Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Dmg Skill Hack

MrInvidian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej czemu ziomek daje screeny z jakiegoś chińskiego metka;> założe się żę to eq jest z prywata a to wszystko to bajki i wy siędajecie nabrać ja na woju body mam 600defai tylko jak wbijam na pieczcecie mam deda na dzień dobry to samo z metkiem max jaki rozwale to ma-an więc fajne bajuchy

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten ss jest z chińca ^ ^

Nie sądze żeby to była prawda, a ten temat to zwykłe chwalenie się czymś czego sie nie ma.

W każdym itemie 2/5 bonów.? Chyba okradłeś rodziców -.-

A do tego te kratki przy branzolecie..... 100% kłamstwo.

cooltext59392910.gif
Opublikowano

Ten ss jest z chińca ^ ^

Nie sądze żeby to była prawda, a ten temat to zwykłe chwalenie się czymś czego sie nie ma.

W każdym itemie 2/5 bonów.? Chyba okradłeś rodziców -.-

A do tego te kratki przy branzolecie..... 100% kłamstwo.

W pierwszym poście pisze, że to jest metin AE. Co do kratki przy bransolecie.... na pl tez kilka itemków ma te kratki na końcu

a z ubiciem metka 90 to nie jest problem, wystarczy się wylogować przy respie <_<

Opublikowano

Kto nie grał nigdy na DMG hacku kobieta ninja to nie uwierzy, ale ten kowal DT metki itp to jest prawda, poniewaz w DT wystarczy speed hack i robisz wokol siebie koleczko mobow, kiedy zbierzesz je w 1 kupke to DMG z chmurki x10-20 kładzie je bez problemu, więc nie piszcie, że to bajki skoro sami tego nie sprawdziliscie... łatwo napisać niewykonalne bo tak jest najłatwiej wg niektórych. Kumpel na PL'u na 40lvl'u w v2 brał dzieki tej chmurce cały spot ten przed czerwoną komnatą ^^

Zapraszam na FP o H1Z1 ;) Dopiero zaczynam, ale staram się wstawiać ciekawe rzeczy! 

https://www.facebook.com/fpH1Z1

Opublikowano

1.25lvl-ubicie lorda małp wraz z całym spotem

2.40lvl-ubicie ognistego króla

3.55lvl-ubicie metka na 90lvl

4.56lvl- zaliczony solo kowal ;]

Bujda na resorach !!!!

przeanalizujmy wszystkie punkty ;]

1) Nie ma szans na 25 lvlu jakąkolwiek postacią ubić lorda małp z całym spotem

2) Ubicie ognistego króla na 40 daggerem -.- archerem dał byś rady po męce ;p daggerem niema szans

3) Śmiech na sali zanim ty byś go ubił miną by rok i każdy resp mobów by cię dedał. A sorka jaki resp 1 mob !!!

4) To już jest w ogóle żenada solo kowal człowieku myśl co piszesz podam ci wyjaśnienie:

- niema szans żebyś ubił cały spot na pieczęciach i do tego zmieścił się w czasie !

Co do @Up

masz racje z chmurki ;] a on pisze że jest dagger. Więc niema o czym mówić...

to tyle

Pozdrawiam

ArTenT ;]

Opublikowano

to jest wykonalne ja moim draggerem na 50lvl luzem bez deda sam do pieczeci dochodze ale na nich prawie zawsze mnie logie a jak nie lognie to czasu zabraknie tylko 1 zrobiłem solo dt na 50lvl z buffem i na sh ale zrobiłem

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jeśli byś miał czas to bym prosił o bardziej szczegółowe opisanie na czym to polega z tą metamorfozą z mężczyzny na kobietkę. Jeśli to prawda, że chmurka bije 10-20x a 1hit to 1600dmg to można wnioskować, że 15 (średni iloczyn skilla z chmurki) x 1600 (obrażenia za 1hitem) = 24000dmg. Teraz można by stwierdzić czy z chmurki da się ubić spota. Oczywiście nie zawsze bd x15 mnożony hit z chmurki, ale pisałem średnio x15 ;) Jeśli uważasz, że to zbyt chaotyczne, mogę wyjaśnić bardziej szczegółowo na PW, ale raczej nie będzie takiej potrzeby.

cooltext468028654.png

Opublikowano

ja dagerem 40lvl z 8khp z 300defa dochodzę do pieczęci sam a wiec nie mówcie ze sie nie da -.- król na 3pietrze pada na hita z chmury jak się dobrze ustawia moby -.-

co do 25lvl dager trudny loch i lorda ubic to to jest bułka z masłem [ze sztyletami od 0lvl +0 tak +0 nie +9]

i ognistego króla tez się da ubić 40lvl ale solo trudno jest, w 2 dagerow na dmg hacku to jest max 1min roboty :)

ten kto gra na dmg daggerka to powinien wiedzieć ze to wszystko jest do zrobienia

Metek 90 tez pewnie jest do zrobienia ale nie próbowałem

Opublikowano

Witam!

Pewnie zauważyliście, że na kobiecie ninji wchodzi wiecej hit-ów, niż na chłopaku... Poza tym na ninji wchodzą dookoła, co jest bardzo przydatne do wybijania spotu :)

Tak więc moje rezultaty dzięki DMG Skill Hack-u wyglądaja tak :

1.25lvl-ubicie lorda małp wraz z całym spotem

2.40lvl-ubicie ognistego króla

3.55lvl-ubicie metka na 90lvl

4.56lvl- zaliczony solo kowal ;]

Dla niedowiarków moje eq wygląda tak:

96646339.jpg

wszystkie itemy 2kpz wiec mam 14,5k hp

kozy+9 12 UM z kd potwora +3 i powtórki +3 metkowi na 90 hity po 1600 z chmurki :)

A CZY INNI WIDZĄ NASZĄ POSTAĆ JAKO CHŁOPAKA CZY DZIEWCZYNĘ?

oczywiście wszyskto na sh na Metin2 AE

No tak, ale co zrobić jeżeli mamy chłopaka ninje, chcemy być pro, a nie chcemy ani kasować postaci, ani kupować 200sm na zmianę :/

Robimy tak jak ja (musiałem zmienić płeć na chłopaka bo musiałem wźiąść ślub):

1.Rozpakowywujemy pliki pc i pc2 z folderu pack (znajdę temat jak to zrobić i edytuję)

2.kopiujemy folder assasin z pc do pc2

3.pakujemy pc2

4.podmieniamy w cliencie i mamy kobietke zamiast faceta :D

Skutki uboczne tego procesu są następujace:

1.Nie widzimy facetów ninja

2.Mozemy się pobawić w lesbijki :P

metin2client20100824040.jpg

Liczę na + Pozdrawiam!

Opublikowano

niee kolego dt nie zrobisz sam :] i to na tym lvl, nie zla bajka :D

co z tego że masz sporo hp jak kiedyś ci się skończy ;]

ognisty król ? też trudno ale to prędzej, jak trutka weszła ta... metek 90 lvl ok to spox ;] mental 66 ubiłem z dedami bo dedami ale był drop :D poty ;p

Opublikowano

lord malp na lajcie zchodzi na 25-30 lvlu spot w v2 ze szponami schodzi na 1-2 chmurki bo nie zawsze wszystkie moby padna ale wiekszosc leci na 1 chmure co do bossow nie wiem, probowalem zółwia na 40 lvlu ale nie da rady ;P a co do dt wszystko mozliwe, na 40 lvlu dojde do 4 poziomu bo puzniej brutale ostro pizgaja wiec pomyslcie ;)

Opublikowano

Hihi niezłe leci + ;] ...................................... !

Zapraszam

Gra: Counter Strike 1.6 Steam + Nonsteam

Strona: Strike-Premium.Xaa.Pl

Serwery:

COD MOD : 91.210.128.50:27033

DIABLO MOD : 91.210.128.50:27033

Opublikowano

1.Specjalnie nie pokazała monety na ślubie pokazała ale tylko bok.

2.Na końcu kryształowej widać kwadracik taki jaki jest na privach.

3.A lv obok nicku widziałem już na 1 Privie.

4.Nie jestem NEO Kid'sem.

Opublikowano

U mnie na s9 (PL) ninja 53 dmg hack chmura chyba na G i dwóch wojów 70+ nieudało sie -więc to wątpliwe.

Co do metka 90lvl możliwe -ja (44) z kolerzanką (42lvl) ubiliśmy 80 bez haków wiąc łatwo sie domyślić.

Bez respa bosa (brak eq na spowolnienie) sie da.

Tyle odemnie

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

1007799868.png

Fikacie?? ;d

Opublikowano

1.Specjalnie nie pokazała monety na ślubie pokazała ale tylko bok.

2.Na końcu kryształowej widać kwadracik taki jaki jest na privach.

3.A lv obok nicku widziałem już na 1 Privie.

4.Nie jestem NEO Kid'sem.

Tępaku wpisz sobie tutaj http://metin2.ae/main/highscore (na S1) nick ILoveLilly , dodam że sam tam gram (tyle że na S2) to taki sam global jak PL tylko ceny są tańsze

Opublikowano

@EDIT Wreszcie sie udało: xD

http://www.mpcforum.pl/topic/201087-downloadpliki-pc2-z-dmg-hackiem-zeby-miec-wiecej-hitow/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...