Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fantasticworld [Dedyk] [Pl]

Gość jaro1279

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

moim zdaniem, serwer jest fajny i dopracowany ALE za duzy jest exp i szybko ludzie wbija max lvl ;]

juz jest w rakingu 83 lvl i 600min. przegrane ma

bez ofert handlowych.

Opublikowano

@UP

Zgadzam się. Za szybki exp ;f.

@TOP

Poza tym serwer fajny.. Ale dobrze gdybyście usunęli biologa do 30 lvla ( te wszystkie kwiaty brzoskwini itp.).. Czekam na koniec bety.

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

Na stronce pisze że dozo nie działa. Winą jest nasz client. Jak wejdziesz na cliencie 2008.r. to będziesz mógł wyciągnąć eq z magazynu.

Naprawicie to ?;]

g0Tef.jpg

Opublikowano

Witam,

yitian2.pl to już najlepszy serwer... nowe bronie, nowe wierzchowce.. Co najważniejsze GM wzięli sobie do serca uwagi graczy i już nie ma extra bonów od GM itp.

Zapraszam bo gra to teraz czysta przyjemność na tym serwerze i z czysty sumieniem mogę wam go polecić

www.yitian2.pl

Opublikowano

Wrzucam spolszczenie dla tych, którzy mają słaby net.

Spolszczenie :

http://www.speedyshare.com/files/24641976/Fantastic.exe

Skan Spolszczenie :

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=b6a49c4e57b52ab3f6faadad208da90a90a74537221612a65f19504986da110b-1286803363

Wynik skanu :

6 /43 (14.0%)

Pozdrawiam.

@Down

Poco nam to wiedzieć ? Raport.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Pobrałem to i nadal mam ,,Zostaniesz ..." ;/ Poradźcie coś

EDIT: Musze miec te dwie łatki wklejone?

Zbieram PLUSY

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swój opis

Opublikowano

na forum gm nie daje znaku zycia wiec pisze tutaj

1 z gm powiedzial mi ze po testach beta zmienia na hard jesli prawda to musze powiedziec ze tym rozwalicie serva taka ejst moja opinia

Opublikowano

Shoo , mi nie działa , Ty wkleiłeś tylko łatke PilaT'a czy jeszcze od Pastora???

Zbieram PLUSY

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swój opis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...