Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Wbić Expresem 40Lvl - 70Lvl W Pare Tygodni!

Tolkien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebujemy :

Postać 40lvl i osobne konto 1-99 lvl =

http://www.mpcforum.pl/topic/194809-tut-expresowe-expieniee-ninja-dagger-od-zera/

Eq w każdym 1k , 1,5k , 2k hp[/color]

około : 150kk =

http://www.mpcforum.pl/topic/162747-tutjak-zarobic-50kk-w-tydzien/

18 Sm =

http://www.mpcforum.pl/topic/175783-tut-darmowe-smocze-monety/

No więc :

1. Kupujemy za 100kk marmury Polimorfi ( 45 marmorów u siebię i 45 u 2 postaci )

2. za 30kk Kupujemy 20 ksiąg polimorfi

3. za 10kk kupujemy całe eq potów ( 45 x 200 pot. u siebie i 45 x 200 u 2 postaci )

4. Jesteśmy napełnieni

5. Kupujemy 2 przepustki ( razem za 18 sm ) ( na 2 kontach )

6. Idziemy do v2

7. ( mamy z eq jakieś 15k hp to możemy zaczynać )

8. Idziemy na spot szponów ( czyli takie stworki :

180px-Szpon._Truj.C4.85cy_Paj.C4.85k_v2.jpg

180px-Truj.C4.85cy_Paj.C4.85k_.C5.BBo.C5.82nierz_v2.jpg

9. i 40-50 wbijemy w 1 dzień!!!

10. i tak bijemy do 60/70

11. i żeby dłużej być w marmurze czytam księgi poli

( jeżeli nam braknie potów i marmurków wychodzimy zarabiam next 18sm a kase mamy z dropu ja tak wbiłem z 2 tygodnie )

( ale mi marmurów starczyło gorzej z potami )

Dlaczego ważne jest tylko HP? : Ponieważ marmury mają swój własny atak i defensywę

Tut jest w 99% Mój :) ( bo wziołem fotki z wiki metin2 )

( Testowany + dałem tuty jak to wszystko zdobyć
:)
)

Mogę prosić o zdjęcie tych 10% :)

Opublikowano

hmmm...przydatny poradnik :)

Teraz pewnie ilość ludzi w v2 na szponach w poli wzrośnie o x2 , ale nie kazdy ma tyle kaski (150kk) na start...niby wydatek tych 30-40zl ale to też nie malutka kwota ( i nie duza)

Ogólnie w 50% dobrze ze upublikowaleś ten sposob a w 50% nie dobrze ( jak juz mowilem nie bd wolnego spota szponow ) ;)

Ale + ci dam za to ze chcialo ci sie to napisac :)

dres.png- Ulżyj sobie - jebnij minusa i 1

hahah ale mnie zminusowaliście , parodia ;D ale mam to w dupie!

nie kopiować sygniatury !;D;D;P

Opublikowano

Osobiście mam 42lvl na PL, ale na Exandrosie drogo w ch(CENZURA)... Aura 6kk no bez jaj? -.-

Raczej z tego sposobu na razie nie skorzystam xD

Opublikowano

a nie lepiej wbic 50lev w 3dni ja wbilem lajtowo 52lev w 3dni i nadal rosnie :D

wbijam z tego tematu i pozdro dla autora za taki za*bisty TuT

http://www.mpcforum.pl/topic/194809-tut-expresowe-expieniee-ninja-dagger-od-zera/

potrzebny tylko DMG hack i EM2

na mojej bibji gram juz od tygod i mam 58lev i chmurke M4 :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

ja mam 68 i jadę na dmg hacku, a exp bot expi w v2 i jeszcze mnie nie zbanowali tzn. raz ale napisałem odwołanie i powiedzieli ze mnie przez pomyłkę zbanowali :P

Opublikowano

Wielkie dzięki ;). Przyda się na wbicie 70lvla z 66 ;). Jeżeli ten Pan ma % można mu zdjąć chodziasz 10%.

74431642664977353071.png

Opublikowano

Czas poli od 1 do G10 wynosi tyle samo czyli 10minut więc nie wiem po co napisałeś żeby czytać księgi.Jak chcesz wbić 70level bez buffa?Nie napisałeś NIC o eq, nie podałeś żadnego linku dotyczącego eq pod poli tylko wmawiasz ludziom że wbiją 45marmurami 70level na dodatek bez buffa.Jak już robisz "poradnik"(o ile można tak to nazwać) to zrób to dobrze tak żeby było wiadomo co i jak.Bym zapomniał w pare tygodni chcesz wbić te 30 lvl 10x45=450 450/60=7,5 więc to chyba nie jest parę tygodni, no chyba że expisz 10min dziennie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dla mnie to tutorial robiony na szybko, nic nie napisane o:

-EQ

-Buffie

-Tym że różnica w czasie trwania poli jest dopiero między 1 pkt a umiejętnością na P.

-Nie rozumiem na czym miał polegać zwrot "Ponieważ marmury mają swój własny atak i defensywę"? Myślisz że po co ludzie bulą taką kase na RIBy/Jelony ze średnimi wywalonymi w kosmos? Właśnie na Poli... Widać że napisałeś to dla plusików a sam nie wypróbowałeś tego...

Dla mnie temat bez sensowny, o wiele lepszy jest ten co któryś tam UP podał z tym ok. 50 lvl w 2-3 dni ;)

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

Zbieram +

Opublikowano

-EQ

-Buffie

-Tym że różnica w czasie trwania poli jest dopiero między 1 pkt a umiejętnością na P.

-Nie rozumiem na czym miał polegać zwrot "Ponieważ marmury mają swój własny atak i defensywę"? Myślisz że po co ludzie bulą taką kase na RIBy/Jelony ze średnimi wywalonymi w kosmos? Właśnie na Poli... Widać że napisałeś to dla plusików a sam nie wypróbowałeś tego...

Dla mnie temat bez sensowny, o wiele lepszy jest ten co któryś tam UP podał z tym ok. 50 lvl w 2-3 dni ;)

Oj uwierz mi bez bufa dasz rade

HP jest ważne nie wiesz to nie mów

sam tak biłem więc nic mi nie powiesz dopiero na 75 expiłem sobie bufka

tylko dla ninjy dla wróżki są dobre ale naprawili już ten więc jelonki mogą wyrzucać

Opublikowano

-EQ

-Buffie

Ja wnioskuje ze napisal ten tut zeby mu zdjac 10%

Tut moze byc jak komus chce samemu sie expic

Ps. Dziekuje ze tak chwalicie moj tutek ! B)

Opublikowano

jezu 15 k hp wszystkopieknie itemek 2 k hp kosztuje 80 kk na moim servie. A z 13 k hp dawalem rade bodym na 50 lvlu po grupce bez problemow z bufem i tez szybko bilem bez zadnych hackow.

wakow9.png
Opublikowano

Zauważ, że żeby nauczyć się 20 ksiąg poli potrzeba 20 dni więc ciężko będzie szło na tych szponach. Chyba, że kupimy sobie zwojów egzo. sposobem na SM.

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Zauważ, że żeby nauczyć się 20 ksiąg poli potrzeba 20 dni więc ciężko będzie szło na tych szponach. Chyba, że kupimy sobie zwojów egzo. sposobem na SM.

To jest taki dotatek nie musisz tego kupywać :) pomyśl troche zmodyfikuj se tutka jak chcesz i rób po swojemu!

Opublikowano

Słaby poradnik nic o EQ tylko żeby było hp ...

Expic bez buffa na marmurkach ?? Żałosne Poli 1-G1 trwa 10 min ...

cerberusek2435.png

Zbieram - :) To tylko jedno kliknięcie.

Opublikowano

Słaby poradnik nic o EQ tylko żeby było hp ...

Expic bez buffa na marmurkach ?? Żałosne Poli 1-G1 trwa 10 min ...

po 1. Tylko Hp jest ważne masz 12k możesz zaczynać

a poli 1-G1 trwa chyba 10-30minut po 1. na wiki piszę a po 2. Gm się pytam o takie rzeczy .. i mi powiedział że na G10-P jest 30-31 minut

( MÓJ 200 POST! )

PS. nic nie będzie z -10% warna chociaż ?? eh; ( proszę o jakiegoś modka by mi zdjoł!!

Opublikowano

Buahahaha nie rozmieszaj mnie T0lkien!

Idź i zobacz jak się gra na PL'u a nie na privach! Dopiero poli na P daje 30 minut... Ja bym chciał twoją ninja zobaczyć jak expiłeś ją tym sposobem. Poradnik przydatny na privy, 20 dni czytania książek, Nie wmówisz mi że nie jest potrzebna broń na 30 z dużym + śr... Od tego zależy DMG zadawane pająkom... A Def też się liczy...

Gram w tą grę od 3 lat, jak jeszcze aura była biała więc znam dużo ciekawostek i Fake'ów... Tut jak dla mnie do bani... <_<.

Najlepszy na razie ten z ninja na 50 w 3 dni...

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

Zbieram +

Opublikowano

na Candi marmur 2kk( ale sellają taniej troche) poli 1kk... 100kk to tam gówno jest ale i tak na małym ciężko zarobić ;/ a aura 6kk,

@up Potwierdzam poradnik ninja w 3dni jest KOX :D ale ja wojem tak gram narazie gram 3dzień mam 44lvl :D ale ten z V1 troche głupia bo w v1 mniej idzie niż na BO ale ninja to może i w v1 lepiej

fs.png

Opublikowano

UP:

NA SZPONACH LECI EXP JAK NA CHIŃSKIM TEGO MI NIE POWIESZ BO SAM

2up :

tyle samo co ja ....

dobra ty mnie nie rozśmieszaj ty wgl. roku nie znasz metka ( wydaje Ci się że 3 lata ) max 2

widziałem kolesia co mówił że gra w metin 2 pl od 1999 r. ale git ;)

Opublikowano

lol zamiast z tych 150kk kupić pro eq i expic to jakieś dziwadła mamy robic .. a takie dobre eq na moim serwie to z 100kk i za 40 kk mogę sobie kupić ku a za 10kk poty .. pff ale mi to poradnik

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

Poli na 1-G10 trwa 10 minut i to jest potwierdzone przez mnostwo ludzi. Dopiero na P trwa 35 minut.

Marmurek ma swoja obrone (60 chyba) i swoja szybkosc ataku, damage zalezy od zalozonej broni.

W eq pod poli nie wystarczy miec mnostwo hp. Bardzo przydaje sie tez cos na blok ciosow, trucie, regeneracje pz.

Buff jest bardzo wazna sprawa pod poli, poniewaz znacznie przyspiesza ubijanie mobow, co pozwala oszczedzac na marmurkach.

Jesli zmodyfikujesz poradnik biorac pod uwage te porady, to bedzie duzo lepszy. Teraz nie jest zbyt pomocny.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...