Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mega-Tut] Ninja Dager - Gra W Topce+Exp+Eq+Zarobek+AOL 9.5

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo ładny poradnik. Widać, że było z nim dużo pracy. Przyda sie na przyszłość leci + i 5 ;)

"Jeżeli uważasz że życie jest złe i trzeba je zmienić, to zastanów sie czy nie warto czasem zmienić siebie."

Opublikowano

Witajcie, może mi ktoś powiedzieć, jak zmienić IP na włoskie ?

( Filmik // ss )

Dam dzienny limit +/- i piątki przez miesiąc..

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano

PROSZĘ BARDZO ABY MI KTOŚ ZAPODAŁ KONTO DO AOLA 9.5 BO TAM TRZEBA COŚ PŁACIĆ ;//

Dam 5* i ++++

Przepraszam proszę o usunięcie posta

ZBIERAM ++++++

Pomagam w problemach z CoD MW2 i Metin2 i Mu Online

DARMOWE KONTA RAPIDSHARE PREMIUM

50 Postów [v]

100 Postów [v]

150 Postów [x]

200 Postów [x]

Wstawić hacka [x]

Nie być już pijawką [x]

Być userem dnia [x]

Użyć cheata engine w celach zarobkowych [v] :D

Opublikowano

A ja mam pytanie, tam jak expimy tą daggerką w np. lochu małp to zabieramy ze sobą główną postać, czy dopiero v2 czy jak? Na dzikusach ją expimy? Sory, że nie łapię ale zmęczony jestem a zależy mi na tych informacjach.

Opublikowano

A ja za nic nie umiem zmienić tego IP na amerykańskie -.- Po prostu jak chcę zmienić, to mam na szaro to, co tam się wybiera "Automatic" itd., i nie mogę tego zmienić :/ Znajdzie się ktoś miły, kto mi pomoże? Jakby co, to pisać na PW, będzie + i 5 :)

Aa, no i oczywiście super TuT :D

+ poleci jutro ^^

EDIT: Jednak już mi się udało ;)

EDIT2: Kurczę, ale i tak nie obczajam tego AOLa... Wypełniam niby ankiety itd. ale po czym to rozpoznać, że ona się już zakończyła? Bo później się włączają następne i następne... Na pewno to jest oczywiste, ale cóż, ja tak mam xD Mógłby mi ktoś pomóc? Albo może nagra ktoś filmik jak wypełnia ankietę? :D Proszę o pomoc, piszcie na PW!

Blablabla.

Pomogłam? Chętnie przyjmę +.

Lubię rozdawać +'siaki ;p

Opublikowano

Tutek bardzo ładny, ale mam pewien problem z Aolem.

To znaczy, że gdy wbijam na stronkę metka, loguje się, to nie jestem zalogowany tylko mam główną stronkę :/ Wie ktoś może jak to naprawić?

Opublikowano

Zapraszam do lektury. Stulejarz top 1 na S24 też wyexpiony na DMG :) Jak osiągnął wystarczająco duży lvl zaczął exp POLI :) Ja na S25 mam zamiar wbić 75lvl na DMG dagerce :) Na grymku z kumplami 45-55lvl kobietami dager z słabym bufem doszliśmy do kowala DT. Gra zespołowa :)

a z kąd wiesz że stulejarz cisnął na dmg ?

Opublikowano

unused

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, null and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Mi się wyświetla takie coś pomóżcie bo nie wiem co zrobić;(

Opublikowano

Ja tam wysłałem SMS duzo nie kosztuje

A po 2 poradnik pro tylko jeszcze by się przydało że tak od 73 - 74 na metki chodzic po troszku. Osobiście z tego poradnika wbiłem 51 i coraz wyzej

@Edit

O równe 100 postów mi wbiło ;p

1316822982_by_meno.gif
Opublikowano

Gdy mamy trudny nick GM nie koniecznie nas szybko zbanuje gdy nas zauważy spokojnie wylogujemy

Odrazu zbanuje za nick bez glebszego sensu. Zreszta jak bedzie na ~inv to go nie zobaczysz.

(Chodzi mi tu o asdaksdl129fa)

Moze byc tylko szkoda, ze na samych cheatach ale o tym jest to forum ;) leci +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...