Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elipsemt2[Pl][Dedyk]127Lvl Atlantyda Drop Broni 75!

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ja mam jakiś błąd trzeba od nowa pobierać grę czy wystarczy to co było ?? chodzi mi o to spolszczenie pisze mi the information is not corent czy jakoś tak gram na cliencie z 2008 r ale angielskim parę dni temu mi wszystko ładnie działało pozdrawiam proszę o odp

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro serwer ON to dlaczego przy próbie logowania pojawia sie magiczne zdanie "Błąd podczas łączenia się z serwerem." ???? ;?

Jeśli pomogłem daj + !

Opublikowano

sorka zapomnialem o spolszczeniu juz robie nowego patche

http://www.multiupload.com/XTXZ1VMZE2

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

jak narazie to pustki straszne na servie przez 4h expienia tylko 1 osobe widzialem. Czyzby poprzez dawne dzialania zalogi server byl skazany na upadek??? A moze zaloga pomysli o jakims bonusie expa badz cos w tym stylu zeby server z deka odzył?

Opublikowano

Wiele zmina wprowadzonych zostalo zapraszam do gry

kolego 2xUP ogarnij sie jak nie wiesz napewno masz 10 lat i zazdrosc innemu

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

osama popraw blad na servie !!!! nie dziala tworzenie gildii. ! zwiekszyl bys drop mamurkow.chociaz nie wiem jakim cudem ludzie bija bosy bez marmurkow w 5 min !!!! czyzby 1 hit?

Opublikowano

kolego OSAMA nie kazda zmiana jest dobra I TU musze dodac zmiana bonow na dobre nie wyszla bynajmniej dla mnie te bony to kiepski pomysl. Polecam zajac sie dropem z metkoe po 80 lvl z metkow 80+ nic nie dropi albo tylko tarcze na 61 uwazam ze na 80+ lvl to juz powinny dropic z nich zbrojki n 61 i eq na 65 ale niesetety chyba nie na tym servie !

Opublikowano

co do expa to 85 lvl to jakis tydzien bicia tutaj. Chyba ze ktos kupi sobie pierscionek expa. Albo szybciej chyba ze tylko metin 24/h Mysle OSAMA ze powinienes podejsc do sprawy lepiej i z deka zwiekszyc szanse na drop oraz moze exp. Bo z tego co widze to luydzi na server narazie nic nie przyciaga. Bynajmniej w chunjo 5 osob na krzyz gra u innych nie wiem

Opublikowano

Kolego Osama a CZYM mam bic te ziny fms-em???? do zinow w v2 atlanty to zaden uczciwy gracz nie dojdzie ( bez hakow oczywiscie) Popraw bug z tworzeniem gildiii !!!

Opublikowano

Kolego Osama a CZYM mam bic te ziny fms-em???? do zinow w v2 atlanty to zaden uczciwy gracz nie dojdzie ( bez hakow oczywiscie) Popraw bug z tworzeniem gildiii !!!

ja jakos problemow nie mialem ziny dostaja na krytyku po 15k hitem fmsem z 37 sr no juz teraz zatrutym 42 sr z 75 na 90+ w kilkanascie godzin a czemu tyje bije wystarczy glupie kd potwora.

Server spoko czekam na nowa mapke:P

xbjr.png

Opublikowano

Niesety ale zabraklo mi cierpliwosci na tego serva. KOledzy wyzej pewnie wiecej ijej maja. Takze zegnam server, i powodzenia dla innych ja juz znalazlem zamiennik dla siebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...