Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easymetin - Temat Informacyjno/Dyskusyjny.

onway

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, informuje was iz konsultuje z andzrejem prywatny hosting na Em2. Co to oznacza?

Oznacza to ze oferuje jemu, jeden z najelpszym serwerow, ktory jest wstanie obsluzyc tysiace uzytkownikow na rzecz Em2 ; ) Jezeli andrzej bedzie wstanie przekierowac system logowania na moj prywatny serwer zostanie naprawiony blad "Client Send Fail" a jezeli 1 pazdziernika nie wyjdzie platna wersja, i niemcy zrobia wersje Em2 na Hackshield oznacza to zero klopotow na jakis czas poniewaz nie bedziemy uzaleznieni od ich serwera ;)

SERWER BEDZIE POSTAWIONY NA 1,5 roku! wiec kazdy zdazy wybocic co chce ;)

refy RMCF

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli to nie fejk to moglibysmy zorganizowac skladke (tylko bez przypalow takich jak z prockiem andrzeja....) ;f.

Po 5zł by wystarczyło.

Opublikowano

O ile zrobią płatnego to faktycznie kicha.... :/

Jeśli Andrzejowi lub komuś innego uda się postawić EM2 na własnym serwie, masz go na półtora roku, dalej będziemy się składać, a bankowo na mnie możecie liczyć. Każdy po pare zł i damy rade :P

Taaa, walcie minusy, bo ChEmik jako jedyny wali prosto z mostu tylko prawde!

Opublikowano

Podepne się już tutaj, żeby nie zakładać nowego tematu....

Oficjalne info od CraftyGeek, Start polskiego, działającego EM2 jutro od 9 rano......

Opublikowano

Podepne się już tutaj, żeby nie zakładać nowego tematu....

Oficjalne info od CraftyGeek, Start polskiego, działającego EM2 jutro od 9 rano......

No i elegancko mam nadzieje ze bd all dzialalo i bd za freeee, oby platność za EM2 im nie wypalila:D

Opublikowano

I ja mam taką nadzieję, za darmo go nie dadzą, ale 26 zł na miesiąc to przesada....26 zł na rok to mogę dać, ale nie na miesiąc, mam nadzieję, że jakoś uda się to obejść, czekamy do jutro do 9 i zobaczymy co i jak :)

Opublikowano

jezeli bedzie dzialac i bedzie jutro za darmo to mam nadzieje ze andrzej przekieruje Bota na moj serwer ;) wtedy nawet jakby wprowadzili oplaty to my mielbismy je gdzies bo bot stoi na moim serwerze ;) Bot bylby w 100% za darmo co najmniej przez 1,5 roku a potem najwzyej skladki na utrzymanie serwera

refy RMCF

Opublikowano

no i taka odpowiedz chcialem usłyszec:D , najwyzej endriu stworzy cos podobnego do EM2:D byle by expil , wlail skilami i pocil , reszte z czasem by dopracowal:D

Ale mam nadzieje ze wypali z tym 1,5roku za free

Opublikowano

@onway

miłe info, bo myslalem ze juz nie bedzie free easyego :(.

1.5 roku za free, jesli by te 1.5 mineło, to dacie rade przedluzyc umowe konrakt czy cos tam? oczywisice wtedy skladki by byly .

Opublikowano

@onway

miłe info, bo myslalem ze juz nie bedzie free easyego :(.

1.5 roku za free, jesli by te 1.5 mineło, to dacie rade przedluzyc umowe konrakt czy cos tam? oczywisice wtedy skladki by byly .

Tak, przedluzenie by kosztowalo jakies 300 zl ;) ale na tyle osob...

refy RMCF

Opublikowano

Przedłużyć na pewno da sie , po drugie EM2 bd darmowe do 1 pazdziernika i wszystko zalezy od andrzejka czy przekieruje EM2 na serwer onway'a.

Wszystko w rekach andrzeja

Opublikowano

Tak, przedluzenie by kosztowalo jakies 300 zl ;) ale na tyle osob...

pytanko, jeszcze.

jestem moze zbyt ciekawski, to bedzie dedyk czy wirtualny serwer?

bo watpie zeby dedyk stal 1.5 roku za free 0,0

Opublikowano

300zł na rok to tylko i wyłącznie wirtual, jakiś współdzielony, ale tylko do EM2 i tak powinien styknąć :)

Opublikowano

Powiem wam cos.

Po 1. To sa chinczycy.

Po 2. Zrobili zajebistego SroKinga (bota) do Silkroad Online ktory dziala na takiej samej zasadzie.

Po 3. Zabezpieczen do SroKinga nikt jeszcze nie obszedl a ma ten sam system logowania co Em2.

Po.4. W Silkroad Gra wiecej osob niz w metin2 i jestem wyzszy poziom wieku graczy niz w Metini2.

Po 5. Czy wszystko musi byc za darmo?

Po 6. Do wszystkich innych gier sa platne boty i nikt nie placze tylko wy.

Opublikowano

wirtualny, stal by on ( to nie reklama ) www.metin2hacked.pl - bylby na na nim zarowno Em2 jak i strona o nim. na pewno dalby rade ;) strona jest w fazie testowej i dopiero tworzona

refy RMCF

Opublikowano

Powiem wam cos.

Po 1. To sa chinczycy.

Po 2. Zrobili zajebistego SroKinga (bota) do Silkroad Online ktory dziala na takiej samej zasadzie.

Po 3. Zabezpieczen do SroKinga nikt jeszcze nie obszedl a ma ten sam system logowania co Em2.

Po.4. W Silkroad Gra wiecej osob niz w metin2 i jestem wyzszy poziom wieku graczy niz w Metini2.

Po 5. Czy wszystko musi byc za darmo?

Po 6. Do wszystkich innych gier sa platne boty i nikt nie placze tylko wy.

Chłopcze przeczytaj dokladnie o czym piszemy, po drugie moze byc platny ale niech dodadza funkcji do niego zeby wszystko dzialalo tak jak powinno, po trzecie jesli chca wprowadzic cos takiego czyli platny bot to niech zrobia poza nim jakiegos bota ktory bd dla poczatkujacych np zeby tylko pocil, expil, i walil skilami , bez mh, dmg itd, podam przykład jest w tibi bot NGtibia jakis bot do expa ale po za nim jest rowniez bot TibiaAuto rowniez do expa tyle ze darmowy, pozbawiony ilus tam funkcji,.

Pozdro

Opublikowano

Ja także mógł bym się złożyć, ale żeby było że tylko użytkownicy MPC mogli by z tego korzystać, bo będzie tak że my będziemy płacić, a inni se na tym grać za free.

http://www.mpcforum.pl/topic/227670-ft-220tys-potencjalu-s1/page__gopid__1550444#entry1550444

LUKNIJ!

Opublikowano

tak tak... ale powinniście wiedziec ze serwer trzeba zsynchronizować z botem? trzeba zrobic zeby bot odczytywal dane z serwera.(czyli konta)

@Edit widze andzeja ciekawe co powie :D

Opublikowano

Jestescie tacy pr0 masterzy a nikt z was nie potrafil zrobic patcha zeby ominac blokade na 3 clienty w em2.

Mam ziomka ktory ma 16 lat i mi to zrobil w 10 minut.

I ten wasz Andrzej nie bede sie kłócił bo i tak wiem ze nic nie potrafi.

Chciecie robic jakies przekierowania a wystarczy zrobic cracka tak jak WeeMan o ktorym pewnie nie słyszeliście robil cracki do botow ktore kosztowaly po 100$ na miesiac.

I crackowal logowanie pliczkiem ktory wazyl 20kb. a Wy chcecie jakies servery stawiac? O_o?

Potem mu dawali siano producenci bota zeby juz crackow nie robil.

Widac wiek graczy metin2 nie oszukujmy sie wiekszosc tutaj ma mniej niz 15 lat

I myslicie ze ktos jest Pr0 elo bo wam podmienil 3 pliczki z niemieckiego metka do polskiego zebyscie mogli bocic.

Opublikowano

Jestescie tacy pr0 masterzy a nikt z was nie potrafil zrobic patcha zeby ominac blokade na 3 clienty w em2.

Mam ziomka ktory ma 16 lat i mi to zrobil w 10 minut.

I ten wasz Andrzej nie bede sie kłócił bo i tak wiem ze nic nie potrafi.

Chciecie robic jakies przekierowania a wystarczy zrobic cracka tak jak WeeMan o ktorym pewnie nie słyszeliście robil cracki do botow ktore kosztowaly po 100$ na miesiac.

I crackowal logowanie pliczkiem ktory wazyl 20kb. a Wy chcecie jakies servery stawiac? O_o?

Potem mu dawali siano producenci bota zeby juz crackow nie robil.

Widac wiek graczy metin2 nie oszukujmy sie wiekszosc tutaj ma mniej niz 15 lat

I myslicie ze ktos jest Pr0 elo bo wam podmienil 3 pliczki z niemieckiego metka do polskiego zebyscie mogli bocic.

chlopczyku nikt Cie tu nie trzyma, rob jak chcesz i sie nie udzielaj z tymi bez sensownymi tekstami.

Ps. Mnie nie obchodzi jakis tam typ, dla mnie on moze pracowac w nasa i mnie to wisi i powiewia, chcem tylko zeby bot dzialal i byl za free.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...