Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lomaxmt2 [Pl] [Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja jestem z 91rocznika. I wiem co mowie...

hłehłe, 91 rocznik, a pisać poprawnie nie umie ?

co do serwera, to nie polecam, widać jaki pro team.

@Down

Raportuj, mam prawo do własnego zdania, grałem na waszych 2 serwerach i wystarczy. Pa skarbie, poćwicz ortografie.

Mam 16 lat, a w profilu mogę sobie pisać co chcę, jakbym napisał tam 99 to byś uwierzył ?

Tfuj błąd :

mnustwo, a pisze się mnóstwo.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Nie no wiecie co? na widok slowa "polski dedyk" robi mi sie nie dobrze -.-nie bede sie rozpisywal bo zaraz jakis "pro czlonek teamu" mnie zjedzie zebym "wypierdal na chinskie gowna" Lepiej juz pograc na polskim globalu niz na tych podrobkach triveri...to sa ludzie,ktorzy od Was-zwyklych graczy chca wyciagnac kase poprzez IS na utrzymanie serwa ;] Nie mowiąc juz o ''Bonach GM" finansowanie nie ktrorych graczy itd ;f Myslice ze dlaczego KAZDY polski dedyk jest hard? przypadek? nie sadze...hmm no tak ktos pewnie pomysli/powie :"jak nie lubisz hardow idz na 4funy" ale niestety wszystkie polskie serwery 4fun (easy nie ma^^) sa na hamachi i sa robione przez niekompetente dzieci...z reszta i tak hamak postoi gora tydzien a potem off...Podsumowujac Polacy czyli my to najwieksze "neo kidy" nie umiejace okazac troche kultury i szacunku dla innych...gdy nie moga grac na jakims serwie przez spol nazekaja na brak hackow bez ktorych dla nich gra nie ma sensu...gdy na pvp ktos walnie im wiecej niz 10k ze skilla mowia ze ta osoba ma dmg itd.Polskie dedyki sa ustawione tylko na latwy zarobek kosztem innych... no przecierz owiele lepiej jest wyciagac od kogos kase na utrzymanie serwa niz samemu zaplacic ze swojej kieszeni...300zl w przod kazdego postawi na nogi ;] i nie mowcie ze tak nie jest bo wlasnie tak to wyglada a nikt tego glosno nie powiedzial oprocz mnie...

Opublikowano

@up

tylko że to nie serwer na którym rozdaje sie eq z konta GM ... mamy is aby utrzymac serwer jak najdluzej jak postawimy 4fun albo easy to nie beda kupowac w is i serwa nie bedzie inne kraje dawaja 4fun / easy i serwer stoi miesiac i off juz bo nie ma kasy chyba ze HA ma duzo kasy to placi dalej

-------------------

dozorca nie dziala bo to klient z 2010 roku

ban.gif

Opublikowano

Obsrany team, a zwłaszcza Deco016..

14 latki, może zrobicie we 3 trójkącik?

A raportuj mam to w dupie.

Poprostu wiem jaki jest team i mam wyjebane na ten serwer.

+.

a wykurwiaj.

Opublikowano

@ up ... Co ci znow nie pasuje?!?! ... Czlowieku, sponsoruj serwer, ms. ponad 500 PLN to pogadamy... Lub postaw serwer, jak zrobil to deco... Potem pogadamy, nie mam zamiaru rozmawiac z kims, kto nie ma pojecia co mowi.

Opublikowano
mamy is aby utrzymac serwer jak najdluzej

Owned,to go odpalcie ;]

Serwer spoko ale po 10 dniowym offie bonus tylko 20% expa?Też cienizna,nawet na plu bywało 200%

A i jeszcze jedna sprawa która nie została dopracowana, jak robiłem konto główne to miałem 11 lvl konia

A dziś buffek i ma 22 lvl konia.Do tego źle zrobiony biolog,powinno być u niego coś typu animemt2 bez limitu czasu a nie tylko 1 dobry quest wykonalny na -80 ;]

Myślałem że zrobie sobie po ząbkach[zla nagroda,zbugowana ,kilka broni na 30 +9 i 6 lvli konia których nie dostałem]ks. klątw a tu QUEST NA KAMYKI dropi się je z smoka.

Mam nadzieje że Deco albo LordDragon znajdą czas by przeczytać tego posta.[Nie pisać mi żebym skasował cookies bo mnie ch** strzeli ;>]

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Serwer pod zarobek za 30 zł macie 1750sm a szkaty ripka po 220sm. Są szkaty nie tylko rippera ale wszystkich bossów w różnych cenach. Nawet na fryzurach trzepią kase. Hwangi po 1500 sm, czyli za 60 zł można mieć all eq na +70, a wiem, że są takie osoby co wydadzą tyle kasy na priva,a nawet więcej.

Opublikowano

Deco , wciaz swoja zalosna historyjke publikujesz?

Serwer odradzam, nie tylko przez team, przeczytajcie sobie posty GM tego serwera.

przyklad

'ja nie mam 14 lat ty masz dzieciaku 14 lat'

Poziom 14-latka.

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

@up doskonale o tym wiem , ale deco odpierdziela zajebista robote , zglosisz problem - rozwiazuje od razu.

4EveR nie wiem co ty tu jeszcze robisz...

Jak ci tak nie pasuje to albo plac 500 pln miesiecznie albo wypad pod krzyz (juz nieakutalne , ale fajne ; x)

tyle ode mnie.

Opublikowano

Wszyscy wyżej nie podoba się nie grajcie...A co do wieku GM'ów no to czy to was interes?Ma tyle lat ile ma a jak umiesz zrobić lepszy serwer to rób przecież co 2 z tych co obrażają w tym temacie GM mają po 10 lat : )

Opublikowano

Masz pytanie do Team?

Masz problem z Serwerem lub Forum?

Pisz! Zawsze mamy dla Was gracze czas!

Gadu-Gadu : 28479236

Wszystko co ci przeszkadza w rozrywce ( cheaty, bugi, problem z clientem i inne)

Zapraszamy goraco. Postaramy odpisac na kazde wasze pytanie.

LordDragon

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...