Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fantasticworld [Dedyk] [Pl]

Gość jaro1279

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na forum gm nie daje znaku zycia wiec pisze tutaj

1 z gm powiedzial mi ze po testach beta zmienia na hard jesli prawda to musze powiedziec ze tym rozwalicie serva taka ejst moja opinia

Wątpię, żeby zjebali sobie serwer i stracili graczy, ale możliwe.. Tylko co może znaczyć u nich hard ? Drop yang z psów po 13 ?

Niech się może jakiś GM wypowie.

g0Tef.jpg

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomoże ktoś ??

Użytkownicy przeglądający ten temat: 27

18 użytkowników, 9 gości, 0 anonimowych

Jest was 18 i nikt nie może pomóc ?

Zbieram PLUSY

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swój opis

Opublikowano

wlasnei czekam na wypowiedz a on nic heh...

Może to ma być ta niespodzianka na piątek zafundowana przez Team tego serwera. ehh, zostawcie serwer tak jak jest, tylko naprawcie kilka błędów.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Jutro w granicach godziny 18:00(czyli 12.10) serwer prawdopodobnie skończy fazę beta.

Wiąże się to z resetem postaci.

Lista zmian w fazie no-beta.

Zwiększone nagrody u biologa.

Brak kamienia duchowego u npc. Od teraz dropi on z każdego bossa i metina.

Brak kamienia krwistego u npc. Od teraz dropi on z ripera, lodowej wiedźmy, czerwonego smoka i pająków w v2.

Zwiększona szansa na "fajny" bonus.

Naprawiono drop ogonów węza +

Deko pojechali :/ chyba nie będę grac

Opublikowano

b. dobrze taki serv chyba 1 w polsce będzie . Po pierwszym tygodniu nikt nie będzie miał 5 P i to bedzie gra a nie >< wy mówicie że inne servy "hard" ? to bedzie hard bo na dedykach Polskich po 3 dniach masz skie na P a ten fajnie dopracowany :>

imetin_logo.png

Opublikowano

czyli dzis gramu juz na powaznie:)dobrze ze beta wczesniej sie skonczy. a teraz co do kamykow.na anime u bamuska jak gralem tez byla taka sytuacja ze dropilo sie kamienie duchowe i jakos nikt nie narzekal.to bylo jeszcze lepsze rozwiazanie bo mozna bylo selac i zarabiac na tym.przeciez mozesz zrobic sobie bodego z bojowcem na start i masz po ok 10 metkow w m1 i m2 x3(?) kanaly to wychodzi 30 kamykow w ciagu godziny. wiec nie jset zle.zobaczycie jeszcze ile bd kamienie na szpach.zapraszam do gry zeby bylo nas jak najwiecej

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siemka mam pytanie czy po becie będzie ten sam cilent tylko wypuścicie jakiś patch czy jak to macie zaplanowane ?

fwlogo.png

Zapraszam na Fantasticworld.com.pl. Grajcie , walczcie , bawcie się

Od dziś zbieram +

Opublikowano

Eh pobrałem cilenta a ty KIS (Kasperski Internet Secury) wykrywa trojana. Co to ma być ?

fwlogo.png

Od dziś zbieram +

Opublikowano

mam problem nie moge wejść do atlantydy mam cienta nie moge rozmawiac z tym npc....

promon.jpg

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

default.jpgberserker.jpg

Zbieram---

999338181.png

animacjaw.gif

Opublikowano

Użytkownicy przeglądający ten temat: 17

9 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych

Bobu1393,KaMeR1337,fallen402,Ev0oL21,koniu91145,PromoN,markosxD,Formanek,pedaltoty

hack,hack,hack

Opublikowano

Czy ktoś może mi pomóc.

Po pierwsze jak kilka razy pan up antywirus doszukuje sie trojanów.

Po drugie jak już wbije do gry to nie minie 20sec i metek sie wyłącza a aplikacja do uruchamiania gry FantasticWorld znika.

Czy ma ktoś jakiś pomysł jak można coś na to poradzić? Bo naprawdę chciałbym pograć dodam że mam Windows 7.

k,NDA4NzYzNzgsNzU5NjA1,f,nevermore-logo.jpg

+Daj -

^^

Opublikowano

Antywirus lub windows ci blokuje.

fwlogo.png

Od dziś zbieram +

Opublikowano

Czy server bd mial koniec beta testow w piatek 15.10.2010 czy coś sie zmieniło a nie pisze nic ?? a jak nie to kiedy ma byc planowany real start servera ?

Opublikowano

Czy server bd mial koniec beta testow w piatek 15.10.2010 czy coś sie zmieniło a nie pisze nic ?? a jak nie to kiedy ma byc planowany real start servera ?

Cytat z oficjalnego forum

12.10.2010 godzina 18 zamierzany koniec bety przejście do no-beta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...