Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Dmg Skill Hack

MrInvidian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam pytanie do Tworcy tematu... bys mogl na pw napisac albo dac dowloand < czegos > ze masz metin2.ae po polsku :P ? bym byl bardzo wdzieczny. :>

Opublikowano

A ja mam pytanie do Tworcy tematu... bys mogl na pw napisac albo dac dowloand < czegos > ze masz metin2.ae po polsku :P ? bym byl bardzo wdzieczny. :>

Skorzystaj z ServerChanger'a od Andrzeja:

http://www.mpcforum.pl/topic/165997-dl-metin2-server-changer-13/

Wklejasz do metka, odpalasz, wybierasz z jakiego metina ma serwery zainstalować i gotowe, Liczę na + :)

Opublikowano

Hahahah to jest hack paint ... zobaczcie np na hp jest "14k/12k" wtf? cos ci sie chyba pomylilo w paincie ;* rownie dobrze moglby to byc priv :) z tych ss wynika ze to hack paint ... hp tego wnioskuje i wogole male zacinki przy wklejaniu i kopiowaniu :) i jeszcze przy "Wymagane PD" tez jest maly nie docinek :) a na czacie pisza po chinsku :*

Opublikowano

Jestescie dziecmi ze w to nie wierzycie kiulka postow nade mna pan poprawnie opisal sytuacje z ubijaniem metka i mobow w dt, z drugiej strony patrezcie na Lotha ktory nie uzywa hackow .. na 35 lvlu ma aure P i berka g, potrafi ubic krola demonow metka 70 tysiecznika czy rozne inne potwory a dzieci wypowiadajace sie ze to nie prawda i "rzal" - nie mam słow ! dla autora wielkie podziekowania za tego tuta wlasnie biore sie za pc :) mam zamiar ostro pograc ninja ;> z gory dzieki !

Opublikowano

Skype...

Pajacu. Ten hack jest stary jak świat znaczy ten opisywany w TuT'q.

A ty sam wyglądasz jak ten Paint Hack. Zobacz se sam że działa o.O

S7 = Almanach... 4 eVer :D

Klasa: Ninja

Profesja: Dagger

Królestwo: Jinno

Level: 50+

Nick: PowahOfBanan

Jak nie wiesz co dać to może pomoże to że... zbieram -!

Opublikowano

Działa działa i to bardzo fajnie ;p przez pomyłke zrobiłem ninje faceta 46 lvl nabiłem i mi się znudziło dzięki tym plikom mogę grać jak babką ;p A co najważniejsze mieć lepszą chmurkę ;p thx +

Opublikowano

Skype...

Pajacu. Ten hack jest stary jak świat znaczy ten opisywany w TuT'q.

A ty sam wyglądasz jak ten Paint Hack. Zobacz se sam że działa o.O

MasterDeath...

Pajacu przeczytaj pierw co napisałem ... hack działa bardzo fajnie ale mi chodziło o eq :) nie o hacka ... wiec mowie ze to paint hack ta fantasta ze zrobil solo dt i w ogole ... hp 14k/12k male docinki przy expie zastanow sie pierw co napisalem a nie pieprzysz od rzeczy ;*

Opublikowano

Dam limit +++ i 5 za odpowiedź jak zmienić z ninji chłopaka na babe ;p

Bo na chłopaku mało wchodzi z chmurki ;/

A poradnik fajny ;)

ZBIERAM ++++++

Pomagam w problemach z CoD MW2 i Metin2 i Mu Online

DARMOWE KONTA RAPIDSHARE PREMIUM

50 Postów [v]

100 Postów [v]

150 Postów [x]

200 Postów [x]

Wstawić hacka [x]

Nie być już pijawką [x]

Być userem dnia [x]

Użyć cheata engine w celach zarobkowych [v] :D

Opublikowano

Witam!

Pewnie zauważyliście, że na kobiecie ninji wchodzi wiecej hit-ów, niż na chłopaku... Poza tym na ninji wchodzą dookoła, co jest bardzo przydatne do wybijania spotu :)

Tak więc moje rezultaty dzięki DMG Skill Hack-u wyglądaja tak :

1.25lvl-ubicie lorda małp wraz z całym spotem

2.40lvl-ubicie ognistego króla

3.55lvl-ubicie metka na 90lvl

4.56lvl- zaliczony solo kowal ;]

Dla niedowiarków moje eq wygląda tak:

96646339.jpg

wszystkie itemy 2kpz wiec mam 14,5k hp

kozy+9 12 UM z kd potwora +3 i powtórki +3 metkowi na 90 hity po 1600 z chmurki :)

oczywiście wszyskto na sh na Metin2 AE

No tak, ale co zrobić jeżeli mamy chłopaka ninje, chcemy być pro, a nie chcemy ani kasować postaci, ani kupować 200sm na zmianę :/

Robimy tak jak ja (musiałem zmienić płeć na chłopaka bo musiałem wźiąść ślub):

1.Rozpakowywujemy pliki pc i pc2 z folderu pack (Temat znalazłem i oto jest, przepraszam, że tak długo Jak rozpakować pliki PC i PC2)

2.kopiujemy folder assasin z pc do pc2

3.pakujemy pc2

4.podmieniamy w cliencie i mamy kobietke zamiast faceta :D

Skutki uboczne tego procesu są następujace:

1.Nie widzimy facetów ninja

2.Mozemy się pobawić w lesbijki :P

metin2client20100824040.jpg

Liczę na + Pozdrawiam!

@EDIT Ninja zbanowana na poziomie 70, wraz z siamesami+9 z dwoma kd+4 oraz skillami m5... Przepraszam tych, którzy chcieli ze mną grać :(

@EDIT Skype, ty kretynie za przeproszeniem... Jakbyś trochę więce pograł w metina z trochę lepszym eq to byś wiedział że się buguje gdy zdejmiesz jakiś przedmiot z bonem do pż, a "PaintHacka" to chyba twoja stara napisała żeby twarz sobie poprawić...

Żyje muzyką, lecz nie słucham gatunku ; Słucham tego co dobrze brzmi i wpada w ucho

:)

Daj mi

add.png To naprawdę nic nie kosztuje ;)

Opublikowano

Sam mam Kobietę Ninja :D

Z Dobrym eq na 33 levelu Biorę walego spota w v1

chmurka na M i wymaxowana Inta :D

Co daje int chmurce pijawo? hahaha.. co do tego co założył temat.. screeny z priva, zerknijcie na bransoletę, po nazwie dwa kwadraciki.. do tego te zasrane historyjki.. walnij się w łeb MrInvidian czy jak Ci tam..

metkowi na 90 hity po 1600 z chmurki :)

Koles ja sfera do 18k bije i metek mozolnie schodzi, wiec o czym Ty mówisz? do tego te respy.. ja ledwo stoje, a ty bys już leżał zanim by do Ciebie podeszły ;-)

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

Już czytałem ten temat ale nie mogę się powstrzymać od wypowiedzi :D:D

buahahahahaha solo kowal na 56lvlu - zal mi Cię :D Jak do kowala można się dostać tylko gdy w grupie jest 75lvl +

I play on s23 and s15 pozdro dla ludzi grających na Kronosie i Eteorze!!

Opublikowano

LEE22 widac ze sie znasz na metinie o.O do riperra mozna dojsc gdy ktos ma 75 , a nie do kowala ;) za temat leci +

Mogłby jeszcze ktos wstawic tuta zeby dzialalo dmg na arabskim metku? po ostatniej aktualizacji nie chce mi dzialac ;/

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...