Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Dmg Skill Hack

MrInvidian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Pewnie zauważyliście, że na kobiecie ninji wchodzi wiecej hit-ów, niż na chłopaku... Poza tym na ninji wchodzą dookoła, co jest bardzo przydatne do wybijania spotu :)

Tak więc moje rezultaty dzięki DMG Skill Hack-u wyglądaja tak :

1.25lvl-ubicie lorda małp wraz z całym spotem

2.40lvl-ubicie ognistego króla

3.55lvl-ubicie metka na 90lvl

4.56lvl- zaliczony solo kowal ;]

Dla niedowiarków moje eq wygląda tak:

96646339.jpg

wszystkie itemy 2kpz wiec mam 14,5k hp

kozy+9 12 UM z kd potwora +3 i powtórki +3 metkowi na 90 hity po 1600 z chmurki :)

oczywiście wszyskto na sh na Metin2 AE

No tak, ale co zrobić jeżeli mamy chłopaka ninje, chcemy być pro, a nie chcemy ani kasować postaci, ani kupować 200sm na zmianę :/

Robimy tak jak ja (musiałem zmienić płeć na chłopaka bo musiałem wźiąść ślub):

1.Rozpakowywujemy pliki pc i pc2 z folderu pack (Temat znalazłem i oto prosze: Jak rozpakować pliki PC i PC2)

2.kopiujemy folder assasin z pc do pc2

3.pakujemy pc2

4.podmieniamy w cliencie i mamy kobietke zamiast faceta :D

Skutki uboczne tego procesu są następujace:

1.Nie widzimy facetów ninja

2.Mozemy się pobawić w lesbijki :P

metin2client20100824040.jpg

Liczę na + Pozdrawiam!

@EDIT Ninja zbanowana na poziomie 70, wraz z siamesami+9 z dwoma kd+4 oraz skillami m5... Przepraszam tych, którzy chcieli ze mną grać :(

@EDIT Skype, ty kretynie za przeproszeniem... Jakbyś trochę więce pograł w metina z trochę lepszym eq to byś wiedział że się buguje gdy zdejmiesz jakiś przedmiot z bonem do pż, a "PaintHacka" to chyba twoja stara napisała żeby twarz sobie poprawić...

Żyje muzyką, lecz nie słucham gatunku ; Słucham tego co dobrze brzmi i wpada w ucho

:)

Daj mi

add.png To naprawdę nic nie kosztuje ;)

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oczywiscie temat jest nice :)

zmienilem sobie zaraz robie film o lezbijkach xD

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

55lvl-ubicie metka na 90lvl

Nie wierze w to ani troche odrazu mooby z metka 90 lvl zjechaly by Cie przy 1 respie ...

solo kowal daggerem ? ..

Nie dal bys rady wyrobic sie z czasem na pieczeciach

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

55lvl-ubicie metka na 90lvl

Nie wierze w to ani troche odrazu mooby z metka 90 lvl zjechaly by Cie przy 1 respie ...

solo kowal daggerem ? ..

Nie dal bys rady wyrobic sie z czasem na pieczeciach

Ja probowalem 55lvl solo kowala zrobic i nie ma szans przetrwac 3 pietra... (liczac parter jako pietro)

Opublikowano

" 56lv zaliczony solo kowal DT " - nigdy w taką bajkę nie uwierzę, to samo z metkiem 90lvl.

Pozdrawiam. ;)

Hehe, panowie wyżej szybsi ;d

g0Tef.jpg

Opublikowano

A ja mam taką prośbę, mógłby ktoś napisać krok po kroku wytłumaczyć, jak to zrobić ? Bo tu jakoś niezrozumiale jest napisane...

EDIT za tut oczywiście plus

Opublikowano

zrobi mi tak ktoś jak w opisie? spakuje itd? Mi z niewiadomych przyczyn nie chodzi edytor :(

@EDIT za pomoc 5 oraz + :rolleyes:

1.25lvl-ubicie lorda małp wraz z całym spotem

I Już zacząłem się śmiać, żeby ubić tego bossa musisz mieć z 400 obrony i buffa ze skillami na G/P, bez tego mooby będą Ci biły po 500-600 dmg ( x30? tyle ich tam jest?) i leżysz, hehe...

Opublikowano

na zwyklum dmg tak nie ubijesz, chyba ze jak wydam moj x 10-20 (jak narazie to mam na wojo body, buff)

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

A ja wierzę w tą bajkę o kowalu jak i metku 90lvl ponieważ sam grałem kobietą ninją na dmg więc wiem co potrafi a teraz wam wytłumaczę jak to działa. Mianowicie z chmurki bijemy moby dookoła siebie i to z wielokrotnym dmg te kozy z um i kd potwora i powtórki to bardzo dobry wybór gdyż zadajemy więcej dmg mobom i szybciej ładują nam się skille w tym najważniejsza chmurka :> Jeżeli miał dużo hp i w miarę obrony to mógł zebrać na siebie spota pod warunkiem że był w ciągłym biegu ale w miarę blisko mobów i wtedy chmurka wtedy większość pada a z resztą czekamy na naładowanie się ponownie chmurki i znów to powtarzamy co nam daje czysty spot w dt ^^ z metkiem 90lvl jest podobnie tylko kiedy wychodzi resp to uciekamy przed respem i walimy z chmurki gdy jest tylko taka możliwość :) Mam nadzieję że rozumiecie o co chodzi i sądzę że dzięki mojemu tłumaczeniu parę osób w to uwierzy ;)

@Edit: A co do zmiany mężczyznę w kobietę to fajny pomysł ^^ Masz +

@Edit2: 2x UP a kupował byś specjalnie maskę uczuć na pl żeby zrobić tylko ss? To chyba Ty jesteś dzieckiem że tego nie rozumiesz... -.-

Opublikowano

Sam mam Kobietę Ninja :D

Z Dobrym eq na 33 levelu Biorę walego spota w v1

chmurka na M i wymaxowana Inta :D

//Zbyt duża sygnaturka.

Opublikowano

Patrzcie na tego woja z Jinno na screenie ze ślubu. Fajną ma ... Pajęczą włócznie ^^ A co do tematu to te osiągnięcia sa fake'owane co z tego że dmg hack jak moby z pieczęci zdejmą cie w chwilke...

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

moglbys dac link do programu, albo upnac te pliki juz zrobione poleci masa 5 i +

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

Sam mam Kobietę Ninja :D

Z Dobrym eq na 33 levelu Biorę walego spota w v1

chmurka na M i wymaxowana Inta :D

Aha ninja max int pierwsze slysze ale niech bedzie :P

Opublikowano

Czyli jak jestem ninja chlopakiem, zrobie to co Ty opisales bede ninja dziewczyna, bede wygladal jak ninja dziewczyna, zadawal takie hity jak ninja dziewczyna a potem moge stac sie spowrotem ninja chlopakiem?

15831637.gif

Jeśli potrzebujesz grafiki, napisz - postaram się pomóc.

Opublikowano

Napisanie chaotycznie nic nikt z tego nie rozumie !!! Powiedz mi jak mogę edytowac pliki PC skoro za chwilę i tak musze wsadzic te z dmg hakiem ! Możesz napisac to jeszcze raz ale dokładniej !??????

97fb15378ae0.jpg

Pomogłem ? Zamiast klikać mi na plus lepiej kliknij na ten link http://www.pajacyk.pl i pomóż innym tak jak ja pomogłem tobie ;)

Moje tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/316943-tut-blokada-hs-w-windows-7-bez-firewalla/ - Blokowanie HS na Windows 7 bez instalacji firewall'a

Opublikowano

Nie możliwe, że zrobiłeś solo dt z takim defem :)

Równiez awykonalne jest pokonanie metina lvl 90...

Czemu ta sądze?

Człowieku, W DT padlbys na wiekszej ilosci mobow niz 2 grupki ;D

Na Metinie lezałbyś za jednym respem w sekundę....

Opublikowano

z dt moze miec racje... ja an 10 lvl ubilem bossa mal ( 30 lvl) z calym spotem na 2 chmurki... moge nagrac filmik tylko musze od nowa postac robic ^^ wbije 40 na szybko i wam powiem ale co do metka to troche bajeczka chyba

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...