Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mega-Tut] Ninja Dager - Gra W Topce+Exp+Eq+Zarobek+AOL 9.5

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poradnik jak najbardziej zasługuje na plusika :) Miło mi się czytało i na pewno skorzystam ;)

Ziom, ale i tak to wszystko to coś więcej niż muzyka

Nie jointy, piwka czy nabita fifka

To sposób bycia bez zdobycia złotych gór

I sprzedania się jak dziwka

1420744981.jpg

Miłość, pokój, wzajemny szacunek!

No i oczywiscie...

Yhyhyhy!

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny poradnik +ik i 5 ;) Mam pytanie ... odnośnie MH, jakiego używasz ? Tego 1,4co nie widać eq i loga po 3minutach ? Strasznie to mh w easy metin uziemia moją daggerkę na gromo :( Potrzebuje jakiegoś w pełni sprawnego zresztą nie tylko ja :D

Jak pomożesz mi jakoś odnośnie tego mh :D Tak abym widział eq i nie logało dostaniesz mój tygodniowy limit +++++++

Opublikowano

Używam tego co loga co chwil + nie widać EQ :) Ale się przyzwyczaiłem :) Dagerką bije spota klikam zmian postac i wtedy zbieram kase swoim kontem jak uzbeiram wszystko logam dagerke i znowu bije spot :) Mnie nie loga robie to sam i jest o wiele lepiej :) Ja polecam samemu się logac po każdym zabitym spocie bo jak nie to podczas bicia spota może was lognąć "_"

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Dzienki poradnik przyda się na pewno + i 5 leci do CB

logo2re.png

logo3ln.png

________________________________________________________________________________________________________________________________________

big.png

Opublikowano

A ja nie polecam dawać przypadkowych znakow podczas wymyślania nicków - Najczęściej takich banują ! :)

Podam przyklad, zrobilem konto z nickiem "z przypadkowych znaków" i dostałem bana już po 3 dniach - dlaczego? Ponieważ jeżeli ktoś (jakas osoba) widzi takiego osobonika, robi mu demko / zgłasza go do GM'a ...

Zrobiłem konto, z nickiem normalnym (Coś normalnego, ) I bana nie dostalem do dziś,

I często osoby kablują na właśnie postaci z byle jakimi nickami ... A na narmalnych nie - dlaczego? Ponieważ myśla że to zwykly gracz, lecz nie odpisuje ... ^^ Ponieważ może lubi xD

Opublikowano

Tak na serio działa, ale tym nie idzie dużo zarobić, jedynie na przepy do v2 ... 10 SM w około 5 minut się zarabia na aolu ... Ale strasznie trudno zrobic wgl. z aolem ... Ja kombinowalem dzien, zanim zaczeło działać :P

Opublikowano

hehe niezle koles masz +

zes sie napracowal ;p

kocham takich ludzi xD

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

• *Gzz* -- ale ja pisałem na przykładzie DMG + MH a z tego co czytam to piszesz o bocie że zostawiam postać i expi ale jak biegasz na DMG+MH i gm cie wyczai to uwiesz że "njaskfldgnbvmns" trudniej zapamiętac niż "tulek" :) Mozna miec zwykly nick oczywiście ale trzeba umieć sie ukrywać :)

• Picastra -- Jest film jak się zarejestrowac nie rozumiem czego nie potrafisz ??

• gtasa94 -- gdyby nie działało bym tego nie opisywał :) ja już bardzo długo korzystam z tego :) przepustki wystarczają :)

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Dziwne mam 3 pole do wypelnienia i mam podać

Wpisz tekst lub adres witryny albo przetłumacz dokument.

Anuluj

Słuchaj

Tłumaczenie (angielski > polski)

Weryfikacja karty kredytowej

Typ karty kredytowej:

Numer karty kredytowej:

Przykład: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX

Data ważności:

Kod pocztowy:

Rodzica lub opiekuna Adres e-mail

Rodzic lub Opiekun adres e-mail:

Re wpisać adres e-mail:

Jak biore tej strony dane to nie dziala ...

Opublikowano

gtasa94 Napisano dziś, 01:01

Pijawka

Grupa Members Postów 21 Rejestracja nie, 26 wrz 10 Dziwne mam 3 pole do wypelnienia i mam podać

Wpisz tekst lub adres witryny albo przetłumacz dokument.

Anuluj

Słuchaj

Tłumaczenie (angielski > polski)

Weryfikacja karty kredytowej

Typ karty kredytowej:

Numer karty kredytowej:

Przykład: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX

Data ważności:

Kod pocztowy:

Rodzica lub opiekuna Adres e-mail

Rodzic lub Opiekun adres e-mail:

Re wpisać adres e-mail:

Jak biore tej strony dane to nie dziala ...

@ Mam to samo co on ...

Zbieram Minusy

Proszę O Ściągnięcie Troche %%

Prace Nad Darmowym Easy Metin2

Opublikowano

A mam pytanie do tego AOL ;p Czy to działa na routerze?

Tak Działa Na routerze Poprostu Aol zmienia ci Ip na amerykańskie jak go wyłączysz to masz Normalne ip

Zbieram Minusy

Proszę O Ściągnięcie Troche %%

Prace Nad Darmowym Easy Metin2

Opublikowano

Bierzecie oferty trudniejsze jak już trzeba podać numer karty to na pewno dużo więcej oferują za tą reklamę... Polecam oferty płatne 1-10 Sm

Jedne z kilku ofert które dobrze wypełniłem i dostałem SM "_"

beztytuuwae.jpg

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Przecież jest film jak się zarejestrować ! Hallo ;D

Nie potraficie się zarejestrować z tym filmem ? Jest tłumaczenie nawet głosniki podgłośnić i słuchać "_"

Po obejrzeniu tego filmu jest jeszcze drugi który warto obejrzeć !

Generator Danych:

http://www.fakenamegenerator.com/

@Edit jak ci każdy spamuje można się pomylić myślalem że oferty już wypelniacie bo rejestracja to raczej nic trudnego... ja bez żadnych tutoriali się męczyłem...

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...