Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lomaxmt2 [Pl] [Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eh a nikt nie wpadł na pomysł aby połączyć 4fun i dedyk (hard)... typu TNL zarobili na serwer z pewnością nie robiąc go ani hard ani 4fun... Był w sam raz moim zdaniem... Można było mieć all bez isu, ale jak ktoś chciał to mógł sobie kupić 2 itemki które mogły mu pomóc i to znacznie... Nie musiał tego robić każdy wystarczyło odpowiednie podejście do gry oraz trochę chęci... Wiele osób było zadowolonych z tego serwa pod tym względem... ale cóż nic nie trwa wiecznie, miałem maks lvl 127 w 2 miechy gry z czego bardzo dużo czasu spędziłem na pvp na exp to może 1/3 czasu i to expiłem kilka postaci 3 miały 127 pod koniec serwa... 4Ever8901 masz w 100% rację nikt nie może zrobić takiego serwa bo każdy chce zarobić, ja to mówię jak chcesz grać na hard i mieć pewność że ci nie zabiorą tego co masz to graj na PL-u... Jak umiesz zadbać o swoje pasy to będziesz mieć... Jak powstanie taki dedyk to nie wiem kiedy to będzie... Serwer polecam tylko dla DZIECIAKÓW IS-U oraz lubiący hard...

I just wanna help you...

Hey, sexy boy, set me free,

Don't be so shy, play with me,

My dirty boy, can't you see

That you belong next to me.

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chętnie bym zagrał na serwie ,ale wyskakuje mi błąd jak chce odpalic archiwum w ,którym są pliki lanuchera,jutro może pobiore clienta i uda mi się wbic.

Opublikowano

przeczytalem 4 strony komentarzy o serverze i wnioskujac: ludzie takich opini by sobie nie zmyslili bo po co? 3/4 z tych postow to "Gm ma 14 lat" Deco czy jak ty tam masz server nie postoji dluzej niz miesiac masz moze 20 graczy online?Mozesz juz isc do rodzicow i powiedziec "Mamo,Tato wydalem 500 zl na server do gry i myslalem ze zarobie ale ludzie sa hamscy i nie wysylali smsow:((" nie no ku*** musze zobaczyc mine twoich rodzicow jak to im mowisz bo nie wyrobie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

specialne multikonto zrobiles aby udac doroslego ? popatrz w lustro dzieciaku nie podoba sie nie graj ani nie komentuj

@Zapraszam na serwer dzisiaj bedzie konserwacja to poprawie to moze CH3 dodam

ban.gif

Opublikowano

Zajebiscie deco dbasz o server jesli nie ma mojej postaci 69 lvl.

taa z eq+9? wez nie sciemniaj baza zostala jaka byla wiec nie kituj tutaj mi ze cos ci zginelo

ban.gif

Opublikowano

taa z eq+9? wez nie sciemniaj baza zostala jaka byla wiec nie kituj tutaj mi ze cos ci zginelo

Skoro tak to jakim prawem nie bylo postaci PoveR? Przed dlugim off serverem mialem 69 lvl i bylem top 2 wytlumacz mi to czemu teraz nie mialem tego konta i musialem na nowo wbic dzis 70 lvl? Pozdro...

Dajesz + czy - i tak mi to wisi i powiewa.

Opublikowano

Nawet nie wiesz jak latwo shackowac ten serwer.

Mam juz pliki twoje oto takie :

config z serwera

config account, cala strone serwera, folder pack z serwera, ogolnie caly klient serwera, item shop z serwera , biblioteki LIB z dedyka, twoją kopie bazy danych ...

Postaraj sie troche bardziej go zabezpieczyc, bo to co jest zrobione teraz, to totalne dno..

Za reklame +, za serwer - ... Czyli nie dam nic .. Powinienm dac minus bo + i - daja minus.. Ale nie dam nic

Pzdr, Ever .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zbieram minusy! :)

Opublikowano

Deco jak chcesz zachecic graczy zeby gralina tym serverze skoro nie moge sie zalogowac poniewaz zbugowalem sie na twojej nowej pro elo elo mapie?

Dajesz + czy - i tak mi to wisi i powiewa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...