Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ore Rushing

Gość A†his

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Eee? :P Sa tylko 3 questy na zbieranie ore i chyba tylko jedna mapa jest zmieniona.. Te questy dostajesz na rowno 15, 30 i 60 levelu od Jonha w Lith Harbor i powyzej 60lvlu mozna farmic tylko gold/diamond/black crystal wiec nie wiem o co ci chodzi :P

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiem że trzeba mieć chociaż po razie zrobione questy na 15 lvl, 30 lvl, i 60 lvl, chyba dopiero wtedy poleca.... :D

@edit

na 1 stronie napisane jest że zdobywamy 2 ore na 2 sec... :D u mnie to wygląda tak 2 ore na 3-4 sek... ;/ nie wiem czemu ale troche wolno... :D

Opublikowano

siema mam taki problem

na v62 maple dzialalo idealnie potem nexon walnol tego patcha na swieta i przestalo dzialac

w tym temacie znalazlem nowe to dziadostwo zeby to map.wz spatchowalo niby wszystko ok ale jak wcisnolem potem na maple wyskakiwal jakis blad

reinstalnolem spatchowalem jajpierw na v62 a teraz jak chcem na v63 spatchowac wyskakuja bledy typu:

Map.wz The patch file is corrupt. Please try agin. If the same error occurs, please delete all previous MapleStory game files and re-instal the game client from maplestory.nexon.net.

zrobilem wszystko z tad reinstal usunolem wszystkie stare pliki i to samo ;/

moze ktos wie ocb prosze o pomoc

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Heh, a więc to jednak prawda : )

Zrób tak, jeśli masz czyste pliki .wz to odpal tego "mojego" patchera.

Później odpal MS z głównego katalogu, nie przez skrót.

Powinno działać :)

Czytałem, że ten błąd jest właśnie wywoływany przez uruchamianie ze skrótu, więc najzwyczajniej odpalaj z głównego katalogu, lub np. przez dxwnd : )

Rekrut
Opublikowano

tia 2 sec :P U mnie 2 ore sa na jakies 5-6 sec minimum ale to pewnie wina tego hot spot shield.. Jak ktos ma konto zalozone przez 2007 to idzie to znacznie szybciej..

Opublikowano
Heh, a więc to jednak prawda : )

Zrób tak, jeśli masz czyste pliki .wz to odpal tego "mojego" patchera.

Później odpal MS z głównego katalogu, nie przez skrót.

Powinno działać :)

Czytałem, że ten błąd jest właśnie wywoływany przez uruchamianie ze skrótu, więc najzwyczajniej odpalaj z głównego katalogu, lub np. przez dxwnd : )

i mam robic tak jak reszta w tym poradniku z tym injectorem nie ?:PP

btw. jest jakas roznica miedzy tym programem ze musi byc np. tak jak hack po obecna wersje maple ?

Edita

dzieki wszystko juz dziala ;d ale mag jak to statuly mi w jakiegos laga wpadl i ciagle spada w saunie ;d nie moge go wydostac ... xD

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...