Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easymetin - Temat Informacyjno/Dyskusyjny.

onway

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzieci zrobią wszystko aby nie iść do szkoły w dzisiejszych czasach :P to tak poza tematem a wracajac do tematu widzialem dzis rano juz boty chinskie , ciekawe jak tam z em2 , dzis sie okaze co w trawie piszczy;p

8adad81701a75f66m.jpg
  • Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

em2 nowa wersja już jest ;)

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Wam też bot się sam nie loguje mimo ze mam to ustawione ??

"W wyniku dedukcji dochodzę do konkluzji, że twoje indokryzmy wobec mojej aparycji są wręcz efebryczne."

Zbieram minusy ;P.

Opublikowano

Witam mam problem z EM2 przy uruchamianiu gry przez EM2 pokazuje mi się okno metka i nagle zwiecha chwilkę czekam i metin się wyłącza i tak za każdym razem. Nie wiem co robić probowałem wszystko instalowałem przez tuty na tym forum lecz nic to nie daje mam. Wziąłem od kolego któremu działa lecz u mnie nadal to samo... proszę o szybka odp. Mama windows XP.

Opublikowano

Odinstaluje mtka i zainstaluj jeszcze raz.. Nie sciagaj patcha andrzeja.

Do 1 pazdziernika darmowa wersja .. Oby andrzej sie odpalil i przekierowal bota bo to tylko 10 dni zostalo ;/

refy RMCF

Opublikowano

Ambitne macie plany ale uwazam ze nic z tego nie wyjdzie.

Niby sie nie znam, na tyle zeby cos mowic, ale nie wydaje wam sie to zbyt latwe?

Przekierujemy i bedzie dzialalo, troche zbyt bajecznie.

Szczerze mowiac wolalbym zeby bot byl platny.

OMG.TECZA!

Opublikowano

no tak EM2 będzie płatny no ale co oni z tego będą mieli ?

NIC

Ile osób im kupi abonament ? 10 - 50 ?

Na 3 miesiące potem albo wycofają EM2 bo płatny się nie opłaca albo wrócą na BETE...

Opublikowano

grzebałem w plikach i mi się zdaje że to któryś plik z folderu cfg za to odpowiada a tak poza tym w stronach web są dziwne okienka czyli jest html i te html chyba trzeba wgrać to na jakąś stronkę i widać już stronkę z opłatą

@edit

w folderze script są jakieś dane związane ze stroną może to o te chodzi!

Opublikowano

ja powiem tyle, hmmmm easymetin2 to chinczycy? hmmm tak jak reszta na tym forum, andrzej schakuje? ludziska andrzej nie hakuje easymetina2 on spalszcza, i zmienia niektore wlasciwosci !! a ja dalej jestem penwa ze od 1 pazdziernika easy bd za free... ;)

;)
Opublikowano

Jesli chociaz 30 osob miesiecznie bedzie kupowac em2 to im sie to oplaca

Teraz bot byl za darmo przez pare mc, to nic nie mieli z tego tylko jaki em2 jest fajny

Teraz bedzie platny to em2 bedzie zouuu i nikt nie bedzie lubil ale grono bedzie kupowac bo jest przyzwyczajona i tak sie bedzie im oplacac

bo takto nie mieli nic a teraz beda miec te 200$+++

Nie ma co spekulowac do wiemy sie 1 października i tyle

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam was .. Mam taki problem. Przeszukalem mase poradników itp.. mam problem z easymetin2:( Nie otwiera mi sie okienko z ustawieniami. patcha zainstaowalem,uruchamiam jako administrator,zgodnosc ustawiona z Windows NT 4.0, net framework też jest.. Co to moze byc? Mam viste 32bity prosze o pomoc:/ Jesli nie tutaj to prosze o przeniesienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...