Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video-Tut] Mh + Dmg + Widać Eq

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WH mi też działa... Mam dmg haka wrzuconego na HotFile spakowany w jedna paczke gdyby ktoś chciał to udostępnie

@Edit:

Dmg Hack By MrMagik2 Download:

Plik 132MB ! Magik udostepnil pliki na 2 paczki ja to pobralem i spakowalem i udostepnilem moze komuś się przydać...

http://hotfile.com/dl/69966619/93f3585/DMG_SkillHack_PC2_Update.rar.html

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

tak to jak to zrobiłeś że Ci działa ty kłamco ...

Idioto ... Po pierwsze to nie mów do mnie kłamco , bo pewnie jesteś jakimś 12 latkiem po stronie monitora . A po drugie , każdy mówi że przez kamer moda odpala , a ja odpalam przez obejście Andrzeja Patch 4.3 kłamco ... Żałosne

@Up . Nie dodawaj na hotfile , bo do żałosny hosting . Daj na cooś innego ;P Ale i tak + za chęci :)

Opublikowano

@Up Minus dla ciebie "_"

Wrzucam na RS a potem wstawie linki do opisu głownego postu.

@Edit

RS coś mi rypło ;/ wrzucam na MegaUpload troche wolni dizie wrzuce za kilka min

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Idioto ... Po pierwsze to nie mów do mnie kłamco , bo pewnie jesteś jakimś 12 latkiem po stronie monitora . A po drugie , każdy mówi że przez kamer moda odpala , a ja odpalam przez obejście Andrzeja Patch 4.3 kłamco ... Żałosne

@Up . Nie dodawaj na hotfile , bo do żałosny hosting . Daj na cooś innego ;P Ale i tak + za chęci :)

człowieku jest nie możliwe żeby Ci działało bo ja też włączam przez obejście Andrzeja Patch 4.3 włączam MH i nic nie działa więc nie ściemniaj a jeśli Ci działą to pokaż filmik na udowonienie ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

człowieku jest nie możliwe żeby Ci działało bo ja też włączam przez obejście Andrzeja Patch 4.3 włączam MH i nic nie działa więc nie ściemniaj a jeśli Ci działą to pokaż filmik na udowonienie ...

Filmik mówisz ? Prosze bardzo . Za kilka minut wrzuce na YT.

A poza tym ja nie używam narazie nic bo ja czystego metina ściągłem , i tylko z filmiku wszystko wrzuciłem i mi wszystko ładnie śmiga ...

@Edit . Za ok godzine zobaczysz filmik .

Opublikowano

Przeciez jest filmik mój i widać dzialajacy MH..

Po wklejeniu metin2client , metin2.exe , hshield , patch 4.3 na czacie uzyj /hack i masz speed haka :) tylko przydatne do expa przed uciekanie rpzed moobami czy tam szybciej uderzasz bo jak biegasz na dluzsze odleglosci cofa ale gdy siedzisz na spocie dziala

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Czyli to jest ten sh z kamer moda tak ?

"W wyniku dedukcji dochodzę do konkluzji, że twoje indokryzmy wobec mojej aparycji są wręcz efebryczne."

Zbieram minusy ;P.

Opublikowano

Tylko ze tam do 2 plikow nie ma skanow... tzn koles podal tak linki zeby all myslaleli ze sa dobre , tzn. nie ma poprostu calego linku jest czesc linku a dalej ...

http://www.virustotal.com/file-scan/r...

,

http://www.virustota...a626-1284661135

. Wiec mozecie sie nie zdziwic jak stracicie eq.

Nie prosze o +++ czy ---- tylko o wyrozumienie

Pro net

9659511.jpg

Opublikowano

Tylko ze tam do 2 plikow nie ma skanow... tzn koles podal tak linki zeby all myslaleli ze sa dobre , tzn. nie ma poprostu calego linku jest czesc linku a dalej ...

http://www.virustotal.com/file-scan/r...

,

http://www.virustota...a626-1284661135

. Wiec mozecie sie nie zdziwic jak stracicie eq.

Jest skan pacanie głupi! Kliknąć w link nie umiesz?

A tego hackshielda jakoś modyfikowałeś?

for-ever

33608.png

19072.png

Opublikowano

mi dziala tylko ze jak zainstalowalem tego kamer moda i jak wpisuje /hack w czacie to nie mam opcji na speed albo atak, dlaczego? wrzuc moze jeszcze raz tego twojego

Opublikowano

1. instalujesz patch 4.3 do folderu metin2

2. Wklejasz Metin2.exe do folderu metin2

3. Wklejasz metin2client do folderu metin2

4. Wklejasz zawartość pliku hshield do folderu metin2

Pliki wszystkie są w moich paczkach. Co do skanów jak coś nie działa odswieże nie ma problemu.

po zrobieniu tego co napisalem macie funkcje /hack ze starego moda

beztytuuwng.jpg

Download DMG Hack w głównym poscie tego tematu.

50 min Uploadu i jeszcze minusy sypią... Najlepiej jak nic nie będe udostępniać. I po prostu to co osiągnę nikomu nie będa udostępniać.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Oczywiście plus + :)

Ale myślałem ze te mh to to 1.4 a spr u siebie i nie działa :P Ok już wszystko rozumiem.

"W wyniku dedukcji dochodzę do konkluzji, że twoje indokryzmy wobec mojej aparycji są wręcz efebryczne."

Zbieram minusy ;P.

Opublikowano

@for-ever

No to kliknij w te linki i zobacz co bedzie -.- , dobry jest tylko jeden skan reszta nie !

Nie prosze o +++ czy ---- tylko o wyrozumienie

Pro net

9659511.jpg

Opublikowano

Witaj Tulek , trzeba docenić twoje starania , bo wykonałeś kawał znakomitej roboty . Lecz ja mam jeszcze małe problemy , śmiga ładnie . Lecz chciałbym Cię pieknie prosić byś jednak wrzucił całego swojego , już zrobionego clienta . Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszej pracy . Czekamy niecierpliwie !

graphic.png
Co te karabiny, boty takie OP!
Chcesz mnie wspomóc ? To proste ! :

https://vulcun.com/friend/herrheinrich
Dzięki za wszystkie reffy !

Opublikowano

Główny post został edytowany. Skany odświeżone. Downloady dodane z youtube na forum ! teraz nie powinno być problemów.

@Edit za co minusy dostaje co robie zle ??

Jeżeli mnie minusujecie to piszcie za co.... Plusy to wiem że komuś poogłem i ze to działa... Stawiaja minusy brak komentarza ? Chyba macie powód jakis powód że stawiacie minusy ? Używacie plików które stawiam staram się pomóc i minusy nie wiem za co.. Piszcie za co te minusy zbieram....

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...