Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video-Tut] Mh + Dmg + Widać Eq

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lol to ja mam tak samo tego Mh jak u cb tyko atack i speed mi sie wgl nie wyswietla o.O sproboje jeszcze raz zainstalowac

@Edit

Zrobilem jak mowiles i w tym Mh nie wyswietla mi sie wgl atack i speed, jakie masz opcje gry?

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MH + DMG + Nie widać EQ + AutoPick w opcji /hack "_"

Dagerek Kobieta 25lvl i trudny loch spot rpzy bosie wasz "_"

Ja 3 WIT 74 ZR na 23lvl "_" I bije zlote malpki na skila w trudnym lochu "_"

Jeżeli ktos ma Dagera kobiete 20lvl + Prosze o kontakt i zapraszam do wspólnego expa na s25 !

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Działa tylko skillami, pięknie mh śmiga.:D

Używam oczywiście wbudowanego. Przy instalacji patcha zaznaczcie, żeby zainstalował modyfikację z yangmallerem.

I potem wg instrukcji^^

Opublikowano

Wh to WallHack wbudowana opcja w MultiHaku rób to co tłumaczyłem żeby działało MH.. to będziesz miał wh :)

M3ntosek twój post to spam..... działa wystarczy umieć czytać ze zrozumieniem... nie potrzebnie uciekales z lekcji polskiego w szkole "_"

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Opcja /hack dziala tylko ze mam w niej takie opcje :teleport, combo, czas skili, postac(ze moze byc niewidzialna), zmiena dnia na noc,snieg, yangdrop. I nie mam opcjo z atack speedem i speedem akurt tego co potrzebuje, moze wrzuc swoje kamera bo moze ten ma jakies braki

Opublikowano

Bo wkleiles moda "_" Ja nic o modzie nie wspominałem :) Rób wszystko od nowa bez wklejania moda i bedziesz mial opcje /hack z SH bez wklejania moda !! "_"

@Edit głowny post tematu został edytowany !

Niby sposób który może pomóc innym :) Tak to zauwazylem jak przekladalem itemki

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Ale jak lognie to znowu nie widać... to się nie oplaca bawic. ale itak + leci za chęci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...