Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Battlefield Heroes. Darmowe Ubranka!

ZiolkoJr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Poszukałem trochę na różnych forach i znalazłem sposób na darmowe ubrania w BF Heroes. (wujek google zawsze pomoże)

Nie jest to gwarantowany sposób ale nie jest też trudno zdobyć te ciuszki.

A więc tak. Wchodzimy na tę stronę www.Listia.com

I zakładamy nowe konto, na sam początek dostajemy 350 punktów. Kolejne punkty możemy dostać poprzez licytowanie i wykonywanie tutoriali.

(UWAGA! Jeśli założysz już kilka kont z jednego komputera, kolejne będą automatycznie banowane)

Kody z dr.pepper-a chodzą po około 300 - 400 punktów więc nie będzie z tym większego problemu.

No to jak już żeśmy się zarejestrowali to w zakładce "Search For" wpisujemy "dr pepper" lub wchodzimy w ten link jest to bezpośredni link do

tych aukcji

http://www.listia.com/search?q=dr+pepper&location=&lat=&lon=&region=world&pp=

Tam są różne aukcje, my musimy ją po prostu przebić.

Po wygranej aukcji wysyłają nam kod na emaila.

Teraz instrukcja jak użyć tego kodu.

A więc wchodzimy na stronę www.DrPepper.com i logujemy się tam na nasze konto z BF Heroes.

Jeśli nie przyjmuje waszych danych to zakładamy nowe konto. Dane nie muszą być prawdziwe, tylko email i hasło.

Uwaga: email i hasło muszą być takie same jak w BF Heroes.

Gdy już się zarejestrujemy wklejamy nasz kod w taką oto ramkę.

drpepper.png

Oto link do stronki z tą ramką ^^,

http://www.drpepper.com/promotions/ea/

Dajemy dalej i zaznaczamy tam wszystkie opcje oprócz "No Purchase"

Ponownie dajemy kolejną stronę. I gdy już zaakceptuje nasz kod będzie tam przycisk "CLAIM NOW" czy jakoś tak : D

Następnie wybieramy do jakiej gry chcemy użyć kodu i wybieramy ubranko które nas interesuje. Dajemy "Pick This Prize"

I zostaniemy przekierowani na stronkę z BF HEROES na nasze konto.

Wybieramy set'a i klikamy dalej. Wtedy powinno wyskoczyć że ubranka zostały dodane pomyślnie i możesz wejść do gry.

Wchodzimy do gry i ubieramy naszą postać.

Cieszymy się super ciuszkami ;)

• Odpowiedzi 333
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanko bo ja tam Licytuje jakis przedmiot za 222credit i tma pisze ze 55min to czyli za 55min skonczy sie aukcja i mi przysla kod na emaila?

edit@ a Oni moga cie Przelicytowac np ?? skad moge wiedziec czy Wygrałem Aukcje,Lub Przelicytowany zostałem :D troche nie ogarniam :D ale luzik :D

a jak wygram aukcje dostane kod na Email to bede mial wpisac kod ten na ta strone Dr Pepper i wybrac gre ,i Ubranko?

Jebnij MINUS TO NIC NIE BOLI

Opublikowano

Ja mam pytanie jak tam zarobic te credity oprócz zapraszania przyjaciól?

tam masz taki bonus tutorial musisz np. powiązać konto z twitter-em lub facebook-iem. itd. lub za samo licytowanie dostajesz expa i 5 czy ileś creditów

Opublikowano

Okey wygrałem w końcu aukcje :P Teraz mam pytanie jak dostane ten kod? Osoba która rozpoczęła aukcje sama mi go przyśle ? Czy muszę coś do niej napisać ?

NOMAD474.png

37570.gif

31023.png

4241aj0.png

Opublikowano

Okey wygrałem w końcu aukcje :P Teraz mam pytanie jak dostane ten kod? Osoba która rozpoczęła aukcje sama mi go przyśle ? Czy muszę coś do niej napisać ?

ej a mam pytanie.. to trzeba jaka wyznaczona aukcje wygrac czy byle jaka?

Opublikowano

powinni ci przysłać ten kod na e-mail

Opublikowano

kurde zrobilem tylko 400 creditow ale i tak tam kolesie daja wiecej ;( a tam jak sie rejestruje na tym faceboku albo twiteru to nie dodaje juz .;/

Opublikowano

Przepraszam za Double Posta ale nie moge dac Edita

Noshiteq Dziekuje ci dzieki tobie wkoncu wygrałem aukcje teraz czekam na ten kod co mi przysla ;)

Opublikowano

Nie da sie ;/ Jeden kod możesz tylko raz wykorzystac. Ja na listi założyłem nowe konto i licytuje nowy kod. Zobacze czy da sie uzyc kilka razy kodu na jednym koncie./ Jak wylicytuje to napisze.

NOMAD474.png

37570.gif

31023.png

4241aj0.png

Opublikowano

350 tych C? ja mam tylko 100 i 50 moge dostać za tuta...

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Ludzie to jest stare jak świat i za co tu plusy dawac.Był juz taki temat ale inny sposób owiele szybszy i łatwiejszy.A ubranka te same.

Opublikowano

Da się użyć klilka kodów na jednym koncie... Zobaczcie że teraz są aż 3 zestawy ciuchów osobno dla rojal-ów i natjonal-ów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...