Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Wbić Expresem 40Lvl - 70Lvl W Pare Tygodni!

Tolkien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
UP:

NA SZPONACH LECI EXP JAK NA CHIŃSKIM TEGO MI NIE POWIESZ BO SAM

2up :

tyle samo co ja ....

dobra ty mnie nie rozśmieszaj ty wgl. roku nie znasz metka ( wydaje Ci się że 3 lata ) max 2

widziałem kolesia co mówił że gra w metin 2 pl od 1999 r. ale git ;)

Ty człowieku schowaj się, zobacz sobie date posta na Board nawet 1 post, pamiętam jak wczoraj:

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&threadID=5

Nie wiesz co piszesz, nie kłuć się ze mną dzieciaku bo ja lepiej wiem co i jak w tej grze. Neo kidy mi dają - za to że mam racje... T0lkien schowaj się proszę Cie ale zanim to zrobisz to pokaż mi ninja na PL'u lub innym globalu którym wypróbowałeś ten poradnik.

@EDIT:

Autor tematu to kompletny idiota który nawet nie wypróbował tego poradnika, zrobił go w ciągu 10 minut i liczy na tysiące plusików. Pokazując mu dowody na board.metin2.pl Kłóci się że to nie prawda...

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

2k pz bony? buty 2k pz 120kk na kirianie branza tez naszyjnik tez czyli 360kk 350kk na allegro kosztuje ~~150 zl.. marmury poli 100kk czyli 450kk dla takiego expa ?.. to lepiej kupic postac za 150 zl kupisz 65-70 lvl bez eq i po co tracic czas ? + przepustki ..a jak cos to za ~500kk masz pro eq.. robisz mentala wp z eq wartym 500kk dajesz rade do 70 lvla jechac spokojnie i podexpiasz 2 postac... za 500kk na kirianie mam eq 13k hp 520 defa ostrze m5 .. miesiac postac i ku nie wchodza;/

76561198017353072.png
Opublikowano

a ode mnie pytanie, napisałeś ze marmurki mają własny def i obrażenia. nie jestem obiegany w temacie wiec pisze tu. czy jak pójdę do v2 ninja 40lvl z 10/12k pz ale za to mało deffa (tzn. zbr +4,helm +6, i jakas tarcza +6) to wezme grupkę, dwie ?

Opublikowano

@Up

Tak ma 60 defa ale nic nie da zbroja defa :)

a co do czasu mylicie się :) pisze to chyba gdzieś na wiki ( przynajmiej kiedyś tak było )

@edit

eve11 :

dokładnie o to chodzi ! (ale żeby 2 wziąść więcej troszkę hp )

( a za te 150kk po 1. jest poradnik a po 2 możecie na mniejszą skale to robić o.O )

Opublikowano

Expię tym sposobem od tygodnia, jestem już co nieco obeznany z expem na poli ninją, czas trwania marmurku między 1 a G10 poziomem poli trwa tyle samo- 10 minut, na P daje 35 minut, defa zawsze mamy 60, ale nie zawsze wyświetla się nam w okienku statystyk.

Kolejna sprawa, bez buffa ciężko, mam obecnie 12k hp, z jelonkiem 27% śr kd potwora i śmierci +3 biję na czysto 1,8k w szpona, szpony walą do 700 z hita (bez krytyka), jeżeli masz na sobie trutkę , zahaczysz kilka grupek to śmierć murowana, buffek błogo na M to podstawa, pomoc smoka niekonieczna, aczkolwiek przydaje się do szybkiego expienia. Kiedy zaczynałem moją przygodę z poli (miałem wówczas 44 lvl) na jednym marmurze wbijałem 1 kółko, więc exp jest bardzo duży, polecam również włączyć minimalne sh, ew zielone potki, amury.....

Najprzyjemniejszym marmurem jest dziki sługa, najszybciej bije i ma spory zasięg, ezoty też są niezłe, inne dzikusy z m2 ujdą, lecz są wolniejsze. Nie polecam orków, małp i pająków, zamieniają nasz exp w męczarnie.

Jeżeli ma się duzo pieniędzy to sposób wyśmienity, pierwszego dnia jak poszedłem do v2 wbiłem na 30 marmurach od 44 do 51 lvl (czasem inne królestwa mnie zabijały, ale cóż nic nie poradzisz ^^), potem na samych misjach kolejny lvl (misje z pamiętnikiem) .

Opublikowano

Expię tym sposobem od tygodnia, jestem już co nieco obeznany z expem na poli ninją, czas trwania marmurku między 1 a G10 poziomem poli trwa tyle samo- 10 minut, na P daje 35 minut, defa zawsze mamy 60, ale nie zawsze wyświetla się nam w okienku statystyk.

Kolejna sprawa, bez buffa ciężko, mam obecnie 12k hp, z jelonkiem 27% śr kd potwora i śmierci +3 biję na czysto 1,8k w szpona, szpony walą do 700 z hita (bez krytyka), jeżeli masz na sobie trutkę , zahaczysz kilka grupek to śmierć murowana, buffek błogo na M to podstawa, pomoc smoka niekonieczna, aczkolwiek przydaje się do szybkiego expienia. Kiedy zaczynałem moją przygodę z poli (miałem wówczas 44 lvl) na jednym marmurze wbijałem 1 kółko, więc exp jest bardzo duży, polecam również włączyć minimalne sh, ew zielone potki, amury.....

Najprzyjemniejszym marmurem jest dziki sługa, najszybciej bije i ma spory zasięg, ezoty też są niezłe, inne dzikusy z m2 ujdą, lecz są wolniejsze. Nie polecam orków, małp i pająków, zamieniają nasz exp w męczarnie.

Jeżeli ma się duzo pieniędzy to sposób wyśmienity, pierwszego dnia jak poszedłem do v2 wbiłem na 30 marmurach od 44 do 51 lvl (czasem inne królestwa mnie zabijały, ale cóż nic nie poradzisz ^^), potem na samych misjach kolejny lvl (misje z pamiętnikiem) .

Po 1.

Kiedyś jak był stary serwer co 1 pkt. wzrosło :(

Po 2. bez bufa dasz rade gdy masz 15k

Po 3. w V2 niema już nobków co ksują mi ani razy

Opublikowano

Haha to spróbuj jakie masz dmg mieczem +0 a np jelonkiem +9 40% ;) i nie mów że różnicy nie ma.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...