Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lomaxmt2 [Pl] [Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer taki sobie , ale można zagrać

sygnanew.jpg

1286652807u198706.pngPiszę poprawnie po polsku.Spróbuj też , to nie trudne

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Krzychu, a ty jak zwykle o wszystko masz pretensje... Wkurzasz mnie juz czlowieku, zawsze ci cos musi nie pasowac... Nie pasuje nie graj...

To jak ci nie pasuje to nie czytaj moich postow bo do ciebie nie pisze.

Dajesz + czy - i tak mi to wisi i powiewa.

Opublikowano

Jak dla mnie serw zły nie jest wbiłem tam 57 lvl jeszcze zanim padł serw. Wczoraj wbiłem do gry i niestety pustka totalna może z 20 graczy grało, ja zagram znów jak będzie więcej ludzi bo teraz i tak nie ma sensu nie ma ludzi nie ma zysku nie ma zysku i serw off i po co mam czas marnować ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@ 2x up... Serwer nie jest pod zarobek! ... Jest on z przyjemnosci zrobiony, a nie podzarobek... Nie rozumiem ludzi, ktorzy narzekaja, a nie potrafia nawet serwera zrobic... Trzeba z czegos utrzymac serwer tak? Wiec , o czym ty mi tu mowisz... Moze hwang zostana wycofane z isa...

Opublikowano

Ever wyjdź jeśli masz pisać takie bzdety...

Myślisz, że po co są robione gry ? Żeby masa dzieci neo pobawiła się?

Nie , gra jest robiona tylko pod zarobek , a jeśli ktoś zarabia za to co robi to ROBI TO DOBRZE i tutaj deco świetnie się sprawdza.

koniec

Opublikowano

A powiedz mi. Grales ? Bo watpie, a wypowiadasz sie, jak nie powiem kto. Cos ci nie pasuje nie graj. A i nie rozumiem czemu , uwazasz siebie za kogos ,,wielkiego". Wybacz, ale z tego co zauwazylem to , to tak wyglada. Nie mam zamiaru takich ludzi tolerowac. Wiec, tyle ode mnie, jesli masz jakies zastrzezenia zapraszam na Skype... Do graczy, zapraszam do gry.

Opublikowano

A powiedz mi. Grales ? Bo watpie, a wypowiadasz sie, jak nie powiem kto. Cos ci nie pasuje nie graj. A i nie rozumiem czemu , uwazasz siebie za kogos ,,wielkiego". Wybacz, ale z tego co zauwazylem to , to tak wyglada. Nie mam zamiaru takich ludzi tolerowac. Wiec, tyle ode mnie, jesli masz jakies zastrzezenia zapraszam na Skype... Do graczy, zapraszam do gry.

"zapraszam na skypa" hmm znany tekst ...lecz trochę stary i nudny :< To,że masz 18lat+ naprawdę nie budzi w nikim szacunku ani jakiejkolwiek pretensji o to że jest się młodszym...ważny jest sposób myślenia i pogląd na świat...owszem nie grałem na Waszym serwerze ale sądząc po ,nie których wypowiedziach że jest nastawiony na zarobek,jest hardy,nudny,ktoś lata z bonami GM-a...i tak dalej ;x "zaprasz do gry" Miło z Twojej strony ale niestety chyba nie skorzystam ;< nie przepadam za tego typu serwerami ; d Jakieś zastrzeżenia? owszem :] Przestańcie dawać swoim kolegom/koleżankom Eq,lv,i bony GM-ów.Zwiększcie troszkę raty...mamy już dużo serwerów hard a 0 easy-taki serwer tez może długo postać i zachęcić do granią większą liczbę osób.Usuńcie (jeżeli są) z IS hwangi,stalki,bronie 65lvl+ i tym podobne ^^

Opublikowano

przestancie spamowac nie na temat i klocic , klotnie na pw a nie tutaj....

stwierdzilismy z sponsorem ze klient ten co jest teraz bedzie nie obowiazkowy tzn jak ktos bedzie chcial miec wierzchowce sprawne to go sciagnie , bedzie obowiazkowy launcher na metka z 2008roku powinien sie pojawic do 2/3 dni

ban.gif

Opublikowano

przestancie spamowac nie na temat i klocic , klotnie na pw a nie tutaj....

stwierdzilismy z sponsorem ze klient ten co jest teraz bedzie nie obowiazkowy tzn jak ktos bedzie chcial miec wierzchowce sprawne to go sciagnie , bedzie obowiazkowy launcher na metka z 2008roku powinien sie pojawic do 2/3 dni

Nie spamujemy i nie kłócimy się...Wymieniamy po prostu opinie na temat tego serwera : P

Opublikowano

=====================Hot News===================================

Dzisiaj postanowiłem że klient co jest teraz jest nie obowiązkowy tylko dla tych co chcą sprawne wierzchowce , zrobiłem launcher na metka z 2008 roku ułatwi to sprawę graczom którzy maja słabe łącze

Download:

http://megaupper.com/files/0FK3RKTD/LomaxMT2%20Launcher.7z

Skanu nie dam bo waga pliku

======Instrukcja=======

1. Ściągamy Metin'a z 2008 roku.

2. Instalujemy go.

3. Ściągamy launcher (link wyżej).

4. Rozpakowujemy launcher.

5. Wrzucamy plik launchera do metka z 2008 roku.

6. Włączamy LomaxMT2.exe

ban.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...