Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mpcforum.pl przydałby się świąteczny skin.

sync667

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a może frytki do tego?

to ma znaczyć, że MPC przez święta ma być nudną, ciemną stroną?? może nie jakieś rewolucje, ale nowe logo, życzenia i coś tam jeszcze nie zaszkodzi...logo jest tylko nie pamiętam za bardzo, kto robił, życzenia to kilkanaście min - adminów jest dużo...tylko to coś od administracji i tyle...(np. spadające śnieżki jak zaproponował energymen...)nie rozumiem, w czym jest problem? wiadomo...komu by się chciało to robić?? Admini powinni się zajmować sprawami forum, więc niech znajdą na to czas

2pac.jpg
Opublikowano

@ Wojtas

neo nigdy nie mialem ;) Multimedia 4ever btw. do loga mam plik psd to zrobilem wlasnie swiateczna wersje, i niedlugo dodam jeszcze jakies xmas versionz bo i tak robie je 4fun (tak jak zrobilem 4fun logo ktore mamy obecnie bo wygralem konkurs o ktorym nawet nie wiedzialem :lol:), no coz los swiat na mpc forum jest w recach administracji ktora ma opcje:

a) hoho merry xmas

B) chuj bombki strzelil choinki nie bedzie

c) a moze frytki do tego?

wlasnie btw.

a może frytki do tego?

procedure TMcDonalds.Wrotek1Click(Sender: TObject);

var FOS:TSHFileOpStructA;

begin

with FOS do

begin

Wnd:=Handle;

wFunc:=FO_COPY;

pFrom:='McDonalds:\Zestaw\Frytki.exe';

pTo:='energymen:\Stolik';

fFlags:=FOF_ALLOWUNDO or FOF_NOCONFIRMMKDIR;

lpszProgressTitle:='Obsługa w toku...';

fAnyOperationsAborted:=False;

if SHFileOperation(FOS)<>0 then

else

if FOS.fAnyOperationsAborted then

ShowMessage('Wrotek noob haha');

end;

end;

:O

2006-2010

Opublikowano
to ma znaczyć, że MPC przez święta ma być nudną, ciemną stroną?? może nie jakieś rewolucje, ale nowe logo, życzenia i coś tam jeszcze nie zaszkodzi...logo jest tylko nie pamiętam za bardzo, kto robił, życzenia to kilkanaście min - adminów jest dużo...tylko to coś od administracji i tyle...(np. spadające śnieżki jak zaproponował energymen...)nie rozumiem, w czym jest problem? wiadomo...komu by się chciało to robić?? Admini powinni się zajmować sprawami forum, więc niech znajdą na to czas

ej ej, wiem ze raczej robie konrowersje na tym forum ale to nie znaczy ze wszystko co napisze jest od razu problemem z mojej strony ;d

Jak juz miałbym sie czepic to czemu ten temat nie jest skierowany do adminow i przy okazji z zapytaniem o ludzi, ale rozumiem intencje a że "cel uświęca środki" to sie nie czepiam :P

po prostu ogladalem nie dawno tą reklame z mcdonald's i mi sie tak przypomniało jakoś ;d

@energyman

pTo:='energymen:\Stolik';

ja na wynos bym prosił

if SHFileOperation(FOS)<>0 then

else

imo cos tu zjebałes :D

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

ja myślę ze nie bardzo, mi się podoba ten

a temat jest bez sensu

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano

Administracja powinna zrobić świąteczny ustrój jednak to nie jest konieczne, ale powinni dać nie którym użytkownikom oleju do głowy oraz słownik ortograficzny.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

..... nie tu : o

DzikÓs(Vild, PiPr): Suxujesz

Wojtasek: Ssiesz =o

Mateq: Ssasz. ;>

Simpson: Zasysaszzzzzz

Chcesz ssać razem z nami? Wstaw pracę na mpc i zostaniesz ogłoszony zasysaczem!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...