Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkoła

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PIerwsza klasa to jest powtórka całej podstawówki, więc jak się uczyłeś w podstawówce to nie będziesz miał problemów.

Druga klasa to jest dopiero harówa tylko musisz się uczyć systematycznie bo program idzie tak, że ominiesz jeden temat i jesteś w dupie a ucz się szczególnie potęg pierwiastków, brył i figur geometrycznych.

Trzecia klasa to do marca nowy materiał a już marzec + kwiecień to przygotowywanie do egzaminu.

Na twoim miejscu bardziej bym się obawiał i chemię i fizykę.

A najwyżej jak się nie nauczysz to pochodzisz dwa latka do tej samej klasy. :D

HEHE świruję <joke> dasz rade jak się postarasz w nie takie straszne gimnazjum jak je malują.

Grafika Wektorowa / Modelowanie / Renderowanie / Wysokopoziomowe języki B) (Python, Prolog, Haskell).

Najbardziej nienawidzę tego asemblera.. jak mu tam? C++ :(( 

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Chemia i fizyka jest o wiele łatwiejsza od matematyki :O

Matmeatki sie nie masz uczyc masz ją umiec ;o a mojemu koledze juz wpisano pizde xD

30364378.png

Opublikowano

Albo ma się dobrą pamięć i "głowę" do matematyki, albo trzeba siąść z książką i trochę poczytać. To nie boli, a za to jakie są potem efekty ^^.

p.s.

Racja, jedynie wypowiedzi iRokushou w pełni udzielają odpowiedzi i rad. xD

Opublikowano

U nas dziś już z matmy była kartkówka - powtórka z funkcji kwadratowej, tak zwany "łapacz piątek" xD

Opublikowano

nie dam rady i ciagle rycze, bo na serio sie tym martwie...

kurwa chłopie weź sie w garść.

I napisz na forum.nastolatek tam znajdziesz odpowiedz od specjalistów? - moze nie specjalistow no ale od osob, ktore udziela Ci dobrych rad.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

e tam wszystkie wasze wypowiedzi mnie doluja

mowicie ze 1gim jest trudna omg

w 1 klasie mialem sr 3,4 w drugiej zas 2,5

jak jestes w drugiej klasie to jest o wiele ciezej

kazdy sie bal przejscia do innej szkoly

ale nie musisz tak srac wszyscy nauczyciele podchodza na poczatku neutralnie do ucznia

zobaczysz w 2klasie

a mnie czekaja egzaminy:)

sstwc.jpg

Opublikowano

powinno być 8 klas jak kiedyś nie było by zmiany szkół kazdy by sie znał ...

Opublikowano

e tam wszystkie wasze wypowiedzi mnie doluja

mowicie ze 1gim jest trudna omg

w 1 klasie mialem sr 3,4 w drugiej zas 2,5

jak jestes w drugiej klasie to jest o wiele ciezej

kazdy sie bal przejscia do innej szkoly

ale nie musisz tak srac wszyscy nauczyciele podchodza na poczatku neutralnie do ucznia

zobaczysz w 2klasie

a mnie czekaja egzaminy:)

Temat do pomocy temu młodemu człowiekowi, czy Chwalenia się średnią w 1 gimnazjum ? xD

Opublikowano

@MisterKenedi raport leci podliczylem ile postow napisales w tym temacie i wyszlo 8

To wielki spam i niepomagasz uzytkownikowi!!

sstwc.jpg

Opublikowano

@MisterKenedi raport leci podliczylem ile postow napisales w tym temacie i wyszlo 8

To wielki spam i niepomagasz uzytkownikowi!!

Twoje posty to również spam o.O

@EDIT: Sam Spamuje a drugiemu nie da <_< xD

Opublikowano

Pierwsza to pikuś gorzej będzie w drugiej ^^ W pierwszej masz tylko powtórke podstawówki w 2 już więcej nowych rzeczy, jak będziesz słuchał na lekcjach to niema co się przejmować.

Opublikowano

Ja w 1 klasie wyszedłem z 2 ledwo na koniec z matmy, teraz 2 klasa gimnazjum...bede mial korepetycje ;o

1 klasa jest łatwa,dopiero pozniej zrozumialem ocb i popoprawialem sprawdziany na 4,3...a sesje z plusem napisalem na 5 wiec baba byla zdziwiona w choja ze nagle tak dobrze mi poszlo :D

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Nic trudnego ;)

Nauczyciele w pierwszych dniach nowego roku szkolnego chcą zrobić na pierwszoklasistach wrażenie, że są surowi, super wykształceni etc. ^_^

Nie przejmuj się. I coś mi się zdaje, że w podstawówce same 5, 6 miałeś skoro płaczesz o taką rzecz :P Nie przejmuj się ;)

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

a co ja mam powiedziec ja mam nauczyciela pedofila wiec macie luz narazaie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Nie bój się!

:D

Ja też na początku nie wiedziałem co to będzie...

Ale zobaczysz, jak tylko wam wytłumaczy to 1-2 lekcje i wszystko będziesz wiedział

Życzę ci samych 5, 6 ;)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Opublikowano

Jak nie jestes patusem z wyksztalceniem palenie + ciagniecie czego sie da to zdasz na spoko bo gimnazjum jest latwe

Grafika Wektorowa / Modelowanie / Renderowanie / Wysokopoziomowe języki B) (Python, Prolog, Haskell).

Najbardziej nienawidzę tego asemblera.. jak mu tam? C++ :(( 

Opublikowano

Ilekroć czytam pierwszy post, nasuwa mi się na myśl "tylko się nie rozmnażaj". God, why...

Specjalista
Opublikowano

Sam byłem w 1 gim,teraz już druga i szczerze ci powiem ,że pierwsza to pikuś w porównaniu do 2 ;)

qes.png
Opublikowano

1 Gima łatwa. Wszystko z podstawówki i dojdą jakieś tam liczby. (Kwantowe ?? Ona oszalała napewno nie będzie)

Mówicie, że 2 jest trudna i to jak. To za rok znów będzie ryczeć ...

Mówiąc szczerze Jak masz średnią 3.5 + to dasz rade :D A jak mniejszą to trochę trudniej będzie, ale coś tam będzie

beznazwy2x.jpg
Opublikowano

A ja na koniec 3 klasy gimnazjum miałem 3.58 śr z czego 3 z matmy tylko dlatego że nie wnerwiałem babki od matmy

A co będzie w technikum to jak zajrzałem do książki od matmy to ja pierdole jakieś równania trygonometryczne itp

s2c77Oa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...