pomogłem ?? daj +

CandyLongju:

Woj-106 Nick ProBialy OFF

Ninja-104 Nick ImItsPRo OFF

Woj-112 Nick NoLajf OFF (okradziony)

Sura-107 Nick DRop123 ON

Opublikowano

W tej gildi Exile czy jakoś tak to noobki sa przegrywali wojne i musieli sie ratowac i wpadl ktoś ninja daggerem z dmg:) i było po wojnie ma szczeście ze nie zdarzyłem zrobić screna bo by było po kącie:)

81673720170170670144.png

"Tag by CreatiVe01''

Serwer:

CandyLongju:

Sura wp 119lvl OFF:D

Woj body 124lvl ONN

Opublikowano

jeszcze raz pytam za co na candylongju mozna dostac bana? tylko za dmg hacka? czy za cos jeszcze?

Opublikowano

Z czego sie robi swięty miecz na tym servie i czy d0bry dla sury wp bendzie jak nie to napiszcie jaki inny benidze lepszy na taki lvl czekam.

gilu.jpg

Opublikowano

Próbowałem wszystkich IP z tematu o reje po bloku ale nic to nie daje ... jade na proxy bylo wszystko podane na mpc to z tego sciagalem i nie wiem moze cos zle robie z tym proxy albo juz sam nie wiem...

1342652647-U174114.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...