Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easymetin - Temat Informacyjno/Dyskusyjny.

onway

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja rozumiem ze chcesz miec Easymetin2 za free.

Ale moge sie zalozyc z Toba o 5zeta ze Andrzej tego nie zrobi tym sposobem wykupujac jakies servery.

Orietuje się w Botach do MMO, Jakbyscie takie cos napisali na epvp.de ze chcecie wykupic jakis server na przekierowanie to by was wyjebali w tej samej sekundzie za glupote.

Trzeba napisac cracka do Easymetin2 i tyle a nie servery stawiac.

Poprostu wkurzaja mnie durne tematy jak ten ze koles sie nie zna a pisze bzdury o jakis serverach.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja sie nie znam i czekam do jutro , jutro sie all okaze co i jak, z drugiej strony placic za bota przez ktorego mozesz dostac bana to tez głupota, mysle ze stworza cos prostego, cos na styl EM2, jak bd trzeba czekac.

Opublikowano

Od teraz, temat będzie służył do informowania użytkowników nt. nowości/informacji etc dotyczących bota EasyMetin. Zmieniam nazwę tematu na 'Informacje dot. EasyMetin'.

Opublikowano

Sluchajcie wiem jak sie zalogowac i gram dziala bot tylko eq nie widac jak mozna to naprawic czy trzeba czekac?

kazdy to ma trzeba czekać

Wojownik Mental 48 ON/OFF

Ninja Archer 59 ON/OFF

9192.png

Opublikowano

mój kolega ma obejście jakieś chujowe i sb boci z tym ze nie widac eq . wiec nawet jak zrobicie tan jebany serw do em2 to i tak nie bdzie widac eq . a niemcy pewnie zrobią juz all . z eq potki itp . wiec szczerze to w to wątpię ale zobaczymy co bedzie :P

e6f347deb9b7f.jpg
Opublikowano

wirtualny, stal by on ( to nie reklama ) www.metin2hacked.pl - bylby na na nim zarowno Em2 jak i strona o nim. na pewno dalby rade ;) strona jest w fazie testowej i dopiero tworzona

Heh fajny początek stronki :) Pamiętaj nie daj się złapać GM,owi :) Ale przeciesz konta muszą się łączyć z bazą ... To jak to postawicie na serwer swój to jak się będzie łączyć ? Ehh zobaczymy co z tego będzie :)

Daj + jak możesz :) To nic nie kosztuje :)

Wejdź na http://pajacyk.pl/ i kliknij w brzuszek pajacyka :) Nakarmisz głodne dziecko , a to nic nie kosztuje :)

Opublikowano

Mi EM2 działa tylko nie widać po prostu eq.

Takie bocenie jest bez sensu, ponieważ bot nie poci i musze przy nim siedzieć żeby nie dedał xD

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

Hmm, nie bardzo rozumiem na czym ma polegać ta "działalność serwera" z em2 ? Co wy chcecie na nim postawić ?Swojego em2 ? Kod źródłowy macie? Przekierowywać? hehe to tak jak napisał gostek wcześniej - za głupote by Was wyje...li i to nie tylko z epvp :)))

Są trzy możliwości :

- robicie swojego bota / hehe ciekawe czy udostępnilibyście go za DARMO :)) /

- robicie konkretnego craca / to wymaga znajomości informatyki a nie tylko podmianie plików juz zrobionych :))))

- przestajecie zgrywać sie na hackerów i czekacie aż inni zrobią jakieś "cuda - wianki " żeby działało :))))

na tej stronce można postawić serwerek - http://www.unixstorm.org/Serwery_VPS.html - osiągi które podają nie "powalają na kolana ":))

Serwer dla jednego/kilku małych serwerów gier Liczba procesorów - współdzielone: 1 x 2.50 GHz

Liczba procesorów - dedykowane: 0 x 2.50 GHz

Gwarantowana pamięć: 0.5 GB

Powierzchnia dysku twardego: 20 GB

Limit transferu: 100 GB/m-c

System operacyjny: Linux: Debian 5.0 32bit

Cena: 101.26 PLN brutto/m-c

żeby postawić solidny serw z kilkoma setkami graczy albo i więcej / a tyle jest na em2 /

potrzeba jednak zdecydowanie więcej :))) np . serwer HLDS 32 slotowy, używany po 8 godzin w pełnym obciążeniu i 4 narastająco/malejąco (po 2 godziny z każdej strony) to około 300GB transferu miesięcznego... Dobre serwery potrafią zjeść i 500GB , a ponieważ płaci sie za transfer to .... :))) .

To naprawdę nie jest ani tanie ani proste :)))

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja tam jestem newbie:P

ale zamiast serwera nie moze sobie kazdy postawic wlasnego na tym samym kompie ? nie da sie wylapac co przekazuje teraz em2<->server i to samo odtworzyc kazdy u siebie?

oczywiscie ktos powinien zrobic do tego gotowe oprogramowanie itp

moze plote glupoty

nie znam sie wogule

Opublikowano

jesteście żałośni... niech wyjebią tego Em2 płatnego i będzie git, nie muszą żerować naby na kimś żeby sobie wyexpić postać.... :] Ciekawy jestem tylko czy wy byście robili coś dla kogoś za darmo i poświęcali kupe czasu na to? ;] pomyślcie i ogarnijcie sie, metin to nie wszystko. A co do andrzeja on nie umie robić botów tylko je spolszczać, wiec powodzenia w wrzucaniu em2 na swoj server :* thx bb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...