Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video-Tut] Mh + Dmg + Widać Eq

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hshield zawrtość jego masz wrzucić oraz wkleić meti2client oraz pobrać to co przed chwilą dodałem i również wkleić

zaraz to bardziej wytłumacze bo mi działa i widać eq ;/

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
  • Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powinno wyglądać tak:

Nie mam pojęcia dlaczego wam nie dziala.. Zainstalujcie czystego metina i storentujcie

Może kolejnośc gra rolę ale wątpie użyłem to i w takiej kolejności:

90277508.jpg

mój folder z widocznym eq na mh+dmg

metin2j.jpg

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Zaraz zrobie Edit z gotowimy plikami do wklejenia ! zaraz zrobie Edit

@Edit pomysł z gotowymi plikami nie wypali po wklejeniu gotowych plików wyskakuje błąd teraz robie drugi test sam nie wiem w 100% jak zrobiłęm ze to działa ^^

@Edit pracuje z kolega na gg by wszystkim dzialalo ;/

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Nie mam pomyslów.. 2 Foldery z takimi samymi plikami w jednym dziala w mh w drugim nie... nie wiem co jest grane... nie mam glowy do myslenia teraz jutro zaczne dalej kombinować.

Dzialalo by tylko gdybym wgral mojego clienta ponad 800 mb a wy byście pobierali. Jak bedą chetni wurzce clienta do pobierania na różne hosty..

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

do tego DMG Hack potem instalujac wszystkie pliki z tego tematu mozecie uzywac komendy /hack i tam mozecie regulowac predkosc i szybkosc ataku na razie tyle wrzucanie clienta to zly pomysl z MH jest cos nie teges :) raz dziala raz nie... rtzeba kombinować podmieniac pliki :)

dmg jest eq widać w /hack atak i speed ustawione po 150 i expic mozna juz troche latwiej :) nie loga ! nie wiem jak na wiekszej szykosci

Eh ja tu siedze i kombinuje żeby wam działało i zbieram minuski.. Andrzej wejdzie wklei wam gotowe gówno i odrazu wszyscy podjarani... Nie mam motywacji by dalej was wspomagać cześć

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Tulek to nie chodzi ze Andrzej da gotowca i jestesmy podnieceni .. Wiemy ze on jak i ty pracuje , tylko sporo spoleczenstwa MPC tego nie docenia . Ja daje + i motywuje do dalszej pracy :)

Opublikowano

OMG nie wiem po co wam ten mh ...

Ja mam spatchowanego metka z wklejonym dmg i przez obejście śmiga bez żadnego błędu ;)

A w em2 raz widać całe eq a raz wcale ;p

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Wrr... OMG Makin nie lubię Cię!!! Sygny mi kasujesz i "%" ładujesz!!

Zbieram -

Opublikowano

Witajcie, mam tutaj SS'a gdzie jakiś bocik już leci na WH :) Czyli być może i my będziemy mieli nie długo mh :) Screen zrobiony 3 min temu :)

0918081950.jpg

wszystko jest mozliwe , ale faktycznie jest spora szansa tylko szkoda ze to chinski bot :P

Opublikowano

Tylko ze tam do 2 plikow nie ma skanow... tzn koles podal tak linki zeby all myslaleli ze sa dobre , tzn. nie ma poprostu calego linku jest czesc linku a dalej ...

http://www.virustotal.com/file-scan/r...

,

http://www.virustota...a626-1284661135

. Wiec mozecie sie nie zdziwic jak stracicie eq.

Nie prosze o +++ czy ---- tylko o wyrozumienie

Pro net

9659511.jpg

Opublikowano

Jak już ściągacie dmg hack, to go sobie nie usuwajcie, tylko władujcie do folderu np. hacki. Potem nie trzeba od nowa pobierać i czekać pół godziny. Prosiłbym o pomoc na PW w sprawie przeklejania plików - np. jak nie potrafięściągnąć z hotfile to wrzuce ten plik na mega upload i bedzie siędało stamtąd ściągnąć.

Moje konta Metin2:

Alamut - 100lvl Ninja Dagger ON

Arkanta - 97 lvl Szaman Smok ON

Alamut - 94 lvl Wojownik Mental OFF

Metin2 PL - 59 lvl Wojownik Body OFF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...