Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ważna Sprawa!

Czerew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tego czy pierwsze było kura czy jajko nie da sie okreslic, kura nie spadła z nieba, prawdopodobnie powoli przekształcała sie z innego zwierzecia, znosila jaja wykluwała aż w koncu uzyskala obecny stan wiec to pytanie według mnie jest troche bez sensu

Opublikowano

http://www.sfora.pl/Jajko-czy-kura-Juz-wiadomo-co-bylo-pierwsze-a22182-90

Ha i co! Jednak ten problem został rozwiązany. Powróćmy do Lalek, lalki są spoko, ale uważa, że dziewczynki powinny się bawić w kuchnie, prali i inne duperele, już od małego.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

tego czy pierwsze było kura czy jajko nie da sie okreslic, kura nie spadła z nieba, prawdopodobnie powoli przekształcała sie z innego zwierzecia, znosila jaja wykluwała aż w koncu uzyskala obecny stan wiec to pytanie według mnie jest troche bez sensu

Prawdopodobnie kura wykształciła się ze zwierzęcia wodnego albo przypominające Dodo... lecz to naukowe pierdolenie... Einstein powiedział "gdybym wykorzytał 100% mózgu przenosiłbym się w czasie" na twoje pytanie nie ma odpowiedzi.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Prawdopodobnie kura wykształciła się ze zwierzęcia wodnego albo przypominające Dodo... lecz to naukowe pierdolenie... Einstein powiedział "gdybym wykorzytał 100% mózgu przenosiłbym się w czasie" na twoje pytanie nie ma odpowiedzi.

a może to był dordo? drobna literówka mogła się zdarzyc :rolleyes:

Opublikowano

Nadal nie otrzymałęm satysfakcjonującej odpowiedzi na moje pytanie, a pan UP to się chyba z łbem na dupy pozamieniał czy jakoś tak!

userbarwb.png

Opublikowano

Powinni was powarnować za offtop...

Przecież i chłopak i dziewczyna może bawić się lalkami jak i zarówno autkami, bo hormony nie zawsze są jednopłciowe, czasami męskie hormony są u dziewczyn i one zachowują się troszkę jak chłopacy, natomiast z chłopakami na odwrót ;).Każdy ma swoje tajemnice i wstydliwe chwile z życia.Nie ma co się śmiać.Trzeba traktować innych jak się samemu chciałoby być traktowanym..

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Aha czyli jak ktoś jest masochistą to też ma innych bić? Ja uważam babę w męskiej skórze za pedalstwo :( Sorry, ale to nie tak miało być w naturze.

userbarwb.png

Opublikowano

dziewczynki bawia sie lalkami poniewaz samochody sa zbyt skomplikowane.

Opublikowano

Czerew a może jutro spytasz się nauczyciela/ki od Biologii/Przyrody o to?

Bo Pytając się na tym forum o takie coś te wypowiedzi nie będą zadowalające.

Opublikowano

Czerew a może jutro spytasz się nauczyciela/ki od Biologii/Przyrody o to?

Bo Pytając się na tym forum o takie coś te wypowiedzi nie będą zadowalające.

Aha czyli jak ktoś jest masochistą to też ma innych bić? Ja uważam babę w męskiej skórze za pedalstwo :( Sorry, ale to nie tak miało być w naturze.

kurwa dziwne masz podejscie, co ma do tego pani od biologi? ja nauczycieli nie pytam o takie rzeczy

Opublikowano

Już się nad tym zastanawiałem i myślę, że lepiej na tibia.org.pl napisać tam większy odzew, albo samosia.pl. JB - Jebać Biologie na 100%. Po za tym dzisiaj już miałem, a ja sięboję pytaćna przerwach bo mogę nie zdąrzyć zjeść moich 14 kanapek w ciągu dnia...

userbarwb.png

Opublikowano

Biologia czy coś tam, nauczyciel który uczy o ludziach czy coś ;).Może psycholog?To może świetnie pomóc.Oni mają dobre podejście do takich ludzi, ale szczerze myślę że ten temat zrobiłeś po prostu dla beki...

Opublikowano

Jakbyś czasami oglądał BBC albo Discovery to byś wiedział.

Wszystko odbywa się w psychice(ukształtowanej przez wieki) i w hormonach.

Chłopcy bawią się np. samochodami bo po prostu w ich psychice jest zakodowane, że lubią zajmować się rzeczami skomplikowanymi, ruszającymi się elementami itp. Dziewczynki wybierają lalki ponieważ to też jest zakodowane w ich psychice, instynkt macierzyński, hormony ta na nie oddziałują itp. dlatego wybierają lalki bo wyglądają jak dzieci czy coś w tym stylu. Dokładnie nie pamiętam tego odcinka, bodajże to była Nauka w akcji, eksperyment przeprowadzali na małpach, ponieważ na świecie nie ma dzieci, na które nie wywierały bodźce zewnętrzne z otoczenia(np. rodzice dawali im do zabawy samochody, albo chłopak dorastał z dwiema siostrami i bawił się z nimi lalkami, na odwrót też), a małpy jako najbliżej upodobnione do człowieka się do tego idealnie nadawały, dano im kilkanaście zabawek(lalki, misie, samochody itp.) i od razu samiec doleciał do jakiejś wywrotki i zaczął kręcić kółkami, rozkręcać wszystko itp., a samice wzięły lalki i zaczęły się nimi opiekować, tak jak np. ich matka opiekuje się nimi. I to jest przykład, że psychika i hormony odpowiadają za to, że mężczyźni wolą rzeczy złożone, ruchome itp., a kobiety wolą bawić się lalkami, bo ich hormony ujawniają te całe instynkty macierzyńskie.

Po za tym, głupio to opisałem, nie pamiętam już dobrze jak to było w tym programie, po drugie, głupi temat, a jego autor i kilka osób zachowują się jak idioci/bachory - pewnie Metińczycy...

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Po za tym, głupio to opisałem, nie pamiętam już dobrze jak to było w tym programie, po drugie, głupi temat, a jego autor i kilka osób zachowują się jak idioci/bachory - pewnie Metińczycy...

myślałeś ze nie zauważymy?

tak jestm metińczykiem i jestem z tego dumny :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...