Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lomaxmt2 [Pl] [Dedyk] [Hot]

M2 Stat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak technik nie umie, to sponsor musi ;d

I tak czasem bywa ;/

Regards

Tushi

//We are Anonymous. We are legion. We do not forget. We do not forgive. Expect us!

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

omg powiedz mi neo jestes? po co tracic czas az u mnie skopiuje 6gb skoro sponsor ma neta 6mb i mu poleci szybko ... wlacz mozg koles a nie spamuj bez sensownie niech mod zamknie ten temat potem zrobie nowy ...

ban.gif

Opublikowano

Witam wszystkich, nie polecam serwera pod władzą Deco016 oraz LordDragon, straciłem na ich dawnym serwerze kupę kasy które wydałem na is był to serwer LONGJU66.PL potrwał max 2 tygodnie i padł ponieważ właściciel okazał się oszustem któremu zależało tylko na naszych ciężko zarobionych pieniążkach! Ludzie nie dajcie się nabrać!

Patrząc na płatny itemshop ,,hwang - 30 zł" od razu widać po co serwer został stworzony, Pozdrawiam!

Opublikowano

Podziekowalem temu Team. Deco, super, ale nessayah niech sie wali. Jakim prawem, ona juz mnie za plecami obgaduje... Jakis pajac sobie jaja robi i mi reputacje w internecie psuje, tym, ze podobno mam 13-scie lat. Tak jak deco ma niby 14-scie lat ;f ... Zlozylem deklaracje. JAk narazie czekam na rozpatrzenie mego podania na KingWorld, gdzie mam bardzo dobra reputacje u graczy i administracji.

Opublikowano

lubianyikochany a jakim cudem Twoj numer gg pasuje do gg jakiegos trzynastoletniego dzieciaka? znalezlismy na nk^^ nie lubisz ness bo nie boi sie postawic? jak jej cos nie pasuje to wyraza to. no a jesli lubisz atmosfere klamstw i falszywosci to pozdro! wlasnie tym zachowanie potwierdziles swoj wiek mistrzu, pa

[GM]Fatality - Triadica v1 OFF

[GM]Dark - AnimeMT2 OFF

[GM]Pretendent - Evonis OFF

[GM]Klusek - SzakalMT2 OFF

Opublikowano

Cytuje post od deco;

Wysłano wczoraj, 22:00

czlowieku wlacz sobie mozg longju66 padlo z powodu braku sponsora i przez lorda wiec odpierdol sie ode mnie bo ja z l66 po za spamem nie mialem nic

---

Serwera nie polecam zapraszam na

www.metin2.x-world.pl

Opublikowano

To ja go zreportowałem no bo już od piątku offline ale jak up mówi "banda patałachów" doskonale się z tym zgadzam takiej bandy patałachów dawno nie widziałem.

Ten serwer już nie istnieje bynajmniej dla mnie i 90% jego graczy ;]

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

i znow dzieci plotkuja nie bedzie mi tu nikt dupy obrabial bo serwer bedzie online z stara baza nie pisze juz kiedy bo i tak spamujecie a patalachow poszukajcie sobie na metin5

ban.gif

Opublikowano

dziecko on nie ma lat co ty czyli ok. 15 wiec daruj to sobie ty twoje posty nie pasuje to nie graj bo ja nie mam zamiaru potem robic od nowa jak wasz kochany kamer swoimi modami komendami i niemcy rozpierdola mi serwer

ban.gif

Opublikowano

Nie ,a wymyśla bajki o prądzie i innych gównach , dorosły człowiek a wieczorem nie może do komputera dojść , prosza Cie.

Ai jeszcze jedno , nie znasz to kurwa nie oceniaj.

I zapamiętaj, że zdanie zaczynamy wielką literą i MUSI ono mieć jakąś składnie , inaczej nie będzie zdaniem ; x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...