Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] - Gordon 1.5.0

Gość Daxer92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ej a co jezeli mi nic nie wyskakuje bo robie tak loguje sie jest git biore hacks jest ca klikam na niego i na load i waiting for game... wlonczam combata i nic nie ma gra jest wszytko git ale nie ma zadnego hacka

Opublikowano

ej a co jezeli mi nic nie wyskakuje bo robie tak loguje sie jest git biore hacks jest ca klikam na niego i na load i waiting for game... wlonczam combata i nic nie ma gra jest wszytko git ale nie ma zadnego hacka

Masz C++ oraz Net Framework 4.0 ?

9368_gold.png

Opublikowano

Help me! Rano miałem następujący błąd :" Wrong password agree the forums rules at the forum " a teraz : '' Wrong Password'' a na 100% wpisuje dobre. <_<

Opublikowano

Help me! Rano miałem następujący błąd :" Wrong password agree the forums rules at the forum " a teraz : '' Wrong Password'' a na 100% wpisuje dobre. <_<

Jesteś zalogowany na stronie Gsys ?

9368_gold.png

Opublikowano

Tak ,ale już rozwiązałem problem :P Wyłączyłem zaporę Windows i wszystko ładnie śmiga :)

Opublikowano

Podam wam optymalne ustawienia Gordona:

Chams 1 ( lub inne )

Aimbot 1

Aimpoint 1 (żeby samych headów nie walił)

Box 100 ( Bo vipera nie widać w chams)

No Recoil 1

No Spread 1

Pick up (i w ESP i w Commands)

MI takie ustawienia wystarczają, a inni nie wyrzucają z gry ;]

Polecam

Efato.png

Pomogłem czy nie, daj -

Opublikowano

Siema.. Na tej stronie gordona sie rejstruje i Your email banned cos tam administrator a robilem na 4 mailach...

Prosze o pomoc

Opublikowano

Kurde ja za huja nie moge zrobić konta bo mi się pokazuje takie coś Please use words in your username a napisałem nick i pisze że jest wolny.

4825874_2_1.png

Opublikowano

Nie potrafisz czytać ... bo jest opisane jak się zarejestrować.

W loginie używaj tylko LITER ! Bez cyfr.

Opublikowano

mogł by ktos dac gordona na np megaupload a nie na speedshare????

http://www.megaupload.com/?d=M0H1WBJX

I to nie jest Gordon tylko Gordon Loader

9368_gold.png

Opublikowano

Mam problem. Jak używam gordona to jak się zaloguję (w combacie juz) to jak szybko nie wejde do jakiegoś rooma to mi się zatnie.Proszę o pomoc z góry dzięki.

Opublikowano

Mam problem. Jak używam gordona to jak się zaloguję (w combacie juz) to jak szybko nie wejde do jakiegoś rooma to mi się zatnie.Proszę o pomoc z góry dzięki.

Masz C++ i Net Framework 4.0 ?

9368_gold.png

Opublikowano

Masz C++ i Net Framework 4.0 ?

Zjebane noby nauczcie się gra bez hakow pierdolone dzieciaki żeby wszystkim hakerom stara zdechła cwele niedorobine i tak kurwy będą dalej hakować no skilery do wideł a nie do grania

Opublikowano

Zjebane noby nauczcie się gra bez hakow pierdolone dzieciaki żeby wszystkim hakerom stara zdechła cwele niedorobine i tak kurwy będą dalej hakować no skilery do wideł a nie do grania

To jest forum o hackach .

Nie podoba ci się do widzenia proste .

9368_gold.png

Opublikowano

tylko z enzila pożytek co dodaje info o eventach i tylko w tego korzystam na ty jebanym przez kokosza forum

/Enzil

A ja Ci dam 7 dni na ochłodę.

Opublikowano

mam taki problem. wlaczam hacka i juz all wybralem. i jak wlaczam gre to mi sie hack wylacza i co jest?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...