Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lomaxmt2 [Pl] [Dedyk] [Hot]

M2 Stat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server godny uwagi ! POLECAM

http://www.mpcforum.pl/topic/100692-rtx2pl-hamachi/page__gopid__647443&

5[x]

10[x]

20[x]

40[x]

80[x]

100[x]

150[ ]

200[ ]

400[ ]

Opublikowano

alchemik ty jestes ga serwa lub osobą odpowiedzialna za niego?jesli tak to mam pyt. dot. sm jesli kupilem je 1h przed padnieciem serwera kimsufi [250sm] to czy nadal będe je miec gdy odpalicie serwer??

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

A ja do teamu Lomaxa mam pytanko.

Jak się sprawuje oferta firmy 1&1 ?

Regards

Tushi

//We are Anonymous. We are legion. We do not forget. We do not forgive. Expect us!

Opublikowano

Nic, różne opinie w necie widziałem ;p

Regards

Tushi

//We are Anonymous. We are legion. We do not forget. We do not forgive. Expect us!

Opublikowano

I nie ma haczyków ? ;p

Przynajmniej jakaś konkurencja dla home.pl i nazwa.pl

Żeby nie było że spamuję, to nie podobają mi się znaczki GM'a w kliencie ;d

Regards

Tushi

Opublikowano

Przed chwila serwer działał a teraz chujnia,ani stronka ani gra nie dziala.Prosze by technik czy kto tou was obsługuje odpalił serwer jak najszybciej!!!

Opublikowano

Kurtina czegoś takiego szukałem! Jeszcze jakby nie było broni 30 lvl i intruktorów u handlarzy to serwer by miażdżył!

Opublikowano

Jedyne co trzeba teraz by ruszył serwer to chęci ze strony GA/Techników czy kogo wytam macie,jeśli ich nie ma[chęci] to prosze nie marnować ludziom czasu.

Jeśli sie stawia dedyka to chodzi on 24/7 i wiem że na początku wina leżała po stronie kimsufi ale teraz już all chodzi.Na chacie info ze ga coś może wieczorem zacznie robić...

LubianyIKochany ty jestes w teamie co nie??Zmobilizuj odpowiedzialnego za techniczna strone serwera by albo dał info że jebie go serwer i koniec tematu albo poprostu się za niego wzieli...

Jak o czymś nie wiem noto sorki ;]

Opublikowano

no japierdole czlowieku ja nie mam dzisiaj czasu ma mrobote serwer bedzie wieczorem nie moja wina ze ohv zjebalo dedyka i trzeba reinstall ... [ mamy backup z przed awarii ohv ]

ban.gif

Opublikowano

Nic dziwię się, że to sponsor musi kopię wgrywać ^,-

Regards

Tushi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...