Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elipsemt2[Pl][Dedyk]127Lvl Atlantyda Drop Broni 75!

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer juz z 1,5h on

Zmiany: Wywalono zbugowane bony czyli:wiatr blyskawicie itp zrobienie eq pod expa czy pvp bedzie latwiejsze

Nowe Bony byly bledy ale zostana one naprawione i dodane w najbliszym czasie

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Moze ktos zrobic spolszczenie

<embed src="http://wymianabanerow.pl/banner_builder/banners/160x600.swf?copy1=Wszystko+na+telefony&body1=Darmowe+gry&copy2=Darmowe+aplikacje&body2=Mi%C5%82a+atmosfera&copy3=Zapraszamy&body3=Szukam+moderator%C3%B3w&copy4=Darmowe+filmy&body4=Zarejestruj+sie&ctacopy=Zarejestruj+sie+&sharevar=1&shareurl=link+do+Twojego+programu+partnerskiego...&afflink=http%3A%2F%2Fgsm-fan.com.pl&colorp=5&patternp=3&texturep=7&ctap=3&ovp1=2&ovp2=&ovp3=&ovp4=&ovp5=&ovp6=&ovp7=&ovp8=&ovp9=&ovp10=&ovp11=&ovp12=&ovp13=&ovp14=&ovp15=2&ovp16=&ovp17=2&ovp18=&ovp19=&anip1=&anip2=&anip3=&anip4=2&anip5=&anip6=&anip7=&anip8=&anip9=2" quality="high" bgcolor="#FFF" width="160" height="600" name="250x250" align="middle"  allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.adobe.com/go/getflashplayer" />

Opublikowano

Serwer jest super , wszystko jest ok.

sygnanew.jpg

1286652807u198706.pngPiszę poprawnie po polsku.Spróbuj też , to nie trudne

Opublikowano

DZIAŁA TU JAKIEŚ SH?

Postacie metin2 Priv

Mutusahai -na all priv woj od 1lvla mental od 80+ z dobrym eq bodziak

Rapten-na all priv ninja dagger only

Shuhatihai-na all priv sura czesto wp

Mensuhati-na all priv szaman po 90 heler od 1 smok

CELESTIAL -BYLO MINELO 96LVL SZAMANKA Bufaq najleprza na serwerze eq z woja

woj-164 EQ PRO OKRADZIONY PRZEZ ManiaqPL

Opublikowano

DZIAŁA TU JAKIEŚ SH?

Tobie to bym z gory podziekowal . Zaraz sprawdze jak serwer ITp . Jaka jest szansa na drop truciaka w grocie ???

Czekam na Battlefield'a 3

Od 26.12.2011 do XX.XX.201X ???

Opublikowano

mam bląd a mam patcha co jest!

Postacie metin2 Priv

Mutusahai -na all priv woj od 1lvla mental od 80+ z dobrym eq bodziak

Rapten-na all priv ninja dagger only

Shuhatihai-na all priv sura czesto wp

Mensuhati-na all priv szaman po 90 heler od 1 smok

CELESTIAL -BYLO MINELO 96LVL SZAMANKA Bufaq najleprza na serwerze eq z woja

woj-164 EQ PRO OKRADZIONY PRZEZ ManiaqPL

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to na troszke jest off ponieważ zmieniane są ceny pereł i KD oczywiscie na niższe ; ) moze cos jeszcze zmienią ...Polecam serwer tera czekam na ON: )

Opublikowano

Nie polecam tego serwera ze względu na gracza o nicku R4z0r ponieważ gdy poszedłem dziś do DT on tam właśnie był i co ciekawe po rozbiciu metina na parterze przeniosło nas od razu na 8 piętro ale to jeszcze nie koniec po jakichś 20sec przywołał mnie do siebie SGM. Wiem że to troche dziwne ale wtedy wyskoczył mi bluscrean więc musiałem zresetować komputer po ponownym uruchomieniu metina patrze a tu BANNNNNNN za co ?? Więc nie grajcie na tym serwie bo nie warto.

Jeśli pomogłem daj + !

Opublikowano

Owszem Gracz Razor jest bratankiem BBC ktory ma również ogromne znajomości u administratora serwera. Razor i administracja siedza na TSie i gdy tylko ktos mu przyszkadza, badz np jest w DT dostaje bana bez powodu. GMi daja mu mapki i klucze jak i pomagaja expic. On w zamian dofinansowuje serwer.

nie polecam/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a czemu ty na TS nie jestes ??/ nie rozumiem oni nic nie dostaja czlowieku ogarnij sowj system myslenia a nie jest drop broni 75 i dopi to dosc ladnie wiec jak nie wbiles tego 90 lvl i nie dropisz to nie wiesz

Opublikowano

Owszem Gracz Razor jest bratankiem BBC ktory ma również ogromne znajomości u administratora serwera. Razor i administracja siedza na TSie i gdy tylko ktos mu przyszkadza, badz np jest w DT dostaje bana bez powodu. GMi daja mu mapki i klucze jak i pomagaja expic. On w zamian dofinansowuje serwer.

nie polecam/

To jest BBC znam jego slowka niewyparzone. Cierpi na rozdwojenie jazni... Jutro bd swoim wujkiem hahah

Opublikowano

Nie polecam tego serwera ze względu na gracza o nicku R4z0r ponieważ gdy poszedłem dziś do DT on tam właśnie był i co ciekawe po rozbiciu metina na parterze przeniosło nas od razu na 8 piętro ale to jeszcze nie koniec po jakichś 20sec przywołał mnie do siebie SGM. Wiem że to troche dziwne ale wtedy wyskoczył mi bluscrean więc musiałem zresetować komputer po ponownym uruchomieniu metina patrze a tu BANNNNNNN za co ?? Więc nie grajcie na tym serwie bo nie warto.

Wiec tak miales kick hacka niechiales pvp z GM po czym sie wylogowales i zalogowales i dopiero wzieles pvp wiec adekwatnie do sytuacji dostales bana niechcesz pokazac odrazu czyli cos masz na sumieniu

Opublikowano

Wiec tak miales kick hacka niechiales pvp z GM po czym sie wylogowales i zalogowales i dopiero wzieles pvp wiec adekwatnie do sytuacji dostales bana niechcesz pokazac odrazu czyli cos masz na sumieniu

No przecież napisałem co się stało (wyskoczył mi bluescrean - wiesz co to jest wogóle ?) no i ponownie już sie nie zalogowałem bo BAAAAAAAAAAANNNNN.

Jeśli pomogłem daj + !

Opublikowano

Nagraj film jak gra na hakach czy cos to zapewniam 100% ze dostanie bana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...