Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ore Rushing

Gość A†his

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Athis spokojnie z tą "agresją" ;)

<m4tt> wiesz.. 67% dziewczyn nie uzywa mozgu

<funky_girl> ja naleze do tych 13 %

itf_logo.gif0de423c3eda0f802.jpg

Opublikowano

Kurde nie macie co wrzucać na forum za szybko ten mob no później pod koniec patcha będzie tego tyle najebane ze to będzie bezwartościowe....

Bez urazy xD

Opublikowano

@up

O co Ci chodzi? Ore's można sprzedawać u NPC po stałej cenie, więc nie mam pojęcia co ty chcesz.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Wszystkie JQ na lvle takie same nagrody -.-

Opublikowano

Wie ktos czemu jak wejde na jq(zmienie mape) to Ore Rusher przestaje dzialac. I zawsze gdy staje koło NPC musze dwa razy kliknac ctrl f1 i ctrl f2, zeby znow przejsc tylko jedna mapke, bo zatrzymuje sie na roslince i znow musze 2 razy klikac ctrl f1 i ctrl f2. Przez to nie moge zostawic kompa zeby sam to robil.

Jezeli nie ma na to zadnej rady, to jak ktos zna jakis AC z funkcja wybrania klawisza ktory ma byc wciskany, to niech poda link lub nazwe.

Thx

graffiti.png
Opublikowano

Nieprawda na

JQ na 15 lvl są zwykłe kamienie (Adamantium Ore , Bronze Ore, Mithril Ore , Orihalcon Ore ,Silver Ore ,Steel Ore)

JQ na 30 lvl sa jawele (Amethyst Ore ,Aquamarine Ore, Emerald Ore ,Garnet Ore,Opal Ore, Sapphire Ore , Topaz Ore)

JQ na 60 własnie nie wiem

Opublikowano
na 60 lvl sa gold ore black crystal ore i diamond ore ;)

jeżeli to prawda to za questa na 60 lvl można zarabiać 3 razy szybciej niż na quescie zna 15 lvl.... :D a po drugie inventory zapełnia się 2 razy wolniej niż na pozostałych questach... :D

Opublikowano

uhm zaraz oblookam na dk ;d

Opublikowano

Działa :D:D Diamond orki lecą ;d

Opublikowano

Tylko, że nie każdy ten 60 lvl ma.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

very gz spostrzegawczości i dzięki za odpowiedz xD A wie ktoś może jak wrócić do wcześniejszego questa np z jawel na zwykłe kamienie ? :D

Rekrut
Opublikowano

Obawiam sie ze sie nie da.. dlatego ja mam zamiar zostawic 1 postac na 15lvlu jedna do 60 i jedna powyzej 60 przynajmniej do czasu :P

Rekrut
Opublikowano

Wiesz zalezy czy masz legalne konto (przed 2007) czy grasz przez hot spot shield.. Jesli do drugie to i tak mozesz farmic przez 4 godziny a potem cie z gry wywala i neta rozlacza

Opublikowano

na bana masz zawsze takie same szanse.... :D za to nie ma a/b więc tylko GM banuje... :D więc wszystko zależy od twojego szczęścia

Opublikowano

1.

co wy gadacie skąd macie niby te diamond oresy ??? ja robię charem na 62 lvl i dostaje same topazy garnety itp. żadnych black czy diamond

2.

czy zadziałało by to OR do questu Sabitrama's Anti-Aging Medicine (Level 50)

Victoria Island Quest w Elenii??

Sry za spam

Rekrut
Opublikowano

Aby zdobywac te ore na 60 lvl wystarczy wykonac quest :

John's Last Present (Level 60)

1. Porozmawiaj z John (Lith Harbor)

2. Przejdź tor przeszkód

3. Porozmawiaj z John

Nagroda:

Kolczyki na 60lvl + 25000 doświadczenia

A potem juz normalnie farmisz

Opublikowano

No normalnie tzn nie wiadomo czy to na 100 % od 60 ;P ja mam 112 dk i caly czas dostaje tylko diamond/gold/black crystal ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...