Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mpcforum.pl przydałby się świąteczny skin.

sync667

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mpcforum.pl przydałbysie świąteczny wystrój ?

Piszcie co o tym sądzicie.

Ja sądze,że jak najbardziej.

Nawet świąteczne emotiki.

Opublikowano

Sami spróbujcie zrobić porządnego skin'a świątecznego, a nie tylko "dajcie, zróbcie".

Życzenia dostaniecie w (lub kilka dni przed) Bożym Narodzeniem, jak zawsze.

@2xdown

Tak, tylko, że ktoś się będzie pluł, że mu to przeszkadza.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Dżingo bells dżingo bells dżingo ode bells xD!Logo ktoś już zrobił a by było przynajmniej milej.

Opublikowano

Też racja,a co do skinu mogłbym zapodać adminowi bo już miałem nie jedno forum w phpbb.

Znam bardzo dobrze mysql,php itp.

Opublikowano

Tylko, że to nie jest forum phpbb...

Powered By IP.Board 2008  IPS, Inc.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

zal poco tak jest ok ja osobiscie nielubie swiat i te swiateczne wystroj mnie nie kreca ;/ ale powodzenia

Moje piekne warny :D

Yoooj Ostrzeżony Dec 22 2008, 10:47 AM

Dodano do poziomu ostrzeżenia

Pozostawie bez komentarza.

Yoooj Ostrzeżony Dec 22 2008, 10:46 AM

Odjęto z poziomu ostrzeżenia

.

Lord Makin Ostrzeżony Dec 20 2008, 08:29 PM

Obraźliwa sygnatura. Gdy tekst zniknie, ściągne ostrzeżenie

Lord Makin Ostrzeżony Dec 20 2008, 08:28 PM

Odjęto z poziomu ostrzeżenia

Miejsce na warna

Yoooj Ostrzeżony Dec 5 2008, 10:53 PM

Za co? za PW od tego Pana cytuje:

''TY KURWA JAKIS PIERDONIETY JESTES !!!!!!!!!!!!!! WARN ZA ,,NIEPOPRAWNA NAZWE" POJEBANY JAKIS CWEL JEDEN WEZ MNIE JUZ LEPIEJ ZBANOJ CIOTO JEDNA ;/ PIERDOL SIE SUKO JEBANA , KURWA JUZ DETOX BYL LEPSZY''

Ostrzeżony Nov 30 2008, 05:15 PM

Niedpowiednia nazwa Tematu.

Mlody Ostrzeżony Sep 26 2008, 08:47 PM

spam.

Seldek Ostrzeżony Feb 15 2008, 09:58 PM

Brak scanu Pliku.

Detox Ostrzeżony Feb 15 2008, 06:54 PM

spam.

heh duzo tego

Opublikowano

może ty nie lubisz?A może inni lubią.Siedź cicho z takimi pomysłami bo cię z rakietą na sylwka wyśle na księżyc i nie dam biletu powrotnego ^.^ Merry Xmas !

Opublikowano

Mam taki plan niech cztery osoby które się znają na grafice się zgłoszą i podacą se na pm gg i zrobią taką prace

-

-

-

-

P.S nie znam się na grafice więc nie piszcie postów takich jak ,, A może sam zrobisz te prace a nie spamujesz -_- "

@Down

" Lepsze 50% zysku niż 0% niczego "

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano
Mam taki plan niech cztery osoby które się znają na grafice się zgłoszą i podacą se na pm gg i zrobią taką prace

-

-

-

-

P.S nie znam się na grafice więc nie piszcie postów takich jak ,, A może sam zrobisz te prace a nie spamujesz -_- "

Każdy ma inny gust, każdy tworzy w innym stylu, taka praca zbiorowa przez gg nie ma sensu.

Km5iG.png

Opublikowano
@energymen

heh, fajne ale niektórym by się ostro lagowało ;p

raczej było by wporządku ;) już to miałem kiedyś na swojej stronie

@Reszta

juz tak sie widze pare osob napalilo a zostal nam jeden watek, mianowicie widac myslicie ze jak cos zrobicie to odrazu bedzie wielki apply waszej pracy i dadza to na forum, a nawet nie wiemy czy administracja chce wogole zmieniac forum na klimaty swiateczne, wiec jesli chcecie cos robic to 4fun a nie liczac ze nasiedzicie sie i wezma to do uzycia ;). Pierw niech sie admin jakis wypowie czy wogole beda jakies plany na swieta z mpcforum a potem mozna brac sie oficjalnie do roboty.

2006-2010

Opublikowano

Energy właśnie w tym sęk.Ustaliliśmy,że chcemy rożne bajery wyjebane w kosmos ale któryś z adminów musiałby poświęcić trochę czasu,to samo dotyczy się grafików.Na razie poczekajmy,kto napalony niech sobie namaluje na monitorze jakieś wzorki sztucznym śniegiem;)

Opublikowano

@energymen

Pisałem to z naciskiem na "niektórym" chodziło mi o osoby, które mają wolnego neta mi przy prędkości 1mb/s to nie będzie przeszkadzało ;p, ale jak ktoś ma poniżej 512kb/s??

@down ??-.^ no to chyba miałeś neostradę...(kupiłem 1mb mam 1.7;p) nie musisz lepiej tłumaczyć, wiem o co ci chodzi ;] (nie współgra z działaniem forum - czyli nie wpływa na jego działanie)

2pac.jpg
Opublikowano
@energymen

Pisałem to z naciskiem na "niektórym" chodziło mi o osoby, które mają wolnego neta mi przy prędkości 1mb/s to nie będzie przeszkadzało ;p, ale jak ktoś ma poniżej 512kb/s??

tą strone prowadzilem jeszcze gdy mialem neta 128kb/s :) wiec spoko, skrypt padania sniegu wogole nie wplywa na nic, to jest cos w stylu jakbys cale forum zakryl logiem w postaci gifa, kurde nie wiem jak ci to wytlumaczyc :D

2006-2010

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...