Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fantasticworld [Dedyk] [Pl]

Gość jaro1279

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie antywirus to win 7 jak kolega up mówi wyłącz zaprę i jak możesz dodaj lunchera ów serwera do strefy zaufanej (w antywirusie) jak to nie pomoże wypakuj jeszcze raz cilenta

@TOPIC

Miejmy nadzieję ,że po becie zacznie grać więcej ludzi.

fwlogo.png

Zapraszam na Fantasticworld.com.pl. Grajcie , walczcie , bawcie się

Od dziś zbieram +

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czemu przestawiacie koniec bety, miało być w piątek i niech tak zostanie. Także nie wiem poco usuwać kamienie duchowe, chcecie dorównać Metin2PL ? Nie uda wam się to, oni więcej zarabiają.

Pozdrawiam, nie róbcie dzisiaj resu.

@EDIT

Wbijam na serwer, a tu kamień duchowy za 30kk ? ehh, a miało być tak pięknie.

Serwer się nie podobał Spopiemu i go spierdolił jednym czynem. ;d

Spierdalam na inny serwer, a wam życzę jak największych osiągnięć na drugim Metku PL.

@EDIT2

Jeśli wam klient nie działa, to wrzuciłem spolszczenie.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Eh. Kamienie duchowe dropiące z kamieni metin , bossów dobry pomysł , nie każdy będzie miał po 1 dniu skile na P tylko jak już na G poza tym dochodzi nowy sposób na zarobek. Tu zacytuję kolegę który napisał parę stron dalej ,że zrobisz dobrego bod-ego masz 3x CH i nawalasz metki dziennie uzbierasz ponad 10.

fwlogo.png

Od dziś zbieram +

Opublikowano

Eh. Kamienie duchowe dropiące z kamieni duchowy , bossów dobry pomysł , nie każdy będzie miał po 1 dniu skile na P tylko jak już na G poza tym dochodzi nowy sposób na zarobek. Tu zacytuję kolegę który napisał parę stron dalej ,że zrobisz dobra body 3x CH i nawalasz metki dziennie uzbierasz ponad 10.

przeciez brak kamieni u handlarki to jeden z najlepszych ruchow:) zobaczycie jak kase zarobicie na tym.tylko mogloby po 2-3 z jednego metka leciec.ale po1 tez nie bd zle. lepiej ze dzis juz NO BETA bo nie ma sensu czekc do piatku. bo i naco? nic nowego juz nie wprowadza tylko misje w czwartek.a na becie nikt nawet nie gral bo po co na marne siedziec i wbijac lvl? robic eq?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Raczej tak z doświadczenia wiem ,że ów Team jest punktualny , choć oni są tylko ludźmi więc wszystko może się stać.

fwlogo.png

Od dziś zbieram +

Specjalista
Opublikowano

Jak pobierzeesz te 2 pliki to je wklejasz do folderu pack bo bez nich metin ci nie zadziala w roocie jest zamianione IP lub pory wiec wklej bo nie bedziesz mogl grac

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Jak pisałem wyżej Team to tylko ludzie nie rozdzielą się, na pewno co z tym zrobią

fwlogo.png

Od dziś zbieram +

Opublikowano

Kamień to no problem, 1hit killer i jazda, ale jak już coś powiedzieli, to niech dotrzymają słowa. :x

I tak to wlasnie bedzie. ksucie i kupa hackow

Opublikowano

Pobrałem clienta , wkleiłem tą łatkę i nadal mi nie działa ;/ Mam ,,Zostaniesz ..." Pomocy

Zbieram PLUSY

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swój opis

Opublikowano

pobraliście tę łatkę

http://www.speedyshare.com/files/24646247/patch.rar

?

fwlogo.png

Od dziś zbieram +

Opublikowano

A może ja chcę widziec nowe bronie mapy itd.?

Zbieram PLUSY

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swój opis

Opublikowano

kamyki duchowe zmetkow i bossow nie mam zamiaru się męczyć ze skilami na marne, pozdrawiam i do widzenia.

@EDIT

Wbijam na serwer, a tu kamień duchowy za 30kk ? ehh, a miało być tak pięknie.

Serwer się nie podobał Spopiemu i go spierdolił jednym czynem. ;d

Spierdalam na inny serwer, a wam życzę jak największych osiągnięć na drugim Metku PL.

no niestety z tym panem się zgodzę.

; )

Opublikowano

Tak wrzuciłem łatkę

EDIT:To teraz od nowa , powiedz mi , czy ja mam poprostu tą łatkę wrzucic do folderu fantastic czy mam gdzieś tam dalej . A może mam coś podmienic ?

Zbieram PLUSY

Opublikowano

Jak podmienic ?? ;] tzn. co podmienic ?

EDIT: Już nie pomagaj ;] Wszystko działa i jest ok'ey

Zbieram PLUSY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...