Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ważna Sprawa!

Czerew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie, dlaczego chłopcy bawią sie samochodzikami a dziewczynki lalkami?

To nie jest żart, proszę o normalne odpowiedzi.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Uważam, że jest to naturalne, u dziewczny jest to nijako instynkt macierzynski przemawiajacy przez ich musk ktorego nie maja i miec nie bedo bo zabrali (tak samo jak ich cialo przemawia nam ale my nie lubimy). U hlopcow wyglonda to troszke inaczej bo glownie wola metina ktory jest fajno gra bo mozna jesc zupe i gotowac w kuchni albo walic ket szoty

Opublikowano

Ja to się bawię samochodami i wożę nimi lalki? Jestem inny ? ;/ Mam nadzieję ,że wszystko ze mną w porządku,

userbarwb.png

Opublikowano

Ja to się bawię samochodami i wożę nimi lalki? Jestem inny ? ;/ Mam nadzieję ,że wszystko ze mną w porządku,

uwazam ze masz problem pogadajmy na skejpie daj nik

Opublikowano

Wydaje mi się że robisz to pasiac dla jaj. To jest CHYBA poważny temat !

to dlaczego nie ma taga[poważny]? aaa? zatkalo kakalo

Opublikowano

Powtarzam! To nie są jakieś jajca. Nie róbcie prowokacji z tego, pytam się poważnie uwązam że to ma podłoże psychologiczne, moja koleżanka w dzieciństwie bawiła sięsamochodami.

userbarwb.png

Opublikowano

Apropo ktoś z was bawił się lalkami ? 500000000000000000

ja niegdys zabralem ja od starszej siostry bodajrze mialem wtedy (14 lat) no wybryki z dziecinstwa;/

teraz bawie sie tylko klockami i jem haribbo bo smaczne so

Opublikowano

To nic poważnego większość chłopców bawiła się lalkami w dzieciństwie choć się do tego nie przyznaje... tak jak większość nastolatków ogląda jakieś wg. mnie nienormalne anime i kreskówki tak inni ciągle mają upodobania do zabawek 75% amerykanów po 20 roku życia zasypia z misiem... dziwi cię to? mnie nie bo to jest pamiątka z dzieciństwa i im to przypomina wszystko odbywa się na tle psychologicznym, nic nie jest z tobą źle, no chyba że nosisz lalki do szkoły... każdy rozwija się w innym tle i do czego innego ma upodobania.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Apropo ktoś z was bawił się lalkami ? 500000000000000000

ja sie bawilem lalkami jak mialem z 8lat, od siostry ciotecznej bralem rozbieralem je i moją pluszową małpą udawalem ze je gwałce xD

wiem że to moje nastepne spamerskie konto ale to nie jest prowokacja, mówie serio :P

Opublikowano

A może ktośz wyższych szczebli niech się przyzn, że bawil się lalkami to wszyscy pójdą ich tropem! D&G Zrób tooo jeeaaaaa Mounthains JEaaaaaa

Dordo12 znam cię skądś!

userbarwb.png

Opublikowano

To nic poważnego większość chłopców bawiła się lalkami w dzieciństwie choć się do tego nie przyznaje... tak jak większość nastolatków ogląda jakieś wg. mnie nienormalne anime i kreskówki tak inni ciągle mają upodobania do zabawek 75% amerykanów po 20 roku życia zasypia z misiem... dziwi cię to? mnie nie bo to jest pamiątka z dzieciństwa i im to przypomina wszystko odbywa się na tle psychologicznym, nic nie jest z tobą źle, no chyba że nosisz lalki do szkoły... każdy rozwija się w innym tle i do czego innego ma upodobania.

Nie masz racji. To nie jest normalne jesli robia to amerykanie poniewaz nic co oni robia nie jest normalne.

Ja osobiscie jestem ciekaw czym jest spowodowany stereotyp ze chlopcy-samochody dziewczyn-lalki.

Zachecam do dyskusji jest to powazny temat i jestesmy w wiekopomnej chwili- mozemy rozwiazac to nad czym od lat zastanawiaja sie naukowcy!

MPC go go!

Opublikowano

Nie masz racji. To nie jest normalne jesli robia to amerykanie poniewaz nic co oni robia nie jest normalne.

Ja osobiscie jestem ciekaw czym jest spowodowany stereotyp ze chlopcy-samochody dziewczyn-lalki.

Zachecam do dyskusji jest to powazny temat i jestesmy w wiekopomnej chwili- mozemy rozwiazac to nad czym od lat zastanawiaja sie naukowcy!

MPC go go!

Potwierdzam, nic co robia amerykanie nie jest normalne, jeżeli mówimy, że amerykanie są normalni to jedźmy na taczce do Mc'Donalda! W końcu to normalne!

Nie uważam żeby to było nie normalne strasznie, ale troszkę dziwne

userbarwb.png

Opublikowano

ba, nawet 8lat nie miałem bo nie przypominam sobie żebym do szkoły chodził :>

Mou sie nie przyzna ale ja wiem że on sie bawił bawi i bawic będzie koniami :D

Opublikowano

ba, nawet 8lat nie miałem bo nie przypominam sobie żebym do szkoły chodził :>

Mou sie nie przyzna ale ja wiem że on sie bawił bawi i bawic będzie koniami :D

bawic sie koniem to zaden wstyd (lalkami wsumie tez) ale wiecej osob zabawia sie koniem(mowie tu o chlopcach) niz lalkami.

Opublikowano

Dobrze może ujmę to bardziej spontanicznie? nie wiem jak to nazwać ale wyjaśnij mnie to dla czego ciebie chłopaka jara napalona laska a dziewczynę napakowany chłopak? będziesz miał wtedy odpowiedź na pytanie z lalkami i autami... to najprostsze rozwiązanie twojego problemu... równie dobrze mogłeś zapytać co było pierwsze kura czy jajko...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

No to co było pierwsze kura czy jajko?

Ale przecież laski też lecą na wypasione fury

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...