Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boundmt2 [Pl] [Dedyk]

Boxxy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boxxy ale ty jestes pojeba,,,, juz jest kur88 dawno po 21 i serwer off zal cie jak nie jestes pewien kiedy bedze serwer on to lepiej nie pierdul i sie schowaj

dziekuje dobranoc

nefriq4poprawka.jpg

Opublikowano

Otóż prace nad serwerem się nieco opóźnią, powodem tego jest spora ilość plików do wrzucenia.

Niestety, moja obecna prędkość łącza (akurat teraz) nie pozwala na szybszą pracę, robię co w mojej mocy.

Musicie być cierpliwi i czekać, niestety.

Jeśli tylko będzie coś wiadomo, dam znać.

Opublikowano

NefriQ dzieciaku nie masz pojęcia na temat serwerów wiec nie wiesz co i jak... Jakim prawem kogoś obrażasz! Lepiej czekaj na Info albo spadaj na inny serwer;/ Boxxy czekamy na jakieś info. Pozdrawiam

pytal Cie ktos o zdanie , nie wiec sie stul . mogl nie pisac konkretnej godziny skoro i tak bylo wiadome ze bedzie off

ps zaryzykuje i powiem ze dzis nie bedzie On znajac polskie serwery

nefriq4poprawka.jpg

Opublikowano

Spokojnie RaveN. Oby było dobrze. Ja RoXx cierpliwie czekam i poczekam jeszcze z dwie godzinki jak będzie trzeba.

proroxxalenieroxxtylkos.jpg

Pomogłem? Poproszę + :)

Opublikowano

Dobra. Ja poległem. Przykro mi, a z drugiej strony RaveN liczę że do jutra rana coś tam się stanie pozytywnego. Wyśle Ci kasę na browca jakiegoś może ^^

proroxxalenieroxxtylkos.jpg

Pomogłem? Poproszę + :)

Opublikowano

RaveN prowadziles kiedyś serwer.?

Raczej nie..;/ Gdyż każdy wie ze się nie kłamie graczy o ponownym starcie serwera.

Z każdą chwilą coraz mniej graczy powróci do Serwera.;/

Pozdro.;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przewidzieć? Hmm raczej nie^^ Wytłumaczę ci tak jak sam kiedyś miałem. Miałem serwer No-hamachi na własnym kompie przez chyba ponad pól roku. Zdarzały się awarie jak na każdym serwie;/ Serwer naprawiłem po jakimś czasie;) Włączyłem serwer by sprawdzić czy wszystko ok^^ no i ok. Na stronie napisałem serwer Online o godzinie podajże 21:00 parę minut przed reboot mysQl i błąd ;/ Przewidział byś to? bo ja się tego nie spodziewałem . Pozdrawiam

Opublikowano

Tak to jest jak sie podaje daty. Jestes malo doswiadczonym administratorem poniewaz dat ponownego startu czy updata sie nie podaje - bedzie to bedzie.

Ja z niecierpliwoscia czekam na serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...