Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ore Rushing

Gość A†his

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa działa tylko ze coś z infectorem złe było ale z winjectem działa :)

@BTW wiecie po ilu godzinach się inventory zapełnia?

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z tego co liczylem prze 1h mozna zarobic okolo 200k sprzedajac w sklepie po 150mesos

ja wlasnie tak robie tylko zostawiam garnety i emeraldy bo jak gralem na ems to dobrze szly [nie wiem jak tu ale moze sie fajnie sprzedac chocby po 10k to zawsze troche wiecej] :D

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano
z tego co liczylem prze 1h mozna zarobic okolo 200k sprzedajac w sklepie po 150mesos

ja wlasnie tak robie tylko zostawiam garnety i emeraldy bo jak gralem na ems to dobrze szly [nie wiem jak tu ale moze sie fajnie sprzedac chocby po 10k to zawsze troche wiecej] :D

Co do ems zonk to tylko Pod GMS =]

lol

Opublikowano

UP umiem czytac naprawde, nie spamuj nam lepiej tutaj tamcik ladny a ty se wchodzisz ze spamem kazdy wie ze to tylko na GMS i ja tez wiem

a do tematu to ile orow dostaje sie za 15lvl JQ? bo ja robie ten na 30lvl i mi wypada po 2 za kazdym razem, jest jakas roznica pomiedzy poziomami (ilosc orow i jakosc)?

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

@up

W JQ na 15 lvl'u dostaje się po 2 ore. Cały czas siedzę na tym JQ i pytam czy na JQ na 30 lub 60 dostaje się inne ore?

Na 15lvl'u:

-orihalcon,

-mithril,

-steel,

-bronze,

-adamantium,

-silver.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

u kogo zaczyna sie ten JQ??? bo gdy zaczynam go u johna w lith to dostaje 10 pink violas i koniec..... nie robi od nowa JQ

~.^

Opublikowano

bodajze roznia sie tylko wygladaem poziomow nie nagrodami

zbior zebyscie takiej zbednej dyskusji nie prowadzili

DZIALA TYLKO NA GMS

DZIALA TLYKO W SW JQ

DZIALA W SW JQ NA LVL 15 30 60

NA KAZDYM JQ TAKIE SAME NAGRODY

CENY ORE WAHAJA SIE OD 100 DO 300

INVENTORY ZAPELNIA SIE PO ~1-2h

1MIL MESO UZBIERA SIE MNIEJWIECEJ W (jesli bedizemy sprzedawac w sklepie gdy bedziemy mieli full inv) po ok. 3~4h

ZDOBYWAMY 2 ORE NA ~2sec

wszystko

macie zbior jak ktos zada pytanie na temat np czy dziala na gms albo czy w elinia pq to tez dziala to znaczy ze slepiec i nieuk bo czytac nie umie

@up

idziesz do johna idziesz do SW przechodzisz dostajesz 10 pink violas potem wracasz do johna gadasz dostajesz nagrode i odtego momentu mozesz robic JQ w SW za ores

Opublikowano

Dodam jescze tylko ze ory sie roznia z JQ z 15lvl i 30 lvl

z JQ 15lvl ory sa na plate (100meso/1szt.)

z JQ 30lvl ory sa na jalwelsy :D (150meso/szt.)

z JQ 60 lvl nie wiem bo nie mam postaci na 60 lvl :(

A mam pytanie nie chce juz zakladac nowego tematu i czy jest jakis bot czy cos na szybsze podnoszenie itemkow no i tego calego badziewka czyli kasy z mobow itp.

Jest cos? Jesli tak to na PQ napisac z linkiem czy cos albo pod spodem :D plis

Z gory thanks

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

nie ma nic chyba ze kitterz trainner opcja super tubi

a co do tych

Dodam jescze tylko ze ory sie roznia z JQ z 15lvl i 30 lvl

z JQ 15lvl ory sa na plate (100meso/1szt.)

z JQ 30lvl ory sa na jalwelsy biggrin.gif (150meso/szt.)

z JQ 60 lvl nie wiem bo nie mam postaci na 60 lvl sad.gif

to jestes w bledzie za orihalcon ore bodajze 150 meso a tez idzie na orihalcon plate za bronze ore 100 meso tez plate wiec wiesz...

@down

huh?!

musiales mnie zle zrozumiec albo poprostu w tym spamie na pw ci cos sie pomieszalo pozatym nie rob wszedzie zamieszania o to pisz pm do wtulcia nie do mnie

@down ps

i masz juz i wez sie uspokoj

Opublikowano
to jestes w bledzie za orihalcon ore bodajze 150 meso a tez idzie na orihalcon plate za bronze ore 100 meso tez plate wiec wiesz...

Orihalcon 200 mesos. Reszta 150, 100.

Możecie zminimalizować MS za pomocą Alt + Tab, a dalej będzie wam rushowało, jakby ktoś nie wiedział.

Dziś update. Będzie nowy Ore Rusher?

@down

Ha!

@2xdown

WTF!? Za co tak długi szlaban?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

trza bedzie nowy dll zrobic i tyle (a mzoe az...)

dobra uprzejmie zawiadamiam ze najprawdopodobniej bede mial szlaban do konca roku.....szkolnego na kompa wiec mzoe sie dlugo nie zobaczymy

Nowicjusz
Opublikowano
fajny tut super teraz juz nie bedzie problemow :)

daje ci 5 gfiastek i 10/10

Ja tam zbieram 100mil w 1h nie rozumiem po huja wam jakies zbieranie ores.... wbijasz 100lvl i masz 100mil na 1h

A i szukam programu do GMS pisac na moje gg moze tez pomoge 5309083

Opublikowano

a moze uswiadomisz nas jakiego programu.....

Opublikowano

hahahahha no napewno 100 mil w godzine pozdro ... chyba w bierkach podwodnych ;) w jakim ty świecie żyjesz n00bie ;] ale śmierdzi noobstewm od ciebie taki typowy "szpaner" ktory ma jakis 19 lev expi na slimach i mysli ze fajny jest :) a śni o chwale "100 lv" ;) uświadomie cię, że jest to fizycznie niemożliwe na jakimkolwiek respie... chyba że ty myślisz że priv to normalny serv... albo już nie wiem czego można sie spodziewać :)

<m4tt> wiesz.. 67% dziewczyn nie uzywa mozgu

<funky_girl> ja naleze do tych 13 %

itf_logo.gif0de423c3eda0f802.jpg

Opublikowano
Ja tam zbieram 100mil w 1h nie rozumiem po huja wam jakies zbieranie ores.... wbijasz 100lvl i masz 100mil na 1h

A i szukam programu do GMS pisac na moje gg moze tez pomoge 5309083

taa a ja tylko ze nie wszyscy maja ten 100 lvl i nie wszyscy znaja tego respa co ty gdzie zarabia sie 100mil

(czytaj nie wszyscy sa takimi debilami zeby ci uwierzyc lol)

.

Opublikowano

Dookladnie :D chyba ze wiesz on taki ziom ma miejscówke w hene na snailach ^^ starry dk bez priesta nie da rady :/ ;)

Opublikowano
Sprawdzał ktoś to na .63? Działa?

Map.wz Patcher nie powinien działać bo był update.

a reszta powinna działać bo to tylko bot taki jak AutoAttack np.

Opublikowano

Dzięki ziiooomm ;] :>

Opublikowano

Ej mam problem nie moge zaladowac v63 patcha moze mi go ktos wylozyc na speedy albo cos bo mi sie cos z java zrypwalo i nie moge na globalu sciagac ani na innych eng stronasch. Jak ktos wystawi to dam *****

Opublikowano

dobra sory

@antyhack oczywisice pomysle 3 razy zanim wystawie kolejnego tutoriala i oczywiscie bede o tobie wtedy pamietac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...