Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boundmt2 [Pl] [Dedyk]

Boxxy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmm .. serwer ponownie postawiony na is ta.. ? 6/7 bony is itd.. all co potrzebne do szczescia.. po 2 juz dzis 3xhit killer widzialem jak bossy walily..

po 3 pisalem dosc duzo o 15 do gm i niewiem .. Afk ? czy co jest ze nie odpowie nawet o.0

co do 6/7 bonow.. dropia one wgl czy only is? bo jak only is to ja podziekuje gry;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

Jakich metinow dokladniej?

@topic

Zasysam klienta i gramy. Ladnie sie zapowiada + za reklame.

Nie rozumiem ludzi ktozi pisza

"Jak macie kase na komie to grajcie, a jak nie to ciao"

Takie myslenie jest bledne. Serwer dedykowany do Tibi (Zwykly najslabszy ktory udzwignie 140osob bez lagow) kosztuje 190zł i teraz pomyslcie ile musi kosztowac dedyk do metina. Strzelam, ze jakies 400-500zł i skąd on ma brac na to pieniadze? Z dupy za przeproszeniem?

Opublikowano

Co jest nie mogę się zalogować : > > > > Wywaliło mnie i przed tym na serwie działo się coś dziwnego : <

Wie ktoś o co chodzi ? ?

nefriq4poprawka.jpg

Opublikowano

Boxxy - to wszystko dzieki kamerowi zamiast grac dla zabawy to oni wola rozpierdolic serwy i miec w dupie taka prawda gdyby nie kamer byly by pro serwy dalej ...

ban.gif

Opublikowano

Myślę, że przewidzimy jakąś rekompensatę w postaci większego rate biorąc pod uwagę zbliżający się, a właściwie już zaczęty (dla większości) weekend.

Możecie spodziewać się podwyższonego dropu yangów oraz zwiększonego doświadczenia.

Bardziej nastawialibyśmy się na godzinę około 20-21, nie lubimy odwlekać spraw na ostatnią chwilę, a takie zapewnienie da nam trochę czasu do manewrów. - Przy okazji, poprawimy kilka rzeczy.

@up

Co do ratów typu 100%, nie ma mowy.

Serwer to Shard - (medium), mimo to gra się przyjemnie.

Opublikowano

Otóż, aż do niedzieli wieczór, kiedy to dobrze spędzony weekend uczcimy eventem.

@topic

Prosimy już nie spamować w tym temacie, wszelkie niezbędne informacje zostały przekazane.

W razie jakichkolwiek zmian etc. zostaniecie poinformowani tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...