Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lomaxmt2 [Pl] [Dedyk] [Hot]

M2 Stat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zostal zbanowany, ale co z zwiazku z tym? Serwer nie istnieje nie rozumiem? Rowniez, ja moge was powiadamiac. Zaraz do Lord'a napisze , czy moglby mi oddac ten temat, oczywisciej estem czlonkiem team.

Opublikowano

stwierdze ze team troszke nie rozwazny ... myslalem ze troszke mysla o przyszlosci serwera.. dlaczego PoVeR dostal 60 lv ? (przyznal sie nawet na wolaj ze daliscie mu lvl )

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

Mhm... Ja tutaj odpadam , poniewaz nie mam nawet clienta, ani patcha. Nawet narazie w grze nie uczestnicze. A procz deco nikt nie ma dostepu bodajze. A deco jeszcze nie zwariowal i nie daje eq.

Opublikowano

tak czy inaczej, patrząc na wasze wypowiedzi, popieram tylko tych, którzy twierdzą, że serwer jest "ustawiony" tylko na kase. Byłby hardem, gdyby nie bylo hwang w IS lecz, tylko do stworzenia w grze, bez możliwości przekazywania. 6/7 bon natomiast zrobiłbym jako drop( szansa 5-10%) z bossów. I byłoby zajebiście. To tylko ja i moje wyobrażenie. Kolejny raz napiszę jeszcze: Błąd to obowiązkowy Client!!!!!!

EDIT: LomaxMT2 - Let's Go To War - nazwa spoko, ale moglibyście dopisać, że chodzi o wojnę na forum mpc, a nie w grze ;P

Opublikowano

A jesli chcesz tylko sprawdzić serwer? Wejśc na 20/30 minut? Tylko po to masz pobierać 800mb? Co do Hwang'ów, można je zdobyć w grze, ale MOŻNA też je kupic.

Opublikowano

przez 20/30 minut możesz mniej więcej wypatrzeć expa, drop yang, przedmiotów, ulepszaczy czy czegokolwiek innego przy pelerynkach, a później się wypowiedzieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...